Meny
Velg seksjon Forside
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2016><<
mai 2016
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Skolens postadresse er: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Hurra for at vi i skoleruta for neste skoleår har fri dagen etter Kristi Himmelfartsdag. 

I forbindelse med at garderobene pusses opp får elevene ikke anledning til å dusje etter timer med kroppsøving.

Elevene kan bruke rom i SFO fløy til lett vask og skifting av klær. Elevene kan ha med klut eller våtserviett. De som har undervisning på slutten av dagen oppfordres til å gå hjem og dusje.

Selv om dette er en utfordring i en periode, belønnes vi med nye, fliselagde garderober til høsten.


Katinka, Gabriele og Marlin i 3B har samlet inn penger til HeiVerden. Jentene solgte leker de ikke bruker lenger, og fikk inn 132 kroner.

Takk for hjelpen!


I dag sang vi inn alle sangene vi har øvd på i de siste ukene. Klikk dere inn på lenken og hør elevene på Hafrsfjord skole synge av full hals.

Skolenes sangdag 2016

Ønsker alle en feiende flott helg!

Neste ukes holdning er: Jeg venter på tur

 


Nå er sykkelprøven gjennomført! 4. trinn har tilstrekkelige teoretiske kunnskaper til at de trygt kan sykle på skolen! 
Takk til FAU og foresatte, og takk til politi Stoltenberg som alltid stiller velvillig opp. En politi setter ekstra spiss på sykkelopplæringen.

I dag var det elever fra 2. trinn som åpnet fellessamlingen med selvkomponerte dikt. Temaet var: Sabona betyr jeg ser deg. Ellers var det øving til skolenes sangdag, som går av stabelen neste fredag. Midt i samlingen kom elevene i 5A fram for å takke av Kim Stian. Elevene gav han mange fine komplimenter og nydelige blomster. Nå skal han skal ut i farspermisjon, og til høsten starter han på Skeie skole.

Neste ukes holdning: Jeg tar ansvar for at vi er en grønn skole.

Ha en flott helg!


Ungdom og fritid melder at det fremdeles er ledige plasser ved sommerskole på Lundsvågen, sommerleir for barn og ungdom på Vier og Ferieklubb.

Søknadsfristen for årets sommerferietilbud er 25. april. Mer informasjon finner dere her: http://stavanger.kommune.no/no/Aktuelt/Sommeraktiviteter-for-barn-og-ungdom/

Tilbudene er for alle barn, men de har mulighet til å hjelpe med gratisplasser i enkelte tilfeller. Fribillettene til gratisplasser går i hovedsak til barn som lever i lavinntektsfamilier, men det er viktig for Ungdom og fritid å formidle at de er rause med utdelingen.

Ta kontakt om du er i tvil eller har spørsmål. Kontakt for fribilletter: Kristine Brunvathne Aanestad Epost: Kristine.b.aanestad@stavanger.kommune.no Telefon: 51 50 89 98 / 41 21 01 14


Tid: Torsdag 28. april kl. 1800-1900 Sted: Kristianslyst skole, Skolevollen 17, 4017 Stavanger

Hvorfor er det så store forskjeller mellom skolene? Hva kan vi gjøre for at elevene lærere mer? Hvilke forventninger kan foreldre ha til skolen og til skolepolitikere?   Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer til åpent møte på Kristianslyst skole. Han vil ha en kort innledning om det han ser på som de største utfordringene i skolen, men først og fremst vil han ha innspill av foreldre, lærere og andre skoleinteresserte.   


4. trinn åpnet fellessamlingen i dag med  sangen "Fame". De satte virkelig salen i god stemning. Etterpå ble diktene "Jeg velger meg april" og "Eg kan", lest flott opp.

Innimellom sang de "Stilig", og "It's my life" ble avslutningssangen. Tusen takk til 4. trinn!

Neste ukes holdning er: Sabona betyr: Jeg ser deg.

Ønsker alle en fin helg!


Lars og Kine i 5A har solgt vafler, kaffe og saft. De fikk inn 290 kroner, og disse vil de gi til til Hei Verden.