Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Juleferie
21.12.2017 kl 13:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God jul!
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
På tirsdag fikk elevene på 3. til 5. trinn ha med seg akebrett på skolen. Vi dro til "Fygaren" og fikk se mange luftige svev!

7.desember hadde Eiganes sin tradisjonelle julegudstjeneste i Domkirken. Det var friskt vær under turen ned til sentrum, men elever og voksne var godt kledd.

Inne i en fullsatt kirke fremførte 3.trinn en flott julefortelling med tekstlesing og sang. Takk til alle elever og voksne på dette trinnet for en stemningsfull opplevelse.

Takk også til alle de andre elevene som oppførte seg eksemplarisk, og til de foreldre og besteforeldre som møtte opp.

 


Bjørn Arild Ersland trollbandt elevene på 4.trinn med favorittbøkene sine.

Det er tid for årets foreldreundersøkelse. På Eiganes skole gjennomføres denne på alle trinn. Det betyr at dere som har flere barn må svare en gang for hvert barn. I år sendes denne både på e-post og SMS til en av de foresatte. Dere kan åpne undersøkelsen direkte fra tilsendte e-post/SMS. Vennligst gi beskjed til læreren dersom dere ikke mottar denne meldingen.

Svarfristen er satt til 20.desember.

Vi ber om at dere tar dere tid til å svare, for deres svar er viktig for å gi oss som skole et innblikk i hvordan dere foreldre/foresatte opplever Eiganes skole. Gjennom å svare på foreldreundersøkelsen får dere anledning til å si hva som fungerer godt og hva vi kan bli bedre på? Sammen skal vi skape den beste skolen for deres barn!

Hilsen rektor Colin Pritchard-Davies


Det er elektrisk stemning når bluesen kommer til Eiganes. Med gitarer i alle former og trommesolo i flere minutt, skaper bluesgutta fra Rikskonserten rytmisk «rumperytme» på hver trinn-trapp.

Eiganes skole har fått et generøst tilbud fra den franske skolen: Kom og lær fransk!

Vi ga tilbudet videre til 6. og 7.trinn, og 15 elever meldte seg. De starter opp i uke 45.

Det blir to mandagsparti fra kl.14.45-15.45, og ett tirsdagsparti kl.15.30-16.30.

Vi ønsker dem lykke til!


I vedlegget til høyre finner du informasjon om hvordan du som forelder kan følge opp ditt barn når det ikke har det bra på skolen.

 


Foreløpige målinger av radon i nybygget ved Eiganes skole og den Franske skolen har vist for høye radonverdier når ventilasjonsanlegget var av på natt. Det er ingen helsefare knyttet til funnene, og helsesjefen forsikrer om at det er trygt å bruke skolebygget.

Eiganes skole er både en nærmiljøskole og en bydekkende skole. Det vil si at vi har elever med ulike forutsetninger og behov både fra Eiganes skolekrets og fra andre bydeler.

For å kunne gjennomføre dette trenger vi en godkjenning på at deres barn kan være med på en slik ordning. For å kunne administrere alle svarene så sender vi dere samtykke digitalt, de som ikke svarer anser vi som samtykket.  Etter et godt samarbeidsmøte med klassekontaktene på 1. trinn har vi utarbeidet et informasjonsskriv om prosessen og praksisen ved klassesammensetning på 1. trinn.
Klikk deg inn på vedlegget og les mer.

Foreldreundersøkelsen 2017 legges ut under våre resultater 

Elevundersøkelsen 2017 legges ut under Våre resultater i venstremenyen