Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2017><<
august 2017
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
PAS
1+1
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Vi ønsker alle en god sommerferie! Vi gleder oss allerede til å se dere i august!
SFO åpner onsdag 2. august kl. 7.30

Alle elevene starter torsdag 17.august.
2. - 7. trinn kl. 8.15
      1. trinn kl. 9.00

 


Da nærmer det seg slutten på den siste dagen før sommerferien. I dag tidlig fikk 7. trinn ta avskjed på fellesen, 1. trinn sang, det ble vist bilder fra Tuå- og idrettsdagen og det ble utdelt diplomer til vinnerne av Tuå, kanonball- og fotballturneringen. Rektor avsluttet samlingen, tradisjonen tro, med å lese diktet "Dinglebein".

Seinere på dagen fikk 2A og 7B røyne seg i kanonball- og fotballkamp mot lærerne. Lærerne stakk av med seieren i begge kamper, men elevene jobba som noen helter, og 7B scorte to flotte mål.

Nå gjenstår det bare å takke for i år, og ønske alle en fantastisk flott sommer, og så sees vi igjen til oppstart den 2.8 på SFO, og 17.8 på skolen.


Ikke glem at det må søkes om friplass/moderasjon for SFO hvert år.

 

Søknadsskjema finner dere her http://www.stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Skole-og-utdanning/Skolefritidsordning-SFO/Friplassreduser-egenbetaling/  eller i menyen til høyre under "nyttige lenker"

 

 Har dere spørsmål ang. søknaden kan dere ringe meg på tlf.917 49 493, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 


Dette er definitivt årets kjekkeste begivenhet. Aktivitet, samarbeid, engasjement og glede kan beskrive disse dagene. Kos dere med bildene, og så kommer det flere i morgen.

Det blir den vanlige helårsvasken nå i slutten av juni. Før dere tar sommerferie ber vi dere om å rydde ditt barns garderobeplass og fjerne alle klær. Vi fjerner gjenglemt tøy og tømmer kassene onsdag 28.juni. De umerkede klær som ligger igjen blir donert til Fretex. Er vi flinke kommer alle tilbake til nyrydda garderober i august.

Takk for hjelpen.Vi smiler og traller og er glade her på Hafrsfjord skole, og vi er like fornøyde med å kunne starte hver fredagsmorgen med samling på fellessen. Nå er det kun en vanlig fredagssamling igjen og en samling den siste dagen. Fredag den 16. er det Tuå-/idrettsdag, så da utgår samlingen.

Neste ukes holdning: Jeg bryr meg om deg

Riktig god langhelg til store og små!


Vi har fått to flotte eiketrær av Helge Stråtveit! For mange år siden lovet han rektor på Hafrsfjord skole at han skulle gi bort og plante trær til skolegården! Som aktiv pensjonist fikk han endelig anledning.

På vegne av alle oss bukker og neier elevrådet for trærne.

Vi gleder oss til å se dem vokse og bli større!!


Skole og SFO ser seg nødt til å sette ned foten og det er nå forbudt med fotballkort, Pokemonkort, russekort etc. Vi opplever at det oppstår konflikter og problemer knyttet til byttingen av kort. Vi har derfor satt ned et forbud mot at barna har lov til å ha med seg kort på skolen og SFO. Dette gjelder for alle barn i 1. og 4.klasse f.o.m i dag.

Endelig er våren her, og værmeldingen for de neste dagene lover sol og høyere temperaturer. Passer fint når det er langhelg med fri på mandag.

Neste ukes holdning: Jeg bruker stopp-regelen.

God helg til alle!


Stilig talekor og kanonsang på fellesen i dag. Elevene fikk se og synge med på en kul versjon av "Jeg gikk en tur på stien", som ligger på NRK super, Sangfoni.

Vi avsluttet med den store hit'en til Stavangerkameratene "Bare så du vett det". 

Neste ukes holdning: Jeg kan samarbeide med andre på skolen.

Riktig god helg til store og små!