Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2017><<
mars 2017
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
Nasjonale prøver
Digitale ferdigheter
1+1
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Foreldremøte på Eiganes skole har dette som tema, og alle foresatte til barn i Stavangerskolen inviteres.Sted Eiganes skoleTid: 5. april kl. 18.30 - 21.00
Vel møtt

 


Førstkommende lørdag går en milliard mennesker over hele kloden sammen om verdens største, felles meningsytring: I en time slukker vi lyset for å markere at det haster med å løse klimautfordringene.

Earth Hour markeres lørdag 25. mars, mellom kl. 20.30 og kl. 21.30. Stavanger kommune deltar ved å slukke lyset i sine egne bygg, og vi oppfordrer dere hjemme til å gjøre det samme. Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset én time for klimaet.


Rektor fortalte i dag på Fellesen en historie om en mann som hver dag hadde bestemt seg for å si tre positive ting til tre ulike mennesker. Alle elevene ble oppfordret til å gjøre det samme. Gjett om det var en rektor, proppfull av komplimenter, som kom inn etter vakt i første friminutt??

Anette var vikar for Kristin i dag, også. Hun loset og sang oss gjennom mange kjekke sanger! Det er gøy å høre hvor godt mange av elevene kan sangene når teknikken ikke får teksten opp på skjermen! Hafrsfjord skole sine elever er best! Vi sang Reven og rotta og grisen, «Kaos-sang», Være den du er, Stopp! Ikke mobb og til slutt en sang fra Stavangerkameratene Bare så du vett det.

Ukas holdningsmål: Selvhevdelse - Jeg tør si hva jeg mener.

Ønsker alle en flott helg!


FAU ved Hafrsfjord Skole inviterer alle foreldre til foreldremøte 28 mars klokka 19.00. Kim Odland fra Lenden skole og ressurssenter i Stavanger kommune kommer for å prate om «Spill og spilleavhengighet». Vi håper at så mange som mulig har anledning til å stille. Det vil bli salg av kaffe og kaker så ta med småpenger. Velkommen!

 


Lykkelige barn er en støtteforening for foreldre med barn som tenker raskere enn gjennomsnittet. Siden 2007 har foreningen ønsket å være opinionsbærere i debatten om at også de med sterke teoretiske evner skal få mulighet til å trives på sin “hjemmearena”  - skolen, like mye som f.eks. fotballtalenter skal få trives og vokse på sin arena. 

Foreningen inviterer alle til et åpent foreldremøte på Eiganes skole torsdag 30.mars kl.18.00. Dørene åpnes kl. 17.30

 


Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. 15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen. Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn.  Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb. Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom. Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger. 

Les mer om tilbudene på www.ungistavanger.no. Her finner du også E-skjema for påmelding.Lærer Anette har ansvar for tre fellessamlinger fremover. Pål sine høner og Alle fugler som kanon runget i fellesen. Høydepunktet var nok likevel audition til H-faktor.


Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale, halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres hvert år i uke 10 og 35.

Vår skole skal delta i uke 10, helgen 11.-12. mars.

Elevene har fått infoskriv i ranselpost i dag, i tillegg ligger det samme dokumentet under skjema på hjemmesidens høyreside.


Med disse glade vinnerne av to av konkurransene på aktivitetsdagen, ønsker vi alle en fantastisk god vinterferie.

Skoledørene åpner igjen mandag den 6. mars.


Sender en liten stemningsrapport fra elevenes aktivitetsdag.