topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Velkommen til nytt skoleår
Publisert: 26.06.2014 skrevet av: IH

picture
 

Vi ønsker elevene velkommen til første skoledag etter sommerferien mandag 18. august klokka 08:30.

Gosen SFO har åpent fra mandag 4.august. Det er planleggingsdager i Gosen SFO 13., 14. og 15. august.

Ledelsen ved Gosen skole og SFO er å treffe fra mandag 4. august

Forsking i ferien
Publisert: 25-06-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Hvordan ser egentlig en edderkopp ut? Kan en gjenstand bevege seg uten motor? Er det mulig å finne meteorer i nærområdet? Alle disse spørsmålene og mere til forsøker ivrige elever å få svar på, i Forskerskolen. At det er gøy å lære, er denne gjengen et bevis på!

Kunsten å se på kunst
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: KarinS

picture
Elin Melberg forteller om sine arbeid 

Årets Ung Plattform ble avviklet med et variert program. Foredraget til Trond Borgen og besøket i Statoil-samlingen er blitt så populære at de er blitt årlige, mens andre poster varierer. Nytt i år var blant annet besøk i kunstneratelierene i Erfjordgata og lyd-workshopen til Pål Asle Pettersen. Resultatet kan du høre her: http://www.qnst.no/ung-plattform-2014-lydverksted/

God sommer!
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: HiS

picture
 

Med dette fine land art-prosjektet, laget av Gosen-elever, ønsker vi alle en riktig god sommer! Takk for flott innsats i skoleåret som gikk og vel møtt til ny dyst til høsten.

Ut på tur!
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: KarinSpicture
 

Noen liker aktiv ferie, mens andre helst bare vil ta det med ro. Uansett har Norge mye å by på, både langs kysten og i innlandet. Som et ledd i  det å lære mer om landet vårt, har 8. trinn hatt reiselivsmesse, der medelever og ansatte kunne få gode råd og tips om feriemål. Så da er det vel bare å pakke kofferten?

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.