Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Jørn Langeland
Prosjekt: Barns rettigheter

De siste ukene har elevene i 2.klasse jobbet med et FN prosjekt. Der har vi sett nærmere på hvorfor FN syns at barn er viktige, og hvorfor de har laget en egen barnekonvensjon. Elevene har for første gang presentert arbeidet sitt for andre, denne gangen var det fadderne på 7.trinn som var publikum.

Elevene har jobbet i grupper hvor de har tatt i bruk lese og skrive kompetansen sin. Å samarbeide i grupper over tid om et produkt kan til tider være utfordrerne. Elevene har taklet dette veldig bra, og vist at de sammen kan finne løsninger så alle blir sett og hørt. De har leitet etter informasjon om FN og de forskjellige barnerettighetene i ulike tekster. De har valgt ut informasjon som de syntes er viktig og skrevet det ned på plakater. I kunst og håndverk har elevene tegnet flotte tegninger som passer til informasjonen de har skrevet på plakatene. 

Når vi var ferdige inviterte vi fadderne ned for å presentere arbeidet vårt. Elevene både viste og fortalte fadderne om arbeidet sitt. Etter fremvisningen fikk elevene en velfortjent brownies og saft som avslutning av det gode arbeidet de har gjort. 

Main Image
Bilde 1 av 16