Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Omkrets og areal
Jobbmail
Omkrets og areal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det har vært skikkelig påskestemning på skolen denne uka. Påskeharen har vært på besøk , mange har kost seg med påskefrokost og det har blitt laget mange stilige påskekyllinger.

Siste H-faktor finale gikk av stabelen i dag morges. Mange flotte innslag, så klassene hadde en jobb med å stemme på den aller beste. Vi venter i spenning på resultatet som avsløres på fellessen klokka 12.45.


Det ble stor jubel på personalrommet da påskeharen kom på besøk til ansatte på Hafrsfjord skole i dag. "Takk for den flotte jobben dere gjør for ungene våre", sa Margareth Olsen, leder i FAU. Vi på Hafrsfjord er heldige som har et engasjert FAU som setter pris på jobben vi gjør. Takk til alle i FAU, og takk til alle foresatte!! Dette ble vi glade for.
RogalandsGNISTen har tatt initiativ til markering ved alle grunnskolene i Rogaland sammen med Kommunalt foreldreutvalg. Målet med markeringen er å skape blest om læreryrket, bidra til å beholde lærerne i skolen og øke rekrutteringen til læreryrket i forkant av at søknadsfristen til lærerskolen går ut 15. april.

For to uker siden fant Ole Christian i 3b og John Magnus i 1a en sort og hvit katt på ca. åtte måneder. Vet du om noen som savner en katt eller har du selv mistet en?

Ta kontakt med Siri på 906 69 714.


Endelig H-faktor igjen! Det spirer og gror talenter på skolen vår, og de beste på 2.-4. trinn viste fram sine finalebidrag på scenen i dag. Her var det alt fra danseshow, solosang, pianospill, skuespill og trylleshow.

Elevrådet teller nå opp stemmene som er gitt fra hver enkelt klasse, og kåringen av årets talent på 2.-4. trinn blir avsløres på fellessen i dag kl. 12:30. Vi venter i spenning.


Tilfeldigheter førte til at TV2 og 5. trinn møttes i Møllebukta i finværet på onsdag. Ella og Thomas fikk være TV-kjendiser på nyhetene kl. 21.00 på onsdag, og klassen ble filmet i aktiv lek. Takk for flott presentasjon av Hafrsfjord skole. 

Earth Hour
gjennomføres lørdag 28. mars kl. 20.30 – 21.30. Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset i èn time for klimaet. Earth Hour går mot rekordoppslutning, både i Norge og ellers i verden. Miljøseksjonen i kommunen oppfordrer alle ansatte til å ha en stemningsfull, elektrisitetsfri time hjemme hos seg selv lørdag kveld!  

Dosent Pål Roland vil ha foredrag om aktuelle tema.
Betydningen av relasjonsbygging.
Den vanskelige grensesettingen.
Forebygging av mobbing.

Pål Roland er engasjerende og aktuell. Anbefales!!!


Herlig med fredagsmorgen når solen titter inn gjennom vinduet. Endelig vår i luften!

Fellessen i dag ble fylt med allsang. Skikkelig bra trøkk i den nye sangen "Være den du er". Vi gleder oss til neste uke og vårens vakreste eventyr, nemlig H-faktor. Finalen for 2.-4. går av stabelen i neste uke, og 5.-7. i uken etter.

Neste ukes holdning: Jeg tar ansvar for egen læring

 


Her finner dere informasjon og en link om påmelding for inntak til SFO. Søknadsfrist for inntak i SFO er 15.april. Søknad om friplass/moderasjon skal leveres/sendes til skolen med dokumentasjon i løpet av mai/juni, og ikke før. Elever som er tildelt plass beholder denne fram til ungangen av 4. trinn eller inntil plassen blir sagt opp.

 


Hei alle foreldre,

Har dere gamle leker og spill som dere ikke har bruk for lengre? Barna hadde satt veldig pris om dere kan donere til SFO, da det er veldig behov for en oppdatering.