Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Berit Mæle Thuestad
Fremdriftsplan- ny skolestruktur i Hinna bydel
Fremdriftsplan
Møtereferat Gautesete skole
Hypernet
IST SFO
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2017><<
mars 2017
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Utsmykning på Gausel skole
Kunstutsmykning på Gausel sko
Vi i FAU synes selvsagt det var trist å måtte avlyse snødagen. Været er det dessverre ikke så mye å gjøre med, så for å forhindre uheldige episoder på fjellet var det den beste avgjørelsen.

I år ble det en klar seier til Godeset, vi gratulerer!

Ifølge fremdriftsplanen skal vi avholde et foreldremøte for foresatte for elever på 1.-3.trinn 29.mars.Dette møtet utgår.

I samråd med DS og FAU har vi funnet det mest hensiktsmessig at vi slår sammen foreldremøtet som vanligvis gjennomføres på våren og foreldremøtet for nye klasser. Vi tenker det blir viktig at innholdet i møtet er etablering av nye klasser, utvikling av positivt læringsmiljø og hva vi som skole og foresatte kan få til sammen.

Møtet blir holdt torsdag 1.juni kl 18.00-20.00. Vi starter felles i skolens aula der det vil bli gitt en orientering fra skolens ledelse og FAU-representanter. Deretter går personalet og de foresatte til de ulike klasserommene.

For øvrig kan vi informere om at personalet de siste månedene, har gjort et grundig og imponerende arbeid med å sette sammen nye klasser. De har tatt pedagogiske hensyn, foretatt sosiometriske målinger der elevene på ulike måter er blitt hørt, vurdert mange ulike alternativer, arbeidet med klassene på tvers i ny sammensettinger for å prøve ut det de har tenkt. Målsettingen er at klassene skal bli best mulig mht. et faglig- og sosialt læringsmiljø. 

Personalet på Gautesete skole  har også satt sammen grupper av elever der de har hensyntatt elevene og læringsmiljøet. Vi holder nå på å legge siste hånd på verket før klassene er klare. Som nevnt i fremdriftsplanen blir klassesammensettingen kjent 2.mai.

Kontaktlærerne for de ulike gruppene begynner også å falle på plass, men vil først bli ferdigstilt når vi har fått tilsatt alle lærerne vi har behov for.

 

Mvh

Berit Mæle Thuestad


Fredag 17. mars skal laget vårt forsvare Gausel skoles ære i den årlige bydelsquizen som i år arrangeres på Jåtten skole.

På grunn av kulde i kombinasjon med vind og dårlige værutsikter ser vi oss nødt til å avlyse snødagen til Hunnedalen torsdag 09.mars.

Elevene møter på skolen til vanlig tid og det blir da en ordinær skoledag.

Tusen takk til snøgruppen, foresatte og personalet som har arbeidet med turen. 

Vi hadde sett fram til den tradisjonsrike utflukten vår, men finner det denne gangen påkrevd å avlyse arrangementet.

Mvh

Berit Mæle Thuestad

rektor

 


Jeg respekterer når andre sier  STOPP!

Noen viktige og praktiske ting

Jeg har sendt ut en påminning om å svare på foreldreundersøkesen i SFO. Dessverre kan jeg ikke sortere på hvem som har svart allerede.Derfor går melding til alle foresatte. Oppfordringen gjelder selvsagt bare til de som ikke har svart ennå.

Vi takker for de 54 % som har svart allerede, og håper de resterende 46% gjør likedan.

Mvh

Berit M Thuestad


Forrige uke stod i vitenskapens tegn på alle trinn. Det ble bygget broer, mystiske melboller og mye annet rart. Programmering, hypoteser og lab.rapporter var også en del av opplegget.