Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklassen
Snart 8.klassing
Austråttveien 11 4306 Sandnes
Telefon: 51973500 Send oss e-post
Redaktør: Vigdis Vatne
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Høyland ungdomsskole !

På våre nettsider kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og du kan lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene, trivselslederne, FAU, helsesøster, rådgiver osv.

Kontaktinformasjon og annen generell informasjon finner du i venstremenyen. Merk deg at vi først og fremst bruker itslearning til fagrelevant innhold. Sidene er under utvikling og flere ting vil komme underveis.

La oss høre fra deg dersom det er noe du savner

Hilsen rektor Vigdis Vatne

Når du slutter på Høyland, har du mulighet til å hente ut data og ta de med deg videre.

Er iPad’n din slettet, vil du kun miste filer som kun er lagret på denne. Dette kan være Microsoft Office-dokumenter, Apple iWork-dokumenter eller f.eks. bilder. Før du sletter iPad’n, er det lurt å gå inn i Microsoft Office og Apple-programmer og kopiere filene dine til “skyen”. Microsoft bruke OneDrive og Apple bruker iCloud. På iPad’n går du til iCloud-innstillingene og skrur på synkronisering av bilder.


Vi fikk besøk av flotte ungdommer fra henholdsvis Riska og Lurahammeren ungdomsskole.

Et tilbud til elevene som har valgt et yrkesfaglig utdanningsvei.

 En del av «Nullvisjonen» i Rogaland fylkeskommune omhandler overgangen fra grunnskolen til videregående opplæring. Et av tiltakene videregående opplæring tilbyr er Flying Start-kurs (sommerforkurs). Det er 8 videregående skoler som tilbyr slike kurs før skolestart.Informasjon om tilbud om plass på vgs og hvordan man svare på tilbudet har rådgiveren gjennomgått med klassene. Her er et sammendrag av viktige punktene.