topLogoSpacer
 

Tjensvoll skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  1.trinn SFO  

Besøksdag for nye 1. klassinger til høsten
Publisert: 26-03-2015 skrevet av: rektor

Torsdag 21. mai kl 09.00 - 11.00 er det besøksdag for høstens nye 1. klassinger. Like etter påske sender vi ut invitasjon til alle.

Vi gleder oss til å møte alle nye elever denne dagen. 

Garderobe
Publisert: 25.03.2015

Vi ønsker at alle skal ta hjem alt av klær fra garderoben hver fredag, men i hvertfall før hver ferie skal garderoben tømmes.

Ventilasjonen stenges i helger og ferier og vi ser at det ligger en del bløte klær, gymtøy o.l. over helger og ferier. Dette skaper dårlig inneklima på skolen, så flott hvis alle husker dette spesielt i ferier.

Gjelder både på skole og SFO 

Gratulerer med flott innsats i KM i sjakk!
Publisert: 23.03.2015 skrevet av: Birgit

I helgen var det KM i sjakk for skolelag ute på Varhaug. To lag deltok fra Tjensvoll skole. Totalt sett var det 51 lag og begge lagene fra Tjensvoll gjorde det bra.

Det ene laget tok en flott 3.plass. Spillerene på det laget var Ulrik Auklend i 7b, Elias Viland 7b, Mikael S. Bjerk 7b og Lars Bakketun 5a. Skolen vil nå få tilsendt skolpokal for flott innsats!

Det andre laget Tjensvoll ung fikk og en god plassering for de som ikke hadde  spillere som var eldre enn 4. klasse. Det laget bestod av Vetle T. Støren 4b, Håkon T. Støren 4b, Fredrik N Sørensen 4b og David Bakketun 3a.

Tjensvoll skole gratulrerer med flott innsats!

Info om søknad til SFO
Publisert: 11.03.2015 skrevet av: Monica

 

søknadsfrist for SFO er 15/4/15, og må gjøres via Hypernet:

https://stavanger.ist-asp.com/stavangerpub/login.htm

Elever som allerde har SFO-plass, trenger ikke søke på ny.

moderasjon/friplass i SFO kan sendes/leveres skolen med dokumentasjon i løpet av mai/juni. Dere må da legge ved dokumentasjon på familiens inntekter. Denne dokumentasjonen må være datert nærmest mulig søknadsdato. Søknad om friplass/moderasjon må sendes inn på nytt for hvert skoleår. Disse opplysninger ligger inne på Stavanger Kommune sine nettsider, også inne på Hypernet.

 

Kampanje mot hodelus
Publisert: 26.02.2015 skrevet av: Rektor

fileicon 
hodelus 2015.pdf

Folkehelseinstituttet oppforder til kampanje mot hodelus i uke 10 (2. - 8. mars)

Hodelus er et stadig tilbakevendende problem for oss. Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere antall hodelustilfeller over tid.

Vi oppfordere foreldre til å foreta lusesjekk helgen 6.-8. mars med fortløpende behandling dersom det er nødvendig. Hele familien bør undersøkes.

Se  vedlegg fra Folkehelseinstituttet.

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.