Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Akuttasylmottak på Hotel Alstor

Som nabo til Hotel Alstor ble også Tjensvoll skole invitert til et åpent nabomøte torsdag kveld. Leder Tor Brekke i Hero Norge AS orienterte om situasjonen som har ført til at UDI har opprettet midlertidige overnattingsplasser for inntil 250 asylsøkere på Alstor.

Hero driver 45 mottak over hele landet, har 30 års kompetanse på drift av asylmottak og har god kompetanse på dette. Det er per i dag ikke avklart om det kommer barnefamilier til Alstor. UDI velger ut hvilke asylsøkere som kommer til Stavanger.

Som skole tenker vi at vår viktigste oppgave er å vise gode holdninger og sosialt medansvar. Medborgerskap er et av satsningsområdene i Stavangerskolen. Skolens ansatte og rådsorgan vil diskutere hvordan skolen på en god måte kan være naboer og medborgere, og støtte og hjelpe eventuelle barn mens de oppholder seg på akuttasylmottaket i vårt nabolag på Tjensvoll. Disse barna er i en så tidlig fase av asylsøkerprosessen at de ikke får tilbud om å gå på barnehage eller skole.

Direktør Oppvekst og levekår Per Haarr har informert rektorene om hvilket ansvar, hvilke oppgaver og prioriteringer Stavanger kommune står overfor.

Les mer på kommunens nettside:

http://stavanger.kommune.no/no/Aktuelt/Midlertidige-overnattingsplasser-i-Stavanger/

 

 

Ta kontakt med skolen om ønskelig.