topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

God påske til alle!
Publisert: 11.04.2014 skrevet av: HiS

picture
 

En riktig god påske ønskes til alle! Håper på solrike vårdager, og at dere møter friske og uthvilte til ny dyst etter ferien. Vennlig hilsen rektor Hilde Solberg

Har de byttet byttå med bøtta?
Publisert: 11-04-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Sier ungdommene i Stavanger fremdeles byttå og nyggel, eller har byttet y-ene med ø? Det lurte Øystein Ellingsen fra NRK Rogaland på, og ti av våre 10. klasse-elever stilte villig opp for å svare. Resultatene ble tatt med til språkforsker Jan Hognestad på Universitetet i Stavanger. Hva de sa kan du lese her: http://www.nrk.no/rogaland/den-stavangerske-y-en-blir-borte-1.11662114

Undersøkelse av økosystemer i nærområdet
Publisert: 09-04-2014 skrevet av: Eirik

 
 

Elevene på 8. trinn har prosjekt om økosystemer. De undersøker økosystemer i nærområdet og kartlegger samspillet mellom biotiske og abiotiske faktorer. På bildene er elever fra 8C i aksjon i strandsonen og langs elva i møllebukta og i Gosenskogen.

Husk gode bøker til påske!
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Gode mordgåter hører sammen med påske, på lik linje med påskeegg og fjellturer. Så husk å stikke innom biblioteket og sikre deg gode grøss til fridagene. Her er mange andre gode bøker også, for dem som liker litt mindre voldelige historier. Uansett, god lesepåske fra biblioteket!

Prosjekt Olabil
Publisert: 09.04.2014 skrevet av: Eirik

picture
Disse jentene er godt i gang

Elever på 8. trinn bygger olabil i valgfaget "teknologi i praksis". Det fokuseres på gjenbruk av materialer. Elevene finner deler i kjellere og garasjer hjemme og på gjenvinningsstasjonen. Bilen skal være ferdig til olabilløpet 28 mai!

Se flere forside artikler >>

 
 
.