Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Stolte 1. klassinger stod forventningsfulle og tok pent imot spente besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og noen foreldre til forestilling i musikkrommet.

Fredag 17.april besøkte 7.trinn Lindesnes. Sol, blå himmel og en svak vind gjorde besøket minneverdig. Elevene lærte om fyrets historie og arbeidsoppgaver, samt litt om meteorologi og skipsfart. 

Denne uka har Ve Skole hatt besøk av Kristiansand Baseballklubb "suns". Det ble slått flere homeruns og elevene syns dette var en kjempegøy sport. The suns trener torsdager og søndager på solsletta. Besøk gjerne www.ksuns.no for mer informasjon. 

Her er noen bilder fra Nutopia.

Tirsdag14.04 hadde Ve skole besøk av forestillingen "Nutopia for barn" som er en del av tilbudet gjennom "Den kulturelle skolesekken"

 


Mandag 15.april fikk vi den gledelige beskjeden om at Ve skoles bidrag til Grønt Flaggs musikkvideokonkurranse ble kåret av juryen som vinner.

Klikk videre for å se blider av denne elleville festen

Ve skole ønsker kommende første trinn velkommen til førskoledag 11.- og 12. juni, og foreldremøte 8.juni. Det vil bli sendt hjem et brev i posten i løpet av mai.

Da har vi hatt en flott opplevelse med vårt kunstprosjekt i forbindelse med «Slow Bridge» prosjektet.

 Takk for alle "likes" på YouTube

Ve skole er med i musikkvideokonkurranse i anledning Grønt Flaggs 15 års jubileum og Eco-Schools 20 års jubileum, og ligger på 2. plass. Se videoen inni denne artikkelen