Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 4021 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Det er 2 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Tjensvoll skoles nye hjemmesideløsning. I høyre toppmeny finner du informasjon om skolen og hva som rører seg. Informasjon av mer varig karrakter finnes i venstre menyvalg. Fra nå av vil det ikke bli publisert noe på den gamle siden.

Vi oppfordrer også at du som foresatt abonnerer på aktuelle nyheter. Bruk da "abonner på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen ledelsen

 

Tjensvoll skole jogget og gikk for flyktningene fra Syria.

De folkevalgte i kommunalstyret for oppvekst og administrasjonen har oppfordret alle skolene til en solidaritetsaksjon i forbindelse med flyktningekatastrofen i Syria.  Dette har skolene respondert positivt på. Tjensvoll ønsker også å være med på dette. Vi ønsker å fokusere på at alle kan bidra med litt og at vi kan være med å skape håp.

Tirsdag 22. september kl 08.30 har vi "jogg for Syria" Elevene tar med en frivilling startkontingent som legges i konvolutt og merkes "solidaritetsaksjon". Beløpet som samles inn vil gis som en pengegave til aksjonen. 

Vi ser frem til en kjekk felles aktivitet med fysisk aktivitet og giverglede. Det er god læring for elevene å ta et sosialt medansvar og være en god medborger.

 


Skolen har fått en del henvendelser angående abonnenter som ikke får nyheter fra skolen / trinnets hjemmeside. Vi kan se at mange foresatte ikke har krysset av for "dokumenter" i abonnement-oversikten. Endringer her må den enkelte foresatt gjøre. En annen årsak kan være at mailsystemet til noen sorterer nyheter til søppelpost-folderen. (åpne en av mailene og godkjenn denne, så vil e-posten huske avsender til neste gang). Ta gjerne kontakt med skolen hvis du fremdeles opplever problemer med dette.

Det er innført nye regler for kamerakontroll av skole og barnehager i kommunen. Endringen består i hovedsak av at kameraene er avslått på skoler fom 08.00 - 14.00. Praksisen er godt beskrevet på kommunens hjemmeside.

http://stavanger.kommune.no/PageFiles/2095632/Orientering%20om%20kommunens%20ITV%20systemer_rev%20090715.pdf