Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Bli med på fellessamling på fredagene, ukens høydepunkt!

Mye sang på samlingen i dag, men Kathrine klarte å få smette inn månedens bokvinner. Og vinneren ble Mathias i 5A.

Fredagens samling ble avsluttet med "We are the champions", og 7. trinn bidro sterkt.

Ønsker alle en finfin helg!

Neste ukes holdning er: Jeg bryr meg om deg.


Minner om foredrag med Pål Roland i kveld klokka 19.00.

FAU selger kaffe og kaker fra kl. 1845.

Tema for kvelden er:

BETYDNING AV RELASJONSBYGGING, UTFORDRENDE ATFERD,

DEN VANSKELIGE GRENSESETTINGEN OG FOREBYGGING AV MOBBING.

Sted: Fellesen

Vell møtt!


Det ble en innholdsrik fellessamling i dag. Vi startet med fellessanger, og så ble scenen "kuppet" av fire jenter fra 4A. Kristin trodde de ville være med å synge, men de hadde andre planer. Jentene, med resten av klassen, hadde planlagt en overraskelse til læreren sin, Kim Stian. Han skal nemlig gifte seg på lørdag, og klassen ville gi han en oppmerksomhet. Han fikk flotte blomster og en stilig Power Point med mange gode ord. Fantastisk å ha sånne omtenksomme elever.

Etter en liten sang, gikk brannalarmen, og fellessen ble evakuert på en rask og effektiv måte.

Ønsker alle en riktig god helg!

Neste ukes holdningsmål er: Jeg kan samarbeide med andre.


Elevene på 5. og 6. trinn fikk i dag oppleve konserten MITT MALERSKRIN. Temaet for konserten var freds- og miljøproblemet, og temaet gikk som en rød tråd igjennom alle sangene.  Musikerne er erfarne artister som blant mye annet også har turnert i DKS tidligere år. Bjørn Kallevig har lang fartstid som underholder for barn, har gitt ut plater, turnert for Rikskonsertene i tillegg til DKS og hatt mange andre oppdrag. Halvard Josefsen har bakgrunn fra rock- og bluesmiljøet både som liveartist og studiosammenheng, mest kjent for revysamarbeid med "Han innante."

Både elever og lærere koste seg.


Det har vært skikkelig påskestemning på skolen denne uka. Påskeharen har vært på besøk , mange har kost seg med påskefrokost og det har blitt laget mange stilige påskekyllinger.

Siste H-faktor finale gikk av stabelen i dag morges. Mange flotte innslag, så klassene hadde en jobb med å stemme på den aller beste. Vi venter i spenning på resultatet som avsløres på fellessen klokka 12.45.


Det ble stor jubel på personalrommet da påskeharen kom på besøk til ansatte på Hafrsfjord skole i dag. "Takk for den flotte jobben dere gjør for ungene våre", sa Margareth Olsen, leder i FAU. Vi på Hafrsfjord er heldige som har et engasjert FAU som setter pris på jobben vi gjør. Takk til alle i FAU, og takk til alle foresatte!! Dette ble vi glade for.
RogalandsGNISTen har tatt initiativ til markering ved alle grunnskolene i Rogaland sammen med Kommunalt foreldreutvalg. Målet med markeringen er å skape blest om læreryrket, bidra til å beholde lærerne i skolen og øke rekrutteringen til læreryrket i forkant av at søknadsfristen til lærerskolen går ut 15. april.

Endelig H-faktor igjen! Det spirer og gror talenter på skolen vår, og de beste på 2.-4. trinn viste fram sine finalebidrag på scenen i dag. Her var det alt fra danseshow, solosang, pianospill, skuespill og trylleshow.

Elevrådet teller nå opp stemmene som er gitt fra hver enkelt klasse, og kåringen av årets talent på 2.-4. trinn blir avsløres på fellessen i dag kl. 12:30. Vi venter i spenning.


Tilfeldigheter førte til at TV2 og 5. trinn møttes i Møllebukta i finværet på onsdag. Ella og Thomas fikk være TV-kjendiser på nyhetene kl. 21.00 på onsdag, og klassen ble filmet i aktiv lek. Takk for flott presentasjon av Hafrsfjord skole. 

Dosent Pål Roland vil ha foredrag om aktuelle tema.
Betydningen av relasjonsbygging.
Den vanskelige grensesettingen.
Forebygging av mobbing.

Pål Roland er engasjerende og aktuell. Anbefales!!!


Herlig med fredagsmorgen når solen titter inn gjennom vinduet. Endelig vår i luften!

Fellessen i dag ble fylt med allsang. Skikkelig bra trøkk i den nye sangen "Være den du er". Vi gleder oss til neste uke og vårens vakreste eventyr, nemlig H-faktor. Finalen for 2.-4. går av stabelen i neste uke, og 5.-7. i uken etter.

Neste ukes holdning: Jeg tar ansvar for egen læring