Meny
Velg seksjon Forside
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2015><<
august 2015
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
aug
31
2015
Manifest mot mobbing - kampanje
kl 8:00-9:00
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag var det herlig å se engasjementet på 7. trinn, da vi sang "What a wonderful world" og "Neste sommer". Det var virkelig et godt trøkk fra de bakerste radene. Ellers var spenningen til å ta og føle på da vinnerne av årets sjiraffkonkurranse skulle avsløres. Som vanlig var det steinvanskelig å velge ut blant elevenes mange flotte bidrag, men de heldige vinnerne var Pernille i rød gruppe, Lucas i 4A og Sigve i 7A. Disse flotte sjiraffene skal få pryde holdningsmålene våre.

Neste ukes holdning er: Jeg venter på tur.

 


sier skoleforsker Thomas Nordahl. Se vedlagt artikkel, her er tips både til oss som skole og dere som foresatte.

 


Fantastisk kjekt å se alle samlet igjen på fellesen. Alle marsjerte inn nesten lydløst, og det ble en nesten litt magisk stemning i salen. Vi sang noen kjente sanger, og to nye. Herlig å synge sammen igjen. Hver av første klassene fikk en sjiraff av rektor som de skal ha i klasserommet, og Emilia og Cecilia fikk i oppdrag å bære de fint ned i klasserommet. Gleder oss allerede til neste fredag!

Leksehjelp mandag 1310-1410 for elever på 5.-7. trinn

I år tilbyr vi leksehjelp på 5.-7. trinn. Tilbudet er åpent for elevene, så dermed trenger vi ingen påmelding. Hjelpen gis i ett eller to klasserom på tvers av trinn av to lærere.

 

 


Skolestart er en viktig milepæl for barn og foreldre. En overgang fra kjent til ukjent for store og små. Hvordan kan du bidra til å gjøre det til en god opplevelse? Les mer og se en video med tips for en god skolestart.

www.foreldrepulsen.no/art/fp/342013_fp_gs_nb_skolestart.html


Fantastisk kjekt å ta i mot de nye prinsene og prinsessene på 1. trinn. Vi hadde en fin samling i fellesen hvor NRK var til stede. Vi oppfordrer dere til å se sendingen i kveld klokka 18.40.

Oppvekst og levekår service i Stavanger kommune ønsker søknader om friplass/moderasjon for SFO inn i mai/juni. Søknader som allerede er blitt sendt vil bli tilbakemeldt, og dere vil bli bedt om å søke i mai/juni med ny dokumentasjon. Grunnen til dette er at Oppvekst og levekår ønsker dokumentasjon av inntekter lengst opp til perioden søknaden gjelder for. Det må søkes om friplass/moderasjon hvert år. 


Da er listen over kontaktlærere for neste år klar.

Det ble stor jubel på personalrommet da påskeharen kom på besøk til ansatte på Hafrsfjord skole i dag. "Takk for den flotte jobben dere gjør for ungene våre", sa Margareth Olsen, leder i FAU. Vi på Hafrsfjord er heldige som har et engasjert FAU som setter pris på jobben vi gjør. Takk til alle i FAU, og takk til alle foresatte!! Dette ble vi glade for.
RogalandsGNISTen har tatt initiativ til markering ved alle grunnskolene i Rogaland sammen med Kommunalt foreldreutvalg. Målet med markeringen er å skape blest om læreryrket, bidra til å beholde lærerne i skolen og øke rekrutteringen til læreryrket i forkant av at søknadsfristen til lærerskolen går ut 15. april.

Elevene våre rapporterer at de trives godt og at de lærer skolen. De sier også at de bruker tid på skole- og leksearbeid. Elevene opplever at de får støtte av foresatte, og de sier at de selv er opptatt av at de skal gjøre det godt på skolen.