topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Undervisning i Stavanger Tingrett
Publisert: 23.04.2014 skrevet av: Ingrid Rønneberg

Vi underviser i emnet Lov og rett på 9. trinn, og i dag har klasse 9B vært i retten.

picture
 

Gosen skole har gjort avtale med tingretten slik at alle 9.klassene får oppleve en dag i retten. Her får vi kjennskap til prosedyrer, vitneavhør og gjennomgang av hvordan man forholder seg i rettssalen. Dommeren legger også  vekt på å gi gode orienteringer til elevene. Tildigere har 9D vært i retten i en ranssak, og 9A har vært i en sak om rus og bruk av vold. Mandag i uke 18 er det klasse 9C sin tur.

Takk til Stavanger Tingrett som tar imot våre klasser.

Kokkekamp
Publisert: 22.04.2014 skrevet av: Ingrid Rønneberg

Vi planlegger kokkekamp på 9.trinn i Mat- og helse undervisningen. Klasse 9A starter torsdag 24.april og 9C  på fredag. Deretter følger 9D på mandag og 9B på onsdag 30.april.

picture
 

Elevene planlegger og tilbereder en meny på to retter - forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert. Gruppen planlegger menyen sammen, skriver handleliste, lager budsjett og tar fatt på selve tilberedningen. Vi oppfordrer selvsagt alle til å lage sunne menyer. Mer detaljerte beskrivelser av oppgaven deles ut til elevene. Arbeidet blir vurdert etter kjennetegn på måloppnåelse som er beskrevet i periodeplanen.

Lykke til med årets kokkekamp.

Undersøkelse av økosystemer i nærområdet
Publisert: 09-04-2014 skrevet av: Eirik

 
 

Elevene på 8. trinn har prosjekt om økosystemer. De undersøker økosystemer i nærområdet og kartlegger samspillet mellom biotiske og abiotiske faktorer. På bildene er elever fra 8C i aksjon i strandsonen og langs elva i møllebukta og i Gosenskogen.

Prosjekt Olabil
Publisert: 09.04.2014 skrevet av: Eirik

picture
Disse jentene er godt i gang

Elever på 8. trinn bygger olabil i valgfaget "teknologi i praksis". Det fokuseres på gjenbruk av materialer. Elevene finner deler i kjellere og garasjer hjemme og på gjenvinningsstasjonen. Bilen skal være ferdig til olabilløpet 28 mai!

God påske til alle!
Publisert: 11.04.2014 skrevet av: HiS

picture
 

En riktig god påske ønskes til alle! Håper på solrike vårdager, og at dere møter friske og uthvilte til ny dyst etter ferien. Vennlig hilsen rektor Hilde Solberg

Se flere forside artikler >>

 
 
.