topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Hyggelig julekonsert i Madlamark kirke
Publisert: 19-12-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Madlamark kirke var også i år rammen rundt Gosens tradisjonsrike julekonsert. På programmet stod hilsen ved rektor Hilde Solberg, allsang, tenning av lys i globen ved elevrådet og solistinnslag. Årets gjestesolist var Siw Pricilla Selheim (bildet).

God jul!
Publisert: 19.12.2014 skrevet av: H.S

picture
 

Med dette vakre bok-juletreet som elevene i gruppe A på Gosen har laget, takker vi alle for god innsats denne høsten. Vi ønsker alle en riktig god og fredfylt jul.

Velkommen tilbake til et spennende vårsemester. Lærere har planlegging 2. januar. Elevene starter skolen mandag 5. januar 2015.

Hilsen rektor Hilde Solberg

Oppsummering av høstens sykle til jobb aksjon.
Publisert: 18-12-2014 skrevet av: Kristen Haugland

 

picture

Velkommen til konsert
Publisert: 18.12.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Vi ønsker velkommen til hyggelig konsert, fredag 19. desember kl 12.00 - 13.00 i Madlamark kirke. På programmet står allsang, tenning av lys i globen ved elevrådet, og musikalske innslag ved Juliane og Kaja 10A og Fabian og Alejandro. Gjesteartist: Siw Pricilla Selheim.  
Program se:

Pyntet biblioteket til jul
Publisert: 16.12.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Gosen har mange kreative lærere og elever. Denne gjengen fant ut at de skulle pynte biblioteket til jul, og hva var mer naturlig enn å lage et bok-juletre? Ikke drysser det, ikke må det vannes, og best av alt - se hvor flott det ble! Tusen takk skal dere ha!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.