Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Norddalsveien 40 6516 Kristiansund
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2020><<
august 2020
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Siste skoleuke har vært noe annerledes enn tidligere år pga Covid 19- epidemien. Normalt har elever på 7. trinn hatt avskjedsforestilling for alle elevene på skolen. I år blir det avslutninger klassevis. Siste uka har elevene hatt mye uteskole og vi håper og tror at dette har ført til mange gode opplevelser og minner for alle elevene.

Smitteverntiltakene i skolen er nå på gult nivå i trafikklysmodellen. Det betyr at hele skoleklasser kan være samlet og at alle elever skal få et fulltidstilbud på skolen med ordinære dager. Elever og ansatte har vært svært flinke til å følge de anbefalingene som er gitt. Vi håper at ved skolestart i august så er vi på grønt nivå (evt gult). Minner dere på at dere må holde 1 meter avstand til andre mennesker samt vaske hendene ofte.  

Elever som skal være på SFO vil være vekselvis på Nordlandet Barneskole og Dale skole. Ber om at alle leser informasjonsskriv fra SFO-leder. På Sommer-SFO vil elever ved Nordlandet barneskole være samlet i en kohort. Ps: I uke 31 er det få elever som skal på sommer-SFO. Da vil alle elever fra de ulike skolene være i en kohort. Minner om at dersom dere skal ha kontakt med sommer-SFO MÅ dere ringe mobilnummeret til SFO, tlf 95809151. Meldinger sendt via Visma-app vil ikke bli lest pga ferieavvikling. 

Første skoledag skoleåret 2020-2021 er 17. august. Følg med på skolen sin hjemmeside for oppmøtetid og oppmøtested.

Takk til alle sammen for et fint, men annerledes skoleår. Vi ønsker våre avgangselever lykke til på ungdomskolen. Vi er utrolig stolte av dere. Heldige er de på NUS som får så flotte og fine ungdommer. 

Vi ønsker alle sammen en fantastisk fin sommerferie. 

Hilsen ansatte ved Nordlandet barneskole

 

 

 

 


I dag 29.05 kommer det en ny smittevernsveileder. Regjeringen sitt budskap er at vi går fra rødt til gult smittenivå i neste uke. (Grønt nivå er når alt er som normalt, dit er vi ikke kommet enda). Vi på skolen vil sette oss godt inn i den nye veilederen, lytte til kommunelegen og de felles retningslinjene vi får fra Kristiansund kommune. Alle foresatte og elever får beskjed så raskt som mulig om de endringer og justeringer vi kommer til å gjennomføre, men mest sannsynlig blir det ingen endringer for Nordlandet barneskole sin del i neste uke. Dette gjelder både tider og organisering for skole/undervisningstid og SFO.

Nordlandet barneskole  har fått æren av å holde barnas tale i Kristiansund på selveste nasjonaldagen. Talen, som er skrevet og holdt av Sonya og Matilde på 7. trinn, sendes i år via TK-tv kl. 14.00. Vi ønsker alle en fin feiring - gratulerer med dagen!   

Hurra for gjenåpning av skolen for alle elever fra 1.-7.trinn. I dag fikk vi besøk av NRK som filmet og sendte direkte på nyhetssendingen kl 11.00 .Se link:

https://www.nrk.no/video/skolestart-for-mellomtrinnet-paa-nordlandet-barneskole_1cd526a8-53e2-4031-97b6-043452181cc6?fbclid=IwAR3ly0xAV7477O7Nz1TJxTPFIxCYD9rB-6pxww0Ez8seKj0Fo6zMTOxv5YM .

Alle ansatte gleder seg over å ha de flotte elevene tilbake på skolen.  


Mandag 11. mai åpner skolen igjen for 5.-7.trinn. Nødvendig informasjon om tidspunkt og sted for oppmøte første dag, samt annen praktisk informasjon vil dere få i mail fra rektor, samt som informasjon fra kontaktlærer via ukeplan og evt melding fra kontaktlærer. 

Velkommen tilbake til skolen alle elever på 5-7 trinn, vi har savnet dere.


FAU ønsker å understøtte gode smittevernrutiner for skolelever og hjem som sogner til Nordlandet barneskole. FAU ønsker å informere om at FHI har laget råd for eventuelle barnebursdagsfeiringer, og ber om at hjemmene forholder seg til disse. Som hovedregel på fritiden gjelder fortsatt å begrense antall barn som er sammen, at leken fortrinnsvis er utendørs, at man begrenser overnattingsbesøk, avstandsregel – god håndhygiene – god hostehygiene.  

Bursdagsfeiring bør vurderes utsatt, men kan holdes dersom de samme smittevernreglene som for skolene ivaretas. Det vil si: ·        

*ingen syke kan møte

*det må være mulig å overholde god håndhygiene     

*de inviterte må være fra de samme gruppene (kohortene) barnet er i på skolen       

*det bør ikke være andre ledsagere/deltagere tilstede 

*bursdagen bør fortrinnsvis være utendørs 

*foresatte til bursdagsbarnet/arrangør bør tilstrebe å holde avstand til de andre barna, som de ellers ikke har nærkontakt til    

*mat bør serveres porsjonsvis, også kake

Rene hender for de som serverer og de som spiser.

(Kilde: Margrethe Greve-Isdahl, overlege ved Folkehelseinstituttet)


Mandag 27. april åpner skolen igjen for 1. - 4. trinn. Nødvendig informasjon om tidspunkt og sted for oppmøte første dag,samt annen praktisk informasjon vil dere få av kontaktlærer nærmere helga.Vi oppfordrer dere til å se filmen som det er linket til under sammen med barna. Se film om at skolen åpner igjen her.

SFO vil være åpent etter skoletid, fra kl. 13.00 - 16.30, fom mandag 27. april. Morgentilbudet på SFO må dessverre utgå i en periode framover.