Meny
Velg seksjon Forside
Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Telefon: 51 81 43 20 Faks: 51 81 43 21 Send oss e-post
Redaktør: Berit Mæle Thuestad
Hypernet
Hypernet
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
Utsmykning på Gausel skole
Kunstutsmykning på Gausel sko

Etter de to uønskede situasjonene vi har hatt på skolen med bombetrussel mot BISS ( Den britiske skolen), ønsker skolen i samarbeid med FAU å invitere til et kort informasjonsmøte:

ONSDAG 10. februar kl 19.30-20.30 i skolens aula

Tema for møtet blir : Hva skjedde og hva kan vi lære av situasjonene?

En representant fra politiet vil også delta  på møtet.

Velkommen!

Mvh Berit M Thuestad


Gausel skole har nå oppgradert sms-varslingen sin. Det betyr at begge foresatte (der vi har begges telefonnummer) vil motta en sms ved en eventuell alvorlig hendelse.

I løpet av dagen, mandag 01.02., vil vi sende en test-melding på dette. Da ber vi dere om følgende:

•De som har mottatt sms tidligere og fortsatt gjør det, forholder seg i ro. Vi trenger ingen bekreftelse fra dere.

•Du som har meldt i fra  til skolen om at du ikke mottar sms-melding , bekrefter på  Gausel skole  at du har mottatt testmeldingen. Denne bekreftelsen vil vi ha i løpet av dagen.

•Dersom en av de foresatte fortsatt ikke får sms, kan det skyldes at telefonnummer ikke er oppgitt, eventuelt at vi har feil telefonnummer. Vennligst gi tilbakemelding på  Gausel skole om dette. 

Systemet vårt er avhengig av at vi til enhver tid sitter med korrekt telefonnummer. Pass på at slike endringer meldes til skolens administrasjon fortløpende.

Mvh

Berit M Thuestad

 


Denne gangen var det 3. trinn som hadde ansvaret for storsamlingen. De hadde laget en flott forestilling med glimt fra hverdagen i klasserommet i form av en engelsktime, dramatisering av eventyr, "Dovregubbens Hall" komplett med tusser & troll og masse sang.

Da har politiet informert om at situasjonen på BISS er avklart. Det betyr at vi går tilbake til vanlig skole. Vi kommer ikke til å permittere elevene, vi følger vanlig timeplan resten av dagen.

Vår naboskole BISS har igjen mottatt en bombetrussel. Vi på Gausel har iverksatt våre rutiner, alle barn er godt ivaretatt. Vi ber dere om IKKE å møte på skolen for å hente barn eller få informasjon. Vi har sendt ut SMS til én av hvert barns foreldre og vil komme tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer. 

Det ble en veldig annerledes dag på skolen for oss alle i går. Tusen takk til foresatte for positive og konstruktive tilbakemeldinger.

Elevene og personalet taklet situasjonen tilsynelatende bra, og det gjorde det enklere for oss i administrasjonen.Vi håper dere alle har hatt gode samtaler  med barna deres hjemme. Den enkelte lærer følger opp med samtale i klassen  der det er nødvendig.

Vi synes dette var en lite ønskelig situasjon, men når den først inntraff,  må vi bruke den som et viktig bidrag for læring, evaluering og vurdering av egne planer og tiltak.

Heldigvis ser det ut til at planene våre har fungert  godt, i all hovedsak. Vi har fått noen tilbakemeldinger om at ikke alle foresatte har mottatt sms-ene som ble sendt ut. Det kommer av at det kun er en av de foresatte som står på sms-distribusjonslisten.

I tillegg er det dessverre noen få foreldrepar der ingen har mottatt sms-ene. De manglene blir opprettet umiddelbart. 

Ingen elever ble sendt hjem til tomt hus. De var på skolen sammen med personalet inntil kontakt med foresatte var opprettet.

De tilbakemeldingene vi har fått fra foresatte, elever og personalet, tar vi med med når vi evaluerer  gårsdagens hendelse.

Mvh

Berit Mæle Thuestad

 

 


I dag ble det ringt inn en bombetrussel til vår gode nabo the British International School of Stavanger (BISS). Det medførte at vi, i samråd med politiet, iverksatte våre beredskapsplaner. Alle barn ble godt ivaretatt og situasjonen ble avklart ca. kl. 1130. Barn og voksne har håndtert situasjonen veldig fint, men vi har valgt å permittere alle elevene fra klokken 1200 og ber om at de hentes innen kl. 1245. 

Det skal ikke så mye snø til før vi her i Stavanger gleder oss over den!

Fra direktør for oppvekst og levekår har vi mottatt den følgende melding:

Direktør for oppvekst og levekår har fastsatt at det skoleåret 2016-2017 skal opprettes 9 klasser på 1. trinn i Hinna bydel. Klassene skal fordele seg slik: Jåtten skole 4, Gausel skole 2, Gautesete skole 2 og Godeset skole 1 klasse. Bakgrunnen for dette er antall elever i bydelen, skolenes kapasitet, elevenes bostedsadresse og ønsker om skoleplassering, ref. søknad ifm. innlevert registreringsskjema.