Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dette skoleåret vil Ve skoles nærområde og veinett være preget av anleggstrafikk i forbindelse med ny hall.  Første skoledag i morgen vil by på utfordringer i forhold til normal trafikkavvikling – særlig til 1. time.

Bildegalleri for skoleåret 2016-2017 er nå under produksjon. Heftet inneholder bilde og navn til alle elever og lærere. Det er tatt nye bilder av elevene i første, femte og åttende klasse. Tidligere inspektør Øistein Vigemyr står for produksjon og salg i samarbeid med skolen

Informasjon om start- og sluttider for skoleåret 2016/2017 finner dere under menyen til venstre under undersiden som heter informasjon.


Ruteplanen blir sendt hjem som ranselpost 1.skoledag. Dere finner ruteplanen på vår hjemmeside under menyen til venstre.

 


Denne brosjyren inneholder enkle oversikter over noen av de rettigheter og plikter du som foreldre/foresatte har i forhold til dine barn som er elever ved grunnskolen i Kristiansand.

Ve skole benytter seg av programmet "Mitt valg" for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosial og emosjonell kompetanse blant elevene. Det skal brukes både på barne- og ungdomstrinnet.


Her finner dere en oversikt over hvem som skal være kontaktlærere på de ulike trinn på Ve skole det neste skoleåret.

Du skal nå søke om elevpermisjon med et digitalt skjema på hjemmesiden.