Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 4021 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Gå til Its Learning
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Vi pleier ikke å telle hvor mange sider som blir lest på Tjensvoll skole på Verdens bokdag. Men det er mange! Bøkene strømmer inn til skolebiblioteket etterpå. Det er en dag der mange elever koser seg, med eller uten pledd. ;-) En elev sa: Jeg skulle ønske vi kunne gjøre dette hver uke! Jeg minnet ham på at det går an å ha laaang lesekos hjemme ganske ofte hvis man vil. Kanskje dere foreldre kan hjelpe til med å bytte ut noe spilletid med lesetid?

Verdens bokdag feires i alle FN-land 23. april. Tjensvoll skole vil feire dagen nå på fredag 21. april. Det blir en dag med stort fokus på bøker på alle trinnene våre.

6. og 7. trinn har helmaraton i lesing som varer helt fra fellessamlingen for hele skolen er ferdig. Da tar de gjerne med seg puter, pledd, liggeunderlag o.l. og rigger seg til i gymsalen eller på musikkrommet.

4. og 5. trinn skal ha halv-maraton. De får også besøk av forfatteren Bjørn Sortland. Han skal ha to foredrag hvor han leser fra bøkene sine og forteller om hvordan en bok blir til. Sortland har skrevet over 40 bøker for barn og unge og selger bøker i nærmere 20 land. Serien om kunstdetektivene er blant de mest solgte barnebøkene i Norge. De som går på 6. og 7. trinn i år, var fulle av begeistring da han var hos oss i forfjor.

De yngste elevene våre på 1. - 3. trinn skal ha varierte og engasjerende opplegg som lærerne lager knyttet til bøker og leseglede i klasserommene sine. Vi gleder oss! :-)Snart er det sommer og Fiks Ferigge Ferie Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år.

Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. 15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai.    


Mange som har ringt og spurt om SFO holder åpent denne tirsdagen og det gjør de.

SFO har åpent hele dagen, men skolen har fri.