topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Grøssende lesing
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Til helgen er det halloween og mange har  planer for hvordan de skal trikse til seg godterier fra naboer og kjente. Men hva når runden er gjort? Da må du ha lesestoffet klart, slik at du kan krype opp i godstolen med et pledd og kose deg med snop, grøss og gru. Kom innom biblioteket og få gode tips til hva du kan lese!

Gosenlærer på kurs på Stortinget
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Når Stortinget arrangerer kurs for samfunnsfags- og historielærere i november, vil gosenlærer Bjørn Birkeland være en av deltakerne. På kurset vil profilerte foredragsholdere presentere Stortingets oppgaver og samfunnsrolle. Foredragene vil blant annet ta for seg Stortingets lovbehandling, budsjettbehandling, kontrollfunksjon, norsk utenrikspolitikk, skillelinjer i norsk politikk og politikernes forhold til pressen. Kurset er en del av det nasjonale programmet for Demokratijubileene.

Nominert til Matprisen 2014
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: H.S

picture
 

Gosen skoler er nominerte til MATPRISEN 2014. Prisutdelingen skjer på Kunstnernes hus torsdag 30.oktober. Med MATPRISEN vies oppmerksomhet til storkjøkkenansatte; kokker, kafédrivere, beslutningstakere, arrangører og leverandører som jobber med økologisk mat og bærekraftige menyer i storhusholdninger. 

 

 

Sunn frokost i kantinen
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

At du har det travelt om morgenen, er ingen unnskyldning for å hoppe over frokosten. I Gosens økologiske kantine kan du hver dag få gratis frokost. Nå når det er høst og kaldt ute, serverer vi varm havregrøt. Og at det smaker godt, kan disse jentene skrive under på.

Fysisk aktivitet og helse på tur til KNM HH
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: CHL

picture
 

Denne uken var valgfaget fysisk aktivitet og helse på 9. trinn på tur til KNM HH. Her fikk elevene prøvd seg på "krigens krav" som er en militær hinderløype. Her var det ikke bare kondisjon og styrke som var gjellende men også evne godt til samarbeid.

 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.