Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Til Info:Kristiansand kommunes epost har blitt sperret av hotmail, live, msn (osv). Det betyr at vi ikke kan motta eller sende mail til disse adressen. 

Universitetet i Agder, Ve og Samfundets skole har gjennom tre år deltatt i samarbeidsprosjektet: Digital interaktiv matematikkundervisning (DIM) som har vært gjennomført med tre ungdomsskoleklasser. Ideen har vært å skape innovativ undervisning i matematikk i et digitalt preget læringsmiljø, samtidig som universitetet har forsket på vår pedagogiske anvendelse av slike hjelpemidler.

Kristiansand kommune har byttet til et nytt skoleadministrasjonssystem som heter IST.

 


Ungdommene i Tveit arrangerer Julemarked søndag 26. november 12:00-17:00 på Tveit Herredshus. 

Ve skole var også i år med på BlimE i regi av NRK. I år har noen elever filmet og laget en film.

Torsdag var TL-lederne på Aktivitetskurs i Hellemyrhallen. Vi ble litt kjent med TL-ledere fra andre skoler og lærte mange nye aktiviteter. Vi gleder oss til å bruke de ute i skolegården!

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevens egen opplevelse av hvordan de har det på skolen som er avgjørende.

Hele skolen samlet seg for en felles oppvarming.

 


Forventningene til skolestart er høye hos både barn og voksne. Mange gleder seg til å treffe venner og til hva det nye skoleåret vil bringe. Det er også mange som har blandede følelser eller gruer seg. Da kan foreldrene være viktige støttespillere for barnet.Du skal nå søke om elevpermisjon med et digitalt skjema på hjemmesiden.