Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Telefon: 51914090 Send oss e-post
Kvernevik skole - besøksadresse: Heiloveien 11 4049 Hafrsfjord
Innlogging ansatte
Innlogging på hjemmesiden
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi er en PALS skole, med mål om å styrke elevenes faglige og sosiale ferdigheter gjennom positiv anerkjennelse og ros.

PALS -  Positiv Atferd, støttende Læringsmiljø og Samhandling

PALS er en skoleomfattende innsatsmodell som utvikler og fremmer et godt læringsmiljø for alle skolens elever, ansatte og foreldre gjennom positiv samhandling.

Vi har fokus på verdiene RESPEKT, OMSORG og ANSVAR

16 flerspråklige mødre møtte til lunsj på skolen på mandag! God stemning og samtaler på tvers av ulike kulturer. Skolen og Kommunalt foreldreutvalg snakket om ulike temaer omkring skole som involverer foreldre, vi hadde også besøk av Smiodden barnepark, Sunde IL og leder for frivillighetssentralen. Sekretariatsleder Nina Margrethe Bøhnsdalen for Kommunalt foreldreutvalg i Stavanger snakket om godt skole-hjem samarbeid og mobbeombudet. 

Vi vil benytte oss å takke alle foreldre og ansatte som gjorde dagen så fin! Skulle gjerne delt bilder fra lunsjen med dere, men opplastningen mislykket på hjemmesiden.

 


I dag fredag 1. desember fikk elevene utdelt pepperkaker før skolestart.

Alle rettene er uten nøtter, kiwi, jordbær og skalldyr
Gluten, laktose, melk, egg, fisk, vegetar og halal kan tilpasses - gi beskjed til kontaktlærer
 

 

Uke 49

Mandag - risengrynsgrøt.

Tirsdag  - brød og pålegg buffet.

Onsdag - brød og pålegg buffet.

Torsdag - pastasalat.

Fredag - brød og pålegg buffet.

Uke 50

Mandag - gulrotsuppe.

Tirsdag  - brød og pålegg buffet.

Onsdag - brød og pålegg buffet.

Torsdag - risengrynsgrøt.

Fredag - brød og pålegg buffet.


Kvernevik sanitetsforening har gleden av å dele ut flere gavekort og matvarer til familier som trenger det. Varene og gavekortene blir levert til Kvernevik skole i uke 49  (Sted: Hjerterommet-kontoret til Lisette Dagsland Tellaroli, Samhandlingsveileder).

Gratulerer med vel gjennomført COS-P kurs! 6 foreldre har deltatt på kurs hver mandag de siste syv ukene. Tusen takk for deres engasjement og tilstedeværelse på COS-P kurset! Skulle egentlig delt et bilde av foreldrene, men fikk problemer med opplastingen. 

 

 

 


Arena skolekjøkken inviterer foreldre på 1-7. trinn til matlaging og samtale på skolekjøkkenet.Maten er bestemt på forhånd og alle ingredienser er handlet inn i forkant. Tema for matlagingskvelden er spiselige julegaver. Arena skolekjøkken har vært arrangert tidligere på skolen med positive tilbakemeldinger fra foreldre som deltok. Særlig kvelden hvor det ble laget spiselige julegaver som foreldrene fikk med seg hjem etter matlagingskvelden. Det vil være en miks av foreldre fra ulike kulturer og land. Maks 16 foreldre.