topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Nominert til Matprisen 2014
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: H.S

picture
 

Gosen skoler er nominerte til MATPRISEN 2014. Prisutdelingen skjer på Kunstnernes hus torsdag 30.oktober. Med MATPRISEN vies oppmerksomhet til storkjøkkenansatte; kokker, kafédrivere, beslutningstakere, arrangører og leverandører som jobber med økologisk mat og bærekraftige menyer i storhusholdninger. 

 

 

Sunn frokost i kantinen
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

At du har det travelt om morgenen, er ingen unnskyldning for å hoppe over frokosten. I Gosens økologiske kantine kan du hver dag få gratis frokost. Nå når det er høst og kaldt ute, serverer vi varm havregrøt. Og at det smaker godt, kan disse jentene skrive under på.

Fysisk aktivitet og helse på tur til KNM HH
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: CHL

picture
 

Denne uken var valgfaget fysisk aktivitet og helse på 9. trinn på tur til KNM HH. Her fikk elevene prøvd seg på "krigens krav" som er en militær hinderløype. Her var det ikke bare kondisjon og styrke som var gjellende men også evne godt til samarbeid.

 

 

Glad i å lese og lyst på en utfordring?
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Foreningen !les søker fire elever fra hele landet som skal nominere fem bøker til Uprisen 2015. Du skal ikke nominere bøker du selv liker, men finne de fem bøkene som har vekket mest begeistring hos anmelderne på uprisen.no. Søknadsfrist 14. november 2014.

 

Takk til foreldrene for dugnadsinnsats!
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: H.S

picture
 

En liten, men eksklusiv gjeng foreldre trosset dårlig vær og møtte fram til høstdugnaden 2014. Foreldrene med god organisering av lærer Elisabeth og skolens ledergruppe greide i løpet av en drøy time å gi uteområdene en nødvendig oppgradering. Vi kunne være stolte av utområdet vårt når jubileumsfeiringen ble gjennomført 30. september. 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.