Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse: Strandgaten 79 4307 Sandnes
Telefon: 51337400 Send oss e-post
Redaktør: Arild Halvorsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Altona Skole og Ressurssenter er Sandnes kommunes kompetansesenter for utvikling av læringsmiljø og tilpasset opplæring. Vårt oppdrag er å bidra til å virkeliggjøre Sandnesskolens visjon om inkludering: "Alle elevene er våre".

Vi har en systemisk tilnærming i arbeidet med sosiale og emosjonelle utfordringer. Ressurssenteret gir tilbud om veiledning, læringsstøtte og annen kompetanseutvikling. Senteret har ansvar for nettverksarbeid for sosiallærere og miljøpersonell ved skolene i kommunen.

Vårt skoletilbud er et alternativ for elever som i en periode har behov for tilrettelagt opplæring som det er vanskelig å gjennomføre i et større skolemiljø.

Mer om oss og oversikt over ansatte finner du i menyen.

Onsdag 28.11.18 arrangerte Altona nettverk for sosiallærere på Iglemyr skole.

Nettverk for sosiallærere

Altona skole og ressurssenter inviterer til lærende nettverk for sosiallærere skoleåret 2018/2019.  Etter innspill åpner vi opp for at miljøveiledere/miljøterapeuter som jobber med systemarbeid på skolen tett opp mot ledelsen og sosiallærer kan melde seg på sosiallærersamling.

 

Nettverk for miljøpersonell

Altona skole og ressurssenter inviterer til lærende nettverk for miljøpersonell skoleåret 2018/2019.  Disse samlingene er for assistenter, fagarbeidere og miljøveiledere/miljøterapeuter som jobber med enkelt elever på skolen og/ eller SFO. 


         Nullmobbing.no er et nettsted for barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Stortinget har vedtatt nytt regelverk om skolemiljø. Det nye regelverket gjelder fra 1. august 2017. Det nye regelverket finnes i et nytt kapittel 9a i opplæringsloven.