Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her er noen bilder fra Brigsværturen til sfo.

Sommerferien nærmer seg med raske skritt. Siste skoledag for elevene er fredag 23. juni. Elevene slutter som vanlig etter timeplanen denne dagen. NB! Det tilbys ikke leksehjelp siste skoleuke.

Hæ? Kan vi bruke spinnere i timen?

 


En fantasireise til verdensrommet, ekte turer til lands og vanns, eller dans og showkorsang på scenen.

Besteforeldrene til Solveig og Alma, Ingrid Wisløff Jæger og Kirsten Pedersen tok oss med på en spennende reise i en bevart skatt som ligger i kjelleren på vår skole.

Onsdag 26. april gjennomførte ungdomstrinnet en tre-timers holdningskampanje for å sette lys på språkbruk. Det ble en dag med variert og spennende innhold!

Sist torsdag var vi så heldige at vi fikk teste klatreparken.

 Kartevoll begynner å bygge dekkjungel/klatrepark ved sandvollybanen fra mandag 27.03.  Parken vil stå ferdig i løpet av våren.

Her er noen bilder fra vinterferien.

6.trinn har jobbet med vikingtiden i høst. Det resulterte i flotte vikingbyer. Ved hjelp av bøker og internett, lærte elevene seg masse om vikingtida og formet sine egne familier.

Her er bildene fra nissefesten.

Det innføres mobilfri skole også for u. trinnet fra 03.01.2017.  Dermed er hele skolen samlet om å være mobilfri i skoletiden.

Søndag 11.desember var det lysmesse i Tveit kirke med flinke elever som lagde en fin ramme rundt arrangementet 

Vi har lagt ut gjeldende regelverk til vårt samarbeid med foreldre når det er slik at mor og far ikke bor sammen. Det kan være greitt å vite hvilke rettigheter dere foreldre har og få presisert at det er viktig at det er en god dialog med skolen på hvordan en praktisk kan få til gode ordninger. 

I den siste perioden har 9.trinn arbeidet med selvportrett på ulike måter.

Her er noe av resultatet.


Torsdag 27.10.2016 inviterte FAU og Ve skole til stort møte for foreldre/foresatte rundt temaet rus.  Håvard Berge og politiet var til stede. Politiet ble representert med Morten Eriksen fra Randesund politistasjon. Han har store kunnskaper om hva som rører seg rundt rus i vår og omliggende bydeler.


For grunnskolen i Kristiansand kommune er det utarbeidet en felles prosedyre for oppfølging av fravær, uavhengig av omfang og årsak.