topLogoSpacer
 

Gosen skole

8.  9.  10.  ATO  

Sykkeltur til Ytraberget
Publisert: 24-11-2014 skrevet av: Sissel K.

picture
 

Fredag gikk turen til Ytraberget ved Hafrsfjord for elevene i valgfaget "Fysisk aktivitet og helse" på 10.trinn. Sekkene var blant annet fylt opp med mat, drikke, ved og utstyr til ulike aktiviteter. Etter en sykkeltur både på asfalt og i ulendt terreng var det en fornøyd gjeng som ankom målet for turen. 

Velkommen til julemarked på Gosen!
Publisert: 25.11.2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Torsdag 4. desember kl 18.00 – 19.30 inviterer vi igjen til julemarked. Her blir det hyggelige opplevelser for hele familien, med konkurranser, juleverksted, leker, loddsalg, juleutstillinger, sang og korpsmusikk, salg av grøt, saft og kaffe. Det blir også bruktsalg, salg av julekaker, julepynt og mere til. Velkommen til en avslappet adventsstund for små og store.

 

Husk påmeldingen til juleballet
Publisert: 20-11-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Torsdag 18. desember blir det juleball på Gosen skole. Har du husket å melde deg på? Billetter kjøpes ved å betale kr. 150,- til konto 3201 340 3863
innen mandag 15. desember. Husk å skrive ditt eget navn (elevens navn) på innbetalingen, ellers finner vi ikke ut hvem som har betalt. Velkommen til årets stiligste fest!

Gosenguttene ble historiske!
Publisert: 17.11.2014 skrevet av: SIH

picture
 

For andre året på rad har guttene på Gosen skole vunnet den tradisjonsrike skolecupen i fotball som arrangeres av Rogaland fotballkrets. 

Guttene ble dermed historiske etter og ikke ha tapt en eneste kamp på over to år. 

Fra Nashville til Gosen
Publisert: 19-11-2014 skrevet av: KarinS

picture
 

Musikken til Mhoo høres ut som om den er skrevet på reiser til Nashville i USA, til Mexico, Cuba, Spania og Brasil. Det høres ut som cowboyer i støvete solnedganger, tog gjennom flate kaktuslandskap, mexicanske trompeter, flamencokledde damer med svart hår og dyprøde roser bak øret. Mandag besøkte musikerne i Mhoo Gosen med en konsert i regi av Rikskonsertene.

 

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.