Meny
Velg seksjon Forside
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Vær spesielt oppmerksom ved innkjørselen til skolen ved Madlasandnes.

Som vanlig fantastisk kjekt å samles og synge helgen inn. I dag markerte vi også samenes nasjonaldag, som er i morgen den 6. februar. Det samiske flagget ble vist, og vi hørte på den samiske nasjonalsangen.

Ønsker alle en fortreffelig god helg!

Neste ukes holdning: Jeg bryr meg om deg!

Trafikkvakter i neste uke er foreldre i 6A


Alle som besøker skolen må kun parkere på oppmerkede plasser. Vi har vareleveranser som krever plass, og i det siste har det vært mange feilparkeringer som hindrer disse. Håper på forståelse for dette.

 

 


Bra innslag fra Bli med-lederne på Fellesen i dag. Kjekt å få presentert alle de kjekke elevene og hvilke aktiviteter de setter i gang med ute i friminuttene.

Neste ukes holdning er: Jeg vet hva jeg er flink til!

Trafikkvakter i neste uke er foreldre i 5B.

OBS! OBS! Værmeldingen for ettermiddagen sier mye vind og regn!


Skolekorpset har fått utvidet instruksjonstid fra Kulturskolen og har dermed ledige plasser. Korpset har individuelle /gruppe øvinger på tirsdager og onsdager kl. 13:15 – 17:00. Aspirantkorpset spiller tirsdager, kl. 13:15 – 14:15. Hovedkorpset spiller torsdager, kl. 17:30 til 20:00. Alle øvinger foregår i SFO lokalene på Hafrsfjord Skole. Som nybegynner får man spille enten kornett, althorn eller baryton.

Se korpsets hjemmeside for mer info: http://hafrsfjordskolekorps.blogspot.no/ Ta kontakt med korpsets leder Linda Løversen på tlf. 90202293 eller e-mail: linda.loeversen@gmail.com for påmelding - eller om du har spørsmål til dette. 


Tirsdag samlet Anne S. alle de nye 28 Bli med-lederne i gymsalen. De rullerte på stasjoner, med 6 ulike aktiviteter. På fredag, på Fellesen, vil de bli presentert, og vi gleder oss til å se dem i aksjon.

Endelig fredag og fellessamling! 

Som vanlig god stemning og stor sangglede. Rektor hedret 6. trinn som hadde vunnet den landsdekkende FN-quizen i regi av FN-sambandet. Ny flott pokal som får plass i skolens pokalskap.

Neste ukes holdning: Jeg respekterer STOPP-regelen.

Foreldre i 5A er trafikkvakter i neste uke.

Ønsker alle en flott helg!


I dag var det tid for å takke de elevene som har vært Bli med-ledere denne høsten. De gjør en kjempeinnsats når det gjelder å sette i gang kjekke aktiviteter ute i friminuttene. Mange ønsker å fortsette, men de fleste må nok vente til neste skoleår. Det er mange som ønsker jobben, og de nye lederne er klare for kurs på tirsdag i neste uke.

Velkommen til Madla bibliotek!

Madla bydel er heldige som har sitt eget bibliotek!  Dette er den eneste filialen i Stavanger utenom hovedbiblioteket. 

Madla bibliotek ligger i tredje etasje i Amfi Madla, vis a vis Elixia Madla. 


6. trinn på Hafrsfjord skole kom, sammen med en skole fra Alta, øverst på pallen i FN quiz som ble arrangert i forkant av FN-dagen. Øyvind Gjerde fra FN-sambandet kom for å dele ut pokalen. Den har allerede fått plass i pokalskapet. Førstkommende fredag blir vinnerne hedret på fellessamlingen.