Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Gå til Its Learning
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen

Vi oppfordrer alle til å abonnere på nyheter som legges ut på hjemmesiden.

Lærere, administrasjonen, SFO, FAU og DS legger regelmessig ut informasjon til dere foresatte. Dere får tilsendt nyheter ved å trykke på "abonner på nyhter" i høyremenyen. 


Til elever og foresatte

Velkommen tilbake til et nytt skoleår.

Mandag 21. august er første skoledag. Ta med ransel, matpakke og drikke. Første skoledag er vanlig skoledag hvor alle elever slutter kl. 13.30.  

Elevene på 2. - 7. trinn møter i skolegården kl. 08.30. Der blir de tatt i mot av kontaktlærerne.

Elevene på 1. trinn møter i skolegården kl. 09.00. Det er ingen morgen SFO for elevene på 1. trinn denne dagen. Kontaktlærerne og rektor møter elevene. Vi roper opp elevene i hver gruppe. Deretter går gruppene til sine klasserom. Når elevene går til klasserommene håper vi foresatte har anledning til å være med på et kort informasjonsmøte i gymsalen, ca kl. 09.30 - 10.00.

Hilsen Anita Legland - rektor

 

 

 


Hei,

minner om planleggingsdager på SFO onsdag 16.8 og torsdag 17.8.

SFO er da stengt.


Endelig har prisen på boksokker gått ned. Nå kan man få en seks-pakning for kr 149,- hos Norli eller én for kr 15,- pr. stk. hos Staples. Frem til nå har de kostet 3-4 ganger så mye. For de uinnvidde: Boksokk er et elastisk bokbind som er laget av slitesterk tekstil og tres over boken. Det er mye lettere å ta på, det varer år etter år og det kan vaskes i sommerferien. :-)

Skolen har i år kjøpt inn tre store esker med disse boksokkene for å beskytte alle lesebøkene på 2.- 4. trinn. (Lesebøkene for 1. klasse har ikke stive permer og vil da bøye seg med denne typen bokbind.) Dessverre vil bøkene likevel ikke være beskyttet mot vannsøl fra drikkeflasker i skolesekkene. Vi minner derfor om at elever som ikke har sidelomme for drikkeflaske, tar flasken tom med seg i sekken og fyller den opp på skolen.

Da er det kun 14 dager til skolebiblioteket på Tjensvoll tar imot 430 elever til en ny "bokhøst" bestående av lesebøker, lærebøker, vitsebøker, krimbøker, bakebøker, dyrebøker, humorbøker osv. osv. 13 000 bøker ble lest i fjor. Slår vi den neste år?