Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklassen
Snart 8.klassing
Austråttveien 11 4306 Sandnes
Telefon: 51973500 Send oss e-post
Redaktør: Vigdis Vatne
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Høyland ungdomsskole !

På våre nettsider kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og du kan lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene, trivselslederne, FAU, helsesøster, rådgiver osv.

Kontaktinformasjon og annen generell informasjon finner du i venstremenyen. Merk deg at vi først og fremst bruker itslearning til fagrelevant innhold. Sidene er under utvikling og flere ting vil komme underveis.

La oss høre fra deg dersom det er noe du savner

Hilsen rektor Vigdis Vatne

Alle elever kommer opp i et skriftlig fag (norsk, matematikk eller engelsk) og et muntlig fag (norsk, matematikk, engelsk, fremmedspråk, naturfag, krle eller samfunnsfag).

Muntlig eksamen (LGE) er 13.juni for elevene på 10. trinn på Høyland.

Skolen gir ikke permisjon til elever på 10. trinn i eksamensperioden.

Mer info om eksamen kommer i løpet av uka.


I dag hadde 8C besøk av RAFTO-stiftelsen. De besøker ulike skoler for å lære elever om viktige emner som demokrati, menneskerettigheter, ytringsfrihet og korrupsjon. Stiftelsen deler også ut sin egen pris, Raftoprisen, til noen som har utmerket seg i sitt arbeid for menneskerettigheter. Elevene i 8C fikk i dag et innblikk i hvordan det kan være å leve i samfunn som er svært ulikt Norge.


Det ble spennende og jevnt da sjakklaget vårt deltok i turnering på Klepp.