Meny
Velg seksjon Klasse 2 b
Klasse 0
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Språkstasjon
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Ukeplan 2B
Ukeplan
1. Vi starter nå opp med SFO-søknad og behandling av disse via vårt skoleadministrative system Visma Flyt Skole. Endringer i tilbud og oppsigelser skal også gjøres her. 
2. Det innføres gratis kjernetid for alle nye 1.klassinger på SFO fra høsten 2022.

Skolene i Gjesdal skal fra 1.august bruke Visma sin app “Min Skole” som kommunikasjonskanal mellom foresatte og skolen. Denne appen vil da erstatte Schoollink.Kjekk overraskelse da to tidligere elever kom innom oss i lunsjen i dag.

 


Dette skoleåret har Gabriela vært lærling hos oss på Ålgård skole.

Denne uken har hun gått opp til fagprøve.


Endelig blir det 17. mai igjen med barnetog, korpsmusikk og leker på skolene. Sjekk ut årets 17. mai program og legg planen for dagen. Hurra for 17. mai!

Første elevkveld på over to år ble en kjempesuksess.

Et av vårens vakreste øyeblikk er når stolte 1.klassinger viser Bokstavfesten for resten av skolen.

Gjesdal kulturskole er 50 år!

 

Vi feirer stort med forestillingen "LP til TIKTOK" i mai.

Her får dere se og høre kjente hits og scener fra musikaler og filmer gjennom 50 år. Bli med og feir oss!

Billetter på Linticket fra og med 4.april. VELKOMMEN!

Ingvild Arnevik Aadnøy- Rektor Gjesdal kulturskole


Koronainformasjon i skoler i Gjesdal 

Regjeringen har bestemt at samfunnet nå stort sett skal åpnes helt opp.
I skolene fører dette til endringer i skolene fra og med fredag 4.februar.


I morgen, torsdag 20. januar, går skoler og barnehager i Gjesdal tilbake til grønt nivå. Dette gjøres med bakgrunn i en felles vurdering fra kommuneoverlegene i Klepp, Time, Hå og Gjesdal. Du kan lese mer om grønt nivå i trafikklysmodellen på Utdanningsdirektoratet sin nettside.

Nye tiltak i skoler og barnehager

Fra og med i morgen sier nasjonale retningslinjer at det skal være gult nivå i barnehager og barne- og ungdomsskoler i henhold til trafikklysmodellen. Det presiseres også at kommunene må ha beredskap for rask overgang til rødt nivå.

Gjesdal kommune gjør løpende vurderinger for hvilket tiltaksnivå som skal være gjeldende for den enkelte barnehage og skole ut fra situasjonen de står i. Smittetrykket, belastningen på organisasjonen og endringer i tiltaksnivå har bidratt til at kommunen i dag har vært nødt til å vurdere strengere tiltak for å kunne ivareta forsvarlig drift i skoler og barnehager.
Det er i dag besluttet at skolene i Gjesdal vil ha siste undervisningsdag før jul fredag 17. desember. Det er 1,5 skoledager som dermed ikke blir gjennomført nå, de tas igjen ettermiddag/kveld våren 2022.
Det er foretatt individuelle vurderinger for hver enkelt skole ut fra situasjonen de befinner seg. Tiltakene gjelder torsdag 16. og fredag 17. desember. Det som gjelder for Ålgård skole er: 
1. – 4. trinn: Fysisk oppmøte på skolen som vanlig.
5. – 7. trinn: Digital hjemmeundervisning. Elevene skal møte på Google Meet klokka 09.00. Må elevene hente noe på skolen avtales dette med kontaktlærer på forhånd. 

Tiltakene er tatt med bakgrunn i å kunne levere smittevernfaglig og forsvarlige tjenester ut fra den krevende bemanningssituasjonen skolene står i for tiden.
De barn som bruker skolefritidsordningen mandager og tirsdager, vil få tilbud om dette også neste uke. I tillegg vil en vurdere å gi tilbud til barn med foreldre som innehar samfunnskritiske funksjoner disse to dagene. Har dere behov for et tilbud på skolen mandag og tirsdag i neste uke, så må dere sende mail til rektor innen torsdag klokka 18.00. Det er viktig at dere skriver hvor lenge det er behov for opphold på skolen. 
Pga av smittesituasjonen får ikke foresatte gå inn i skolebygget. Dersom dere må hente noe på skolen, tar dere kontakt med administrasjonen (51614670). Foresatte som skal hente barna på sfo ringer  91817312 (1. trinn) og 97405084 (2. - 4. trinn).
Mvh Rune Bøe 
rektor Ålgård skole