Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Årets kampanje mot mobbing er i gang. Tusen takk til FAU-lederen vår og artisten Seven.

Mandag 31. august gikk startskuddet for årets kampanje mot mobbing. Kampanjen skal gi voksne, enten man er lærer, barnehagelærer, forelder, håndballtrener eller nabo, konkrete tips til hvordan man kan gjøre en forskjell for å skape vennskap og forebygge mobbing.


Som tidligere år er dette en kampanje for å kickstarte vennskaps- og antimobbearbeidet som skal foregå på skolen.

Tirsdag 01.09 kl.12.30 kommer rapperen «Seven» til skolen!   Han rapper på norsk og skal hjelpe oss til å sette fokus på anti-mobbing arbeidet. Det blir satt opp scene med lydanlegg på fotballbanen, og hele skolen skal delta. Elevene stilles opp etter alderstrinn med de yngste elevene fremst mot scenen. Konserten avsluttes slik at elever som slutter etter 5.time rekker skolebussen.


20.-21.august var 9.trinn på Randøya. Det ble en fantastisk tur med mange gode opplevelser for ungdom og voksne. Både været og elevene strålte!

Elevene fikk prøve seg i kano/kajakk og lærte om førstehjelp, men kanskje det aller viktigste med turen ble det å være sosiale sammen. Det ble masse tid til lek og moro:-)

Det må også nevnes at vi fikk besøk av båten til Redningsselskapet. Det var utrolig stas!


Mandag 31. august går startskuddet for årets kampanje mot mobbing. Kampanjen skal gi voksne, enten man er lærer, barnehagelærer, forelder, håndballtrener eller nabo, konkrete tips til hvordan man kan gjøre en forskjell for å skape vennskap og forebygge mobbing.


Guide/bildegalleri for skoleåret 2015-2016 er nå i produksjon. Heftet inneholder bilde og navn til alle elever og lærere. Det er tatt nye bilder av elevene i første, femte og åttende trinn og elever og lærere som er nye på Ve skole. Tidligere inspektør Øistein Vigemyr står for produksjon og salg i samarbeid med skolen.

Vi er godt i gang med det nye skoleskyssåret. Det er god dialog mellom skolen, bussjåførene og AKT. Skolen har daglig dialog med bussjåførene og kontakter AKT  ved behov.

Du kan nå søke om elevpermisjon med et digitalt skjema på hjemmesiden.