Meny
Til trinnene og SFO Forside
Møllevannsveien 52 4617 Kristiansand
Telefon: 38 00 41 70 Send oss e-post
Redaktør: Vigdis Klokseth
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2017><<
april 2017
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
Gå til Its Learning
fug.no
fug.no
komfug.no
Innlogg for lærere
Innlogg for lærere
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i biblioteket
Søk i biblioteket

I morgen torsdag, blir adkomst til skolen mellom langhus og kanal sperret grunnet graving.

Adkomst til skolen blir via Grim skole sin skolegård og sykkelparkering på plen langs langhuset i skolegården.

Foresatte som kjører, må slippe barn av ved busstopp eller parkere ved Idda. Dette blir gjeldende i flere dager.Det nye målet er: Jeg tar vare på alt som tilhører skolen.


Fra gangs menneske til å mestre egne liv i samspill med andre.

 


Vi har fått en magisk sandkasse på skolen. Her kan elevene forme sitt eget landskap, lage høye fjell og dype daler. Det går også an å få det til å regne.

Det blir spennende å se mulighetene denne sandkassen har. Foreløpig er vi på utforskerstadiet. Spennende er det i hvert fall. Det er helt sikkert.


Da var tiden kommet for å ha kanonballturnering for jentene fra 5.-7. trinn.

For å svare på undersøkelsen, følg denne lenken!


Som mange av dere sikkert vet så har svært mange barn i barneskole/SFO-alder fått såkalte mobilklokker til jul/bursdag.    

Mange av disse klokkene gir de foresatte mulighet til å GPS-spore barna sine, å kunne ringe til dem, samt at barna kan ringe tilbake. Det er mange utfordringer rundt dette. Noen av utfordringene går på barnas rett til personvern og beskyttelse fra overvåkning. Dette er rettigheter som de foresatte forvalter i forhold til sine egne barn.   Det som blir problematisk i forhold til skole-/SFO-hverdagen er at disse klokkene kan ringes til og samtale kobles opp uten at barna trenger å aktivt svare. Det muliggjør at foresatte kan lytte inn på barnas aktivitet, både i fritiden og på skolen. De foresatte har ikke rett til å overvåke aktiviteten i skolen uten videre.  Dette berører ikke bare personvernet til eleven med klokke på armen, men medelever, lærere og andre ansatte på skolen som er i nærheten av klokkebæreren. Det kreves samtykkeerklæringer og taushetserklæringer for at de foresatte kan ta del av undervisning og aktivitet. Sitat: Mail fra Oppvekst

 


Elevundersøkelsen fra UDIR er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skole, kommune og state for å gjøre skolen bedre. Det er elever på 5-7.trinn som har svart og Solholmen hadde 89% deltakelse.

Innkjørselen til Solholmen og Grim skole er trang og uoversiktlig. I denne mørke årstiden er det ekstra vanskelig å oppdage gående og syklende.  Her er noen gode tips til hvordan ditt og andres barn kan komme til skolen på en trygg måte.