Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Karussveien 10 4620 Kristiansand
Telefon: 38 06 45 00 Send oss e-post
Redaktør: Hege Ose
Bibliofil - innlogging biblioteksøk
Bibliofil - biblioteksøk
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Slettheia fritidsklubb har mange aktiviteter etter skoletid. Programmet for høsten kan tilby noe for barn og ungdom i nesten alle aldre. Les mer om høstprogrammet under

Oppvekstsektoren går over til et nytt administrasjonssystem - Visma. Det legges opp til at det meste av kommunikasjon mellom skole og hjem skal gå gjennom denne plattformen. I Visma kan dere sende meldinger til kontaktlærere og faglærere, melde fravær, se registrert fravær, få tilgang til vurderinger osv. Alt dette kan dere gjøre via appen Visma skole - foresatt. Den lastes ned i App Store (Iphone) eller Google Play (Android). Innlogging gjøres med BandID. Skal dere søke permisjon fra undervisningen gjøres dette via Visma foresattportal. Det vil bli gitt mer informasjon om bruken av Visma på foreldremøtene i løpet av høsten.

Trafikksituasjonen rundt skolen er til tider noe kaotisk når barn skal leveres og hentes. Det er veldig viktig at alle som skal hente og levere barn med bil overholder enkle regler og viser stor aktsomhet. Parkeringslommen ved barnehagen forbeholdes de som skal levere og hente der. Henting og levering til/fra skolen skjer i parkeringslommen ved rundkjøringen. Dobbeltparkering og parkeringer med bilen pekende ut i veibanen skal ikke skje. Hvis parkeringslommene er fulle må dere parkere bilen på parkeringen ved det VÅG-huset (det grønne bygget). Det er plass til 4-5 biler i parkeringslommen om gangen.


Vi har tidligere i uka sendt ut oppdaterte råd om når man må være hjemme ved sykdom.

Folkehelseinstituttet har i dag oppdatert smittevernveilederne med disse rådene.

- Se råd om når man være hjemme ved sykdom

- Oppdaterte smittevernveiledere 


Se i menyen til høyre, under Informasjon

Det er nå snart klart for skolestart, og lærerne og ledelsen ved skolen er i full gang med å planlegge det nye skoleåret. I vår innførte myndighetene er «trafikklys»-modell som er delt inn i grønt, gult og rødt nivå. Ved skolestart er vi på gult nivå. Dette innebærer at de smitteverntiltakene som elevene kjenner fra i vår blir videreført. Les mer om trafikklys-modellen og smitteverntiltak https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/skole-korona/

Det er svært viktig at vi overholder de viktigste smitteverntiltakene. Elevene skal vaske hender når skoledagen starter og før de spiser. Ellers skal man vaske hendene ved behov. Etter friminutt, ved rombytte og i andre skifter i løpet av dagen vil vi benytte håndsprit. Det er også viktig at elevene hoster/nyser i albuehulen.

Videre vil vi tilstrebe å holde tilstrekkelig avstand mellom elevene og mellom de voksne. For elevene på barnetrinnet vil uteområdene være delt inn i ulike soner. Vi vil ha et økt antall voksne ute i friområdene slik at vi kan minne elevene på at det er viktig å holde en viss avstand. Dette gjelder både for barne- og ungdomsskolen.

Det er også svært viktig at ingen elever eller ansatte kommer på skolen hvis de har symptomer som kan være relatert til Covid-19. Elever som har symptomer skal holdes hjemme til situasjonen er avklart og de har en god allmenntilstand. Hvis elever viser symptomer på sykdom i løpet av skoledagen, vil vi ringe hjem til foresatte og be om at barnet blir hentet.

På gult nivå vil klassene fungere som en kohort. Det vil si at de er sammen i klasserommet, og undervisningen vil gå som tilnærmet normalt, med de nødvendige smitteverntiltakene. De ansatte kan gå mellom kohorter, men dette vil vi tilstrebe å begrense i størst mulig grad. Vi har etablert gode rutiner for inn og utgang til garderober og klasserom.

Det er viktig at dere som foresatte tar en samtale med elevene om de ulike smitteverntiltakene før skolen starter. Etter to måneder med sommerferie trenger vi alle en liten oppfriskning. Det er viktig at vi fortsetter dugnaden, slik at vi kan gi våre elever et godt opplæringstilbud

Vi gleder oss til å komme i gang med skoleåret 2020-2021 og til å se alle de flottene elevene våre igjen!