Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 4021 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen

FAU ønsker alle foresatte, elever og søsken hjertelig velkommen til dugnad onsdag 11.mai 2016, fra kl.17.30-19.00. 


Det er snart 17.mai og vi gleder oss til å feire Norge sin bursdag. På selve 17.mai skal Tjensvoll skole gå som en av de første skolene i toget fordi vi feirer 160 år. Vi ønsker i den forbindelse å vise litt igjen i toget. Vi oppfordrer alle elevene til å ha blomster eller bjørkeris i flagget eller en blomsterkrans på hodet.

Vi ber alle elever, foresatte, familie, venner og kjente sette av torsdag 9.juni kl 17.30-19.00. Da skal vi ha bursdagsfeiring av Tjensvoll skole som er 160 år i år. Denne dagen vil og være sommeravslutning for alle trinnene og SFO. Program med mer detaljert innhold vil komme i løpet av mai. Men vi kan allerede nå røpe at Hanne Sørvåg kommer og holder en liten minikonsert for oss :-)

 


Husk foreldremøte med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på Kristianslyst skole 28. april, kl 18-19. Alle foreldre i Stavanger er velkomne! Kunnskapsministeren vil blant annet snakke om regjeringens nye mobbetiltak, og den nye stortingsmeldingen om innholdet i skolen – og han ønsker innspill og spørsmål fra dere foreldre.