topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Solholmen skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Kunstuke på Solholmen skole
Publisert: 20.03.2015 skrevet av: Karianne P

picture
 

Mandag 16.mars fikk skolen besøk av Karl-Olav fra SKMU.
Han fortalte om Edvard Munchs malerier og liv.
Det var en flott inspirasjon til elevenesom selv skulle prøve å uttrykke følelser og vise skaperglede gjennom ulike metoder. 

FLIK Kartleggingsundersøkelsen
Publisert: 09-03-2015 skrevet av: Bjørn

Trykk HER for å komme til Kartleggingsundersøkelsen

picture
 

Engelske bøker
Publisert: 03-03-2015 skrevet av: Biblioteket

Nå har biblioteket fått mange nye bøker på engelsk. Bøkene er klare til utlån, så nå er det bare å ta turen innom og se om det er noe som frister.

picture
 

FAU har laget Facebookgruppe for kjøp/salg/gi bort/bytte
Publisert: 30.01.2015 skrevet av: Geir

Dette er en gruppe som er opprettet på initiativ fra foreldre og Fau v/Solholmen skole. Her er det anledning for å gi bort, og for å få utstyr og klær til barn. Det er også åpent for kjøp og salg, men da innen en maksgrense på kr. 200,- pr. ting. Har du liggende klær og utstyr som er blitt for lite til ditt barn, men som fortsatt er fullt brukelig, legg det inn her så er det andre barn som kan få gleden av å bruke det:) For dyrere utstyr som f.eks pakke med slalåmski og tilbehør, har vi satt en makspris på kr. 500,-.

Gruppen er kun for foresatte ved Solholmen skole

Ved å følge linken, kan du melde deg inn i gruppen:

https://www.facebook.com/groups/867830529925800/

Ny ståstedsundersøkelse i FLIK
Publisert: 15-01-2015 skrevet av: Geir

Hovedmålsettingen for Flik-prosjektet er økt sosialt og faglig læringsutbytte for alle barn. Satsingen bygger på forskning og kunnskap som viser at systematisk, målrettet og langsiktig arbeid med læringsmiljøet virker.

Prosjektet startet i 2013, hvor det ble gjort en stor undersøkelse som het T1. Vi er nå kommet så langt i dette arbeidet, at vi skal ha en ny analyse for å se på effekt av det arbeidet som er blitt gjort så langt. Denne undersøkelsen heter T2 (Tidspunkt 2)

 På menyen til venstre finner du fanen Satsningsområder. Her vil vi nå legge ut informasjon til foresatte, samt kopi av de undersøkelser som barn og foresatte skal svare på. Selve undersøkelsen er digital for alle!

I den anledning vil kontaktlærere sende ut et samtykkeskjema til hjemmene. For at skolen skal få et så godt grunnlag som mulig for det videre utviklingsarbeidet, trenger vi full deltakelse. Ved T1 i 2013 hadde vi 90% deltakelse.

NB! De som ga sitt samtykke i 2013, trenger ikke å gjøre det på nytt.

Fyll ut skjemaet og send i retur, så kan vi sammen gjøre Solholmen bedre!

Undersøkelsen er i sin helhet anonym. Har du spørsmål, så send en mail til: geir.bergkvist@kristiansand.kommune.no

Se flere forsideartikler >>

 
 
.