Meny
Velg seksjon Forside
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2015><<
oktober 2015
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
okt
13
2015
Nasjonal prøve i lesing
kl 8:15-10:30
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Herlig med fredag og stor sangglede på fellesen i dag. Heldige de som får jobbe her og være elever på denne flotte skolen.

I neste uke har SFO åpent, og mange gleder seg nok til kjekke aktiviteter der.

Vi ønsker alle sammen en velfortjent høstferie!

Bruk neste uke til å øve deg på neste ukes holdningsmål: Sabona betyr jeg ser deg!


Mange bekker små, gir en stor å. Siden forrige fredag, med solidaritetsaksjonen, har pengene strømmet inn. Utenom pengene som kom inn på fellessamlingen, så har mange elever kommet innom med penger de har samlet inn til de Syriske flyktningene. Pr. dags dato har vi rundet 32000. Et helt fantastisk resultat.

I billedgalleriet kan dere se mange av de gode bidragsyterne.

 


TV-aksjonen NRK 2015 går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der. Midlene fra årets TV-aksjon skal redde et regnskogsområde større enn hele Norge og Danmark til sammen.Verdens regnskoger er under et voldsomt press, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid. For de 260 millioner menneskene som bor i regnskogen og lever av ressursene der, er konsekvensene umiddelbare og dramatiske: De mister hjemmet sitt. Årets TV-aksjon skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.

Verdens største dugnad er helt avhengig av din innsats. 18. oktober skal 100 000 bøssebærere ut å gå for TV-aksjonen slik at alle husstander i Norge får besøk. For å klare dette jobber rundt 7000 frivillige for å mobilisere og organisere bøssebærere på TV-aksjonsdagen. Lokalt engasjement er noe av det som gjør TV-aksjonen helt unik, og vi setter stor pris på nettopp din innsats. Du er med på å redde regnskog!


Fellesen ble fylt opp i dag av foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter, da alle var invitert til innsamlingsaksjon. Fantastisk at det kom så mange.

2. trinn startet det hele med gamle og gode Stavangerviser, regler og klappeleker. 3. trinn sang "Maur i rompa", og 4. trinn vartet opp med en engelsksang. Innimellom opptrinnene ble det tid til noen fellessanger. Margit, Nora og Jakob, fra elevrådet, avsluttet samlingen med å fortelle litt om de Syriske flyktningene og bakgrunnen for at de er på flukt. Givergleden var stor, og ved siste telling har vi fått inn rundt 25000. Tror at tallet kommer til å stige, så vi legger ut ny status på mandag.

Ønsker alle en flott høsthelg!


Turdagen torsdag 24.9. avlyses på grunn av dårlig værmelding, og flyttes til en dag i neste uke.

En bekymret mor var innom på skolen etter undervisning i dag. Hun fortalte om farlige situasjoner ved kryssing av veien nede ved Madlabanene.
Vi tar dette opp i klassene, men snakk også med barnet ditt hjemme. Det tryggeste er at de går av sykkelen og leier den over fotgjengergangen.

Vi har ingen elever å miste!


I morgen ønsker vi foreldre, søsken og foreldre velkommen til fellessamling kl. 08.25. Det vil bli tatt i mot inngangspenger, mulighet for kjøp av kaffe og salg av elevarbeider.Pengene vil gå til de Syriske flyktningene.  Vi vil ha et variert program og dere inviteres med på allsang. 2. trinn vil ha hovedansvar for elevopptrinn, mens 3. og 4. trinn bidrar med sang.

Håper vi sees!


I dag ble høstens Bli med- ledere presentert på fellesen. Anne og elevene snakket litt om utfordringer BL-lederne møter, og så kom de med noen oppfordringer til de andre elevene på skolen. Blant annet det å være med å rydde utstyr, ta instruksjon fra BL-lederne og sist men ikke minst behandle utstyret på en god måte.

Vi gleder oss til en høst med mange kjekke aktiviteter. 

Ellers så sang vi Kilele, Hafrsfjordsangen, Musikk og den nye BlimE-sangen. I den siste sangen sier teksten: Jeg har fått dilla på å gjøre noen glad, se at andre har det bra. Så rektor avsluttet fellesen i dag med å oppfordre alle å få dilla på det.

Ønsker alle en super helg!


Mange kosestunder når elevene i 5B leste for fadderbarna sine!

Endelig fredag og fellessamling!

I dag gikk vennskap og forebygging av mobbing som en rød tråd gjennom fellessamlingen. Vi sang, Stopp ikke mobb, Antijantelovsangen og Stand by me, og stemningen steig da alle sammen danset den nye Bli med -dansen. Videre så presenterte rektor og Kristin hva Hafrsfjord skole gjør for å forebygge mobbing.

Ønsker alle en flott helg!

Neste ukes holdning: Jeg tar ansvar for egen læring.