Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 4021 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Det er 2 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Tjensvoll skoles nye hjemmesideløsning. I høyre toppmeny finner du informasjon om skolen og hva som rører seg. Informasjon av mer varig karrakter finnes i venstre menyvalg. Fra nå av vil det ikke bli publisert noe på den gamle siden.

Vi oppfordrer også at du som foresatt abonnerer på aktuelle nyheter. Bruk da "abonner på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen ledelsen

 

Også i år inviterer FAU elever, søsken, foresatte, besteforeldre og ansatte til teaterforestilling.

 

Frist for bestilling : 1. nov.


Onsdag 25.11 kl 17.30-19.00 er det igjen tid for Åpen dag på Tjensvoll skole. Da er skolen åpen for alle og det er mulighet for å gå rundt i de ulike klassene å se/delta på ulike aktiviteter.

Det blir kafe på alle trinn og mulighet for å kjøpe lodd til de flott fruktkurvene elevene har laget.

Inntekten går til et av Hei Verdens prosjekter.


Tjensvoll skole jogget og gikk for flyktningene fra Syria.

De folkevalgte i kommunalstyret for oppvekst og administrasjonen har oppfordret alle skolene til en solidaritetsaksjon i forbindelse med flyktningekatastrofen i Syria.  Dette har skolene respondert positivt på. Tjensvoll ønsker også å være med på dette. Vi ønsker å fokusere på at alle kan bidra med litt og at vi kan være med å skape håp.

Tirsdag 22. september kl 08.30 har vi "jogg for Syria" Elevene tar med en frivilling startkontingent som legges i konvolutt og merkes "solidaritetsaksjon". Beløpet som samles inn vil gis som en pengegave til aksjonen. 

Vi ser frem til en kjekk felles aktivitet med fysisk aktivitet og giverglede. Det er god læring for elevene å ta et sosialt medansvar og være en god medborger.