Meny
Velg seksjon Forside
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Om skoletilbudet

Skoletilbudet har, så lenge det er kapasitet, løpende opptak som alternativ opplæringsarena. Før skolen kan sende søknad må det foreligge en sakkyndig vurdering som tilrår alternativ opplæringsarena. Eleven kan få plass inntil 6 måneder, varighet angis nærmere i en samarbeidsavtale med nærskolen.

Innenfor rammen av kunnskapsløftet, sakkyndig vurdering og skolens enkeltvedtak bidrar vi til faglig- og sosial inklusjon slik at eleven kan mestre skolehverdagen på nærskolen. Lenden skole og ressurssenter har ansvaret for opplæringen tre dager i uken (mandag, tirsdag og fredag), mens nærskolen har ansvar onsdag og torsdag. 

Det forutsettes et tett og forpliktende samarbeid mellom Lenden skole og ressurssenter og nærskolen om elevens faglige og sosiale læring og utvikling. Mens eleven har plass på Lenden skole og ressurssenter gis nærskolen veiledning. Veiledningen har som mål at nærskolen skal bedre tilrettelegge for tilpasset opplæring i et trygt og godt læringsmiljø. I tillegg er det et mål at eleven utvikler og opprettholder relasjoner til elever og ansatte på nærskolen.