Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Telefon: 51599360 Send oss e-post
Kvernevik skole - besøksadresse: Heiloveien 11 4049 Hafrsfjord
Redaktør: Lene M. Bredesen
Info foresatte - Digitale skjemaer
Elevpermisjoner
Samtykkeskjema foresatte
Innlogging ansatte
Innlogging på hjemmesiden
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Elevrådet

 Elevrådet

 

Elevrådet ved Kvernevik skole består av elever fra 4.-7.trinn. For i år betyr det at 12 elevrådsrepresentanter er valgt. Møtene i elevrådet avholdes normalt ca.en gang i måneden.

 

Skolen skal være en viktig demokratisk arena for barn og unge hvor de kan oppleve medbestemmelse. Arbeid i elevråd og andre samarbeidsorgan i skolen er viktige tiltak i skolehverdagen for å nå dette målet.

 

En viktig jobb til elevrådsrepresentantene er å ta opp saker som klassen er opptatt av. Det kan handle om skolens fysiske miljø. Det vil si hvordan skolebygg, klasserom og skolegård er (renhold, varme, kvalitet på luft, støy, ting som er ødelagt og som må forbedres og så videre).  Like viktig er det å være med på å skape et godt psykososialt miljø. Med det menes det hvordan den enkelte elev har det på skolen.

 

Ofte har elevene ønsker om å få forskjellige ting til klassen. Det kan være lekeutstyr, for eksempel baller. Skolen forsøker å få kjøpt inn litt forskjellig utstyr, alt etter hva den enkelte klasse ønsker seg mest.