Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2016><<
september 2016
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Da var endelig fredagen her med samling på Fellesen. Like kjekt hver gang!

På slutten av samlingen fortalte rektor at vi skal kjøpe inn sykkelstativ med sjiraffer. Hun viste fra en mal på hvordan det kommer til å se ut. Elevrådet ble igjen til et lite møte, og så ble det befaring på stedet der de skal stå. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

Neste ukes Sabona- holdning: Jeg tør å bruke STOPP-regelen

Ha en feiende flott helg alle sammen!

 


Foreldre og personell ved Hafrsfjord skole ønsker en tryggere skolevei for elevene. I den forbindelse er det opprettet en trafikkpatrulje om morgenen.

Det skal stå to vakter hver dag. Vaktene skal stå ved gangfeltet i krysset Madlastø/Regimentsveien, og eventuelt ved inngangen til SFO. Vaktene bør følge barna over gangfeltet, og bør forsøke å holde gangfeltet fritt for biler.  

Tidsrommet for trafikkvaktene er fra 07.45 til skolestart (08.15)

For mer informasjon se under Trafikk på hjemmesidens høyreside.


Vi har vært i kontakt med support på hjemmesiden og de har fått flere tilbakemeldinger fra andre skoler/foresatte om at det var vanskelig å abonnere på nytt på nyheter. Endringer er gjort på denne funksjonen forrige søndag. Hvis det fortsatt er problemer ta kontakt med oss i ledelsen.

Innøving av to nye vanskelige sanger i dag, men jammen meg klarer de det.

Neste ukes Sabona holdning: Jeg gjør det beste jeg kan.

Ønsker alle en fantastisk fin helg!


Herlig med litt RØRIS til god musikk og fint og varmt vær.

Vi er nesten halvveis i gå til skolen aksjonen, og vi ser at de fleste elever kommer til skolen for egen maskin. Dette er positivt for trafikksituasjonen rundt skolen, så vi håper at elevene vil fortsette å gå eller sykle selv etter at aksjonen er slutt.

Forrige torsdag var det høsttur for hele skolen. Vi var kjempeheldige med været, og dette gjorde sitt til at alle hadde en super dag. Kos deg med bildene!

Denne ukas Sabona: Jeg respekterer STOPP-regelen.

 


Forskrift om reglement for orden og oppførsel i Stavanger skolen, vedtatt av Kommunalstyret for oppvekst 08.06.2016 er gjeldende fra og med 01.08.2016. 

Reglement


Fellessamling er for mange ukas høydepunkt her på Hafrsfjord skole. I dag ble de nye Bli med-lederne presentert for hele skolen. Som vanlig hadde de et lite show der alle aktivitetene ble vist fram. For et syn! Etterpå snakket de litt om hva Bli med-lederne gjør og at de andre elevene må høre hva de sier, og hjelpe til å rydde. Vi gleder oss til å se dere i aksjon neste uke.

Neste ukes holdning: Jeg venter på tur!

God helg til store og små!


KJÆRE FORESATT!

FRA 1. TIL 30.SEPTEMBER 2016 ARRANGERER MILJØAGENTENE KAMPANJEN BEINTØFT. Vi på Hafrsfjord, sammen med FAU har bestemt at klassene skal delta i konkurransen. I den forbindelse håper vi at du vil oppmuntre barnet ditt til å velge miljøvennlig transport til skolen. Vi vet at skolekretsen er vidstrakt, og at mange elever har en lang skolevei. Dere som foreldre kan allikevel bidra ved å sette elevene av et stykke fra skolen, og så går de resten.

Beintøft er en nasjonal konkurransekampanje rettet mot skolen for å engasjere norske elever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. På nettsidene www.beintøft.no vil du finne oppdatert informasjon om konkurransen og om Miljøagentene i tillegg til konkurransereglene.


Sjekk familien i løpet av helgen 2.-4. september! Det nytter ikke å kjempe kampen mot hodelus alene. Vi må samarbeide for å få bukt med lus-epidemiene som oppstår.

Hodelus

Alle med hår på hodet kan få hodelus, uansett alder og hårtype. Lusene suger blod, og bittene gir kløe. Det kan ta mange uker fra man blir smittet med lus til kløen starter. Å få hodelus har ingen sammenheng med dårlig hygiene, og lusene kan ikke vaskes bort med vanlig sjampo.

Viser til infoskriv som blir sendt hjem mandag. Legger ved en lenke til Folkehelseinstituttet der det står om lus/behandling.

https://www.fhi.no/ml/skadedyr/lus/behandling-og-bekjempelse-av-hodelu/


For en start på dagen når klassene kommer stille og rolig og setter seg på fellesen. Vi har virkelig noen fantastiske elever her på Hafrsfjord! Herlig å se at 1. trinn har funnet seg til rette, og at de synger for full hals.

Det var en ekstra spenning i salen i dag da vinnerne av sjiraffkonkurransen skulle kåres. Vinnerne i år har virkelig satt sitt personlige preg på hvordan en sjiraff kan se ut. Vinnerne ble: Mio i rød gruppe, Astri i 4A og Elise i 6B. Gratulerer!