Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2017><<
juni 2017
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
PAS
1+1
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Da nærmer det seg slutten på den siste dagen før sommerferien. I dag tidlig fikk 7. trinn ta avskjed på fellesen, 1. trinn sang, det ble vist bilder fra Tuå- og idrettsdagen og det ble utdelt diplomer til vinnerne av Tuå, kanonball- og fotballturneringen. Rektor avsluttet samlingen, tradisjonen tro, med å lese diktet "Dinglebein".

Seinere på dagen fikk 2A og 7B røyne seg i kanonball- og fotballkamp mot lærerne. Lærerne stakk av med seieren i begge kamper, men elevene jobba som noen helter, og 7B scorte to flotte mål.

Nå gjenstår det bare å takke for i år, og ønske alle en fantastisk flott sommer, og så sees vi igjen til oppstart den 2.8 på SFO, og 17.8 på skolen.


Ikke glem at det må søkes om friplass/moderasjon for SFO hvert år.

 

Søknadsskjema finner dere her http://www.stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Skole-og-utdanning/Skolefritidsordning-SFO/Friplassreduser-egenbetaling/  eller i menyen til høyre under "nyttige lenker"

 

 Har dere spørsmål ang. søknaden kan dere ringe meg på tlf.917 49 493, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 


Dette er definitivt årets kjekkeste begivenhet. Aktivitet, samarbeid, engasjement og glede kan beskrive disse dagene. Kos dere med bildene, og så kommer det flere i morgen.

Da ligger alt gjenglemt tøy utstilt på Fellessen. Kom og hent!!!!

Tøy som ikke blir hentet, sendes til Fretex den 30. juni.


Det blir den vanlige helårsvasken nå i slutten av juni. Før dere tar sommerferie ber vi dere om å rydde ditt barns garderobeplass og fjerne alle klær. Vi fjerner gjenglemt tøy og tømmer kassene onsdag 28.juni. De umerkede klær som ligger igjen blir donert til Fretex. Er vi flinke kommer alle tilbake til nyrydda garderober i august.

Takk for hjelpen.Skolens kjekkeste dager, i form av Tuå- og idrettsdag, står for døra. Både små og store gleder seg! Det er fantastisk å se hvordan de eldste elevene bidrar for at de yngste skal få en god dag på Tuå. 


Vi smiler og traller og er glade her på Hafrsfjord skole, og vi er like fornøyde med å kunne starte hver fredagsmorgen med samling på fellessen. Nå er det kun en vanlig fredagssamling igjen og en samling den siste dagen. Fredag den 16. er det Tuå-/idrettsdag, så da utgår samlingen.

Neste ukes holdning: Jeg bryr meg om deg

Riktig god langhelg til store og små!


Det er alltid like stor stas å ønske de nye 1. klassingene velkommen til besøksdag her på Hafrsfjord skole. 4. trinns elevene stod klar på scenen og sang så fint "Hafrsfjordsangen", "Giraffen Laffen" og "Stopp! Ikke mobb" .

Etterpå var det litt spennende å få møte kontaktlærerne og ha litt undervisning i klasserommet. Besøksdagen ble avsluttet med utelek med fadderne på 4. trinn.

PS! Informasjon gitt på foreldremøtet den 31. mai, finner du under Foreldreskolen på hjemmesidens høyreside.


I samarbeid med den internasjonale skolen arrangerte Hafrsfjord skole sjakkturnering onsdag 24.mai. Elevene fra den internasjonale skolen snakket norsk, mens elevene på Hafrsfjord snakket engelsk. Altså en kjekk anledning til å bli bedre i språk for begge parter. 

Det ble våre elever som stakk av med sammenlagtseieren - hurra for dem!

To elever fra hver skole fikk hver sin høflighetspris! Fra oss var det Matiwos i 4A som fikk prisen,


Vi venter i spenning på å ta imot neste års førsteklassinger, og vi gleder oss til å få besøk. Håper dere gjør det samme!

Velkommen torsdag 1. juni kl. 8.30 - 10.00, møt opp i Fellesen (gå inn hovedinngangen og fortsett rett frem). 
Elevene får bli med inn i klasserommet, mens foresatte venter utenfor.

Onsdag 31.mai blir det foreldremøte kl. 18.00 i Fellesen.