Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2017><<
februar 2017
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27280102030405
06070809101112
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
Nasjonale prøver
Digitale ferdigheter
1+1
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer, skole-hjem samarbeid og helsesøster.Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Sender en liten stemningsrapport fra elevenes aktivitetsdag.


Elevene gjør seg klar til solidaritetsaksjon i regi av Hei-verden på torsdag, og noen har allerede samlet inn penger på fritiden.

Tusen takk for bidraget!


Sarah Camille forteller historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling.Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting.Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik;og mye i mellom.

Vi på Hafrsfjord ble helt trollbundet av musikerne som besøkte oss på tirsdag. Det er en berikelse i hverdagen å få oppleve slike konserter. Tusen takk til musikerne: Sara Camille (sang, poesi), Lius Barruch (perkusjon)Alejandro Gispert (bass)Jørn Erik Ahlsen (gitar).

 


Torsdag 23. februar skal elevene på Hafrsfjord skole gjennomføre en solidaritetsaksjon i regi av Hei verden.
Hele skolen gleder seg til en annerledes dag som bidrar til at andre barn kan få det bedre. Alle hjem oppfordres til å sende med elevene minst kr. 50.-, gjerne mer til denne dagen, selv om alle får delta uavhengig av betaling. Pengene går til en god sak.

Klippekortene selges fra og med mandag.

 

 

 


I dag viste de nye Bli med-lederne seg fram på fellesen til stor applaus fra publikum. Mange ulike aktiviteter, fra storsjakk, Ogo-sport til fotball og diabolo. Vi er heldige som har sånne flotte elever som setter i gang aktiviteter i friminuttene. Vi rakk å synge noen sanger også, og så ble det en liten smakebit fra en DKS- produksjon som kommer til oss på tirsdag. 

God helg til store og små!

Neste ukes holdning: Jeg kan samhandle med andre i friminuttet.


 4. trinn hadde en flott fellessamling på fredag. De markerte Samefolkets dag med sang, dikt og fortelling. Takk til både lærere og elever for en flott samling! Elevene avsluttet samlingen med å synge: Jeg vil male dagen blå. 

Ukens holdning er: Jeg bryr meg om deg!
Rektor oppfordret elevene til å vis både voksne og medelever at de bryr deg om dem. Det viser vi lettest ved å hjelpe hverandre og ved å si gode ord. 

 

 


Som alltid, kjempestemning på fellessamling. Tror taket løftet seg noen millimeter i dag under noen av sangene.

Ønsker alle en fantastisk flott helg!

Neste ukes holdning: Jeg vet hva jeg er flink til


Oppvekst og levekår service i Stavanger kommune ønsker søknader om friplass/moderasjon for SFO inn i månedskifte mai/juni. Søknader som allerede er blitt sendt vil bli tilbakemeldt, og dere vil bli bedt om å søke i mai/juni med ny dokumentasjon. Grunnen til dette er at Oppvekst og levekår ønsker dokumentasjon av inntekter lengst opp til perioden søknaden gjelder for. Det må søkes om friplass/moderasjon hvert år. 


Herlig framføring av "Ola var fra Sandefjord" på Fellesen i dag. Tusen takk til elever og lærere på trinnet!

Sanggleden var stor i dag, og det var kjekt å høre at Egners sanger fremdeles fenger. Kontrasten var stor til Klovner i kamps "Langt å gå", med masse tekst og avansert rytme, men elevene på Hafrsfjord klarer alle sjangre.

Ønsker alle en fin helg!

Neste ukes holdning: Jeg respekterer STOPP-regelen.

 


Det er mindre forskjeller mellom skolers bidrag til elevenes læring, enn resultater fra nasjonale prøver og eksamen kan gi inntrykk av.

Det er et av hovedfunnene i rapporten «Er det forskjeller i skolers og kommuners bidrag til elevenes læring i grunnskolen? – en kvantitativ studie» Statistisk sentralbyrå (SSB) har gjennomført på oppdrag for Kunnskapsdepartementet.

http://www.ssb.no/utdanning/artikler-og-publikasjoner/hvor-mye-bidrar-skoler-til-elevers-laering rapporten finner du her

Våre resultater er nær gjennomsnittet på 3,4, slik det er på de fleste skoler i kommunen. I Stavanger kommune ligger svært få skoler under snittet i skolebidrag. Resultatet vårt er akseptabelt, men målsettingen vår er å gjøre en forskjell. Vi har som mål å løfte elevene våre over gjennomsnittet. Målet er å være en skole som bidrar optimalt til elevenes læring og utvikling, samtidig som elevene våre utvikler medborgerkompetanse og evne til sosialt medansvar.