topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Husk påmeldingen til juleballet
Publisert: 20-11-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Torsdag 18. desember blir det juleball på Gosen skole. Har du husket å melde deg på? Billetter kjøpes ved å betale kr. 150,- til konto 3201 340 3863
innen mandag 15. desember. Husk å skrive ditt eget navn (elevens navn) på innbetalingen, ellers finner vi ikke ut hvem som har betalt. Velkommen til årets stiligste fest!

Gosenguttene ble historiske!
Publisert: 17.11.2014 skrevet av: SIH

picture
 

For andre året på rad har guttene på Gosen skole vunnet den tradisjonsrike skolecupen i fotball som arrangeres av Rogaland fotballkrets. 

Guttene ble dermed historiske etter og ikke ha tapt en eneste kamp på over to år. 

Fra Nashville til Gosen
Publisert: 19-11-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Musikken til Mhoo høres ut som om den er skrevet på reiser til Nashville i USA, til Mexico, Cuba, Spania og Brasil. Det høres ut som cowboyer i støvete solnedganger, tog gjennom flate kaktuslandskap, mexicanske trompeter, flamencokledde damer med svart hår og dyprøde roser bak øret. Mandag besøkte musikerne i Mhoo Gosen med en konsert i regi av Rikskonsertene.

 

 

Foreldreundersøkelse
Publisert: 18.11.2014 skrevet av: IRø

Stavanger kommune gjennomfører nå den årlige foreldreundersøkelsen i skolen.

Gosen gjennomfører foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 9. trinn og ATO. Hensikten er å finne ut hvilke erfaringer foreldrene har med skoletilbudet i Stavanger. Vi sender nå ut brev med brukernavn til foresatte.

Nettbasert undersøkelse
I år benyttes Utdanningsdirektoratets nettundersøkelse. Alle som skal delta i undersøkelsen, får et brev med brukernavn for pålogging. Ta kontakt med ledelsen, dersom du ikke har fått dette brevet.

Trivsel, læring og mestring
Tilbakemelding fra foresatte er viktig for å kunne utvikle et så godt skoletilbud som mulig. Resultatet av undersøkelsen vil bli brukt til å finne ut hva den enkelte skole gjør bra, og på hvilke områder skolen kan bli bedre. Spørsmålene gjelder blant annet barnas trivsel, læring og mestring. Alle svarer anonymt. Resultatene av undersøkelsen vil bli publisert på skolenes hjemmesider i løpet av januar.

Alle bidrag viktige
Det er frivillig for foreldrene å delta i undersøkelsen, men alle foreldre i målgruppen oppfordres til å delta. Alle bidrag er viktige for å kunne utvikle Stavangerskolen videre. Trykk på nettundersøkelse og skriv inn brukernavnet - så er du i gang. Frist for å svare er 28.november.

Takk for at du deltar.

Klikk her for å ta undersøkelsen

Bruker du biblioteket?
Publisert: 19-11-2014 skrevet av: Kristin

picture
 

Biblioteket er et fint sted å jobbe. 8a holder på med et lesesprosjekt, og har tatt i bruk alle mulighetene som finnes her. Så, kom til biblioteket du også, da vel!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.