Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Havliveien 8 4634 Kristiansand
Telefon: 38079530 / 917 67 244 Faks: 38079533 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Hauge Uldal
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2017><<
mars 2017
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
mar
22
2017
Åpen skole
Hele dagen
mar
24
2017
«Hjerte av glass»
Hele dagen
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Havlimyra skole arrangerer sammen med elever og foreldre Åpen skole. I denne sammenheng vil vi invitere elever, foreldre/foresatte og andre interesserte til å besøke skolen denne dagen. En spesiell invitasjon går til 7. trinn på Justvik og Fagerholt skole slik at vi kan vise skolen for høstens nye 8. trinn.

Uken etter vinterferien ble det servert smaksprøver til stor glede og begeistring fra elevene. "ikke bare metter vi magen deres, men vi gir de også en unik mulighet for fellesskap" sier Else Christine.

 


Som et ledd i Kristiansand kommunes satsing på FLiK, forskningsbasert læringsmiljøutvikling i Kristiansand, skal det gjennomføres en ny kartleggingsundersøkelse. (Tidspunkt 3 i læringsmiljøutviklingen i Kristiansand, FLiK) .

Elevene skal svare på spørsmål om hvordan de trives på skolen, hvilken oppførsel og læringsatferd de viser i undervisningen, hvilke forhold de har til lærerne og til de andre elevene, samt om hvordan de opplever undervisningen på skolen.

Foreldrene svarer på spørsmål om sin støtte til barna i skolearbeidet, informasjon om og samarbeid med skolen og kontakt mellom foreldrene i klassen.

Informasjonsskriv og samtykkeskjema sendes hjem med elevene i uke 7. Undersøkelsen skal gjennomøres i perioden 27.februar til 27. mars.


Kraggruppen harstartet sprengningsarbeid på et nytt felt på Justneshalvøya. Det er viktig at skilting og sperringer blir respektert! Det vil gå en semitrailer med stein ca. hvert 10. minutt.  Krysset ved Maristien / Havliveien /Justnesskauen og der gang- og sykkelstien fra skolen møter Justnesskauen er spesielt utsatte områder. Bruk underganger og fortau for å unngå farlige situasjoner!


Datoene for vårens eksamener er nå klare. Elevene på 10. trinn skal gjennomføre en skriftlig eksamen (enten norsk, engelsk eller matematikk) og en muntlig eksamen (enten norsk, engelsk, matematikk, KRLE, samfunnsfag, naturfag eller 2. fremmedspråk inkl arbeidslivsfag). Datoene finner du under. 


Informasjon fra ATK:

Ny oppdatert ruteplan for skolebuss linje 2129 for Justvik og Havlimyra skole. Endringen gjelder fra tirsdag 03.01.2017. Skolebussen vil ha avgang fra holdeplass Føreidmyra kl. 07:55 mot tidligere kl. 08:00.  

I ruteplanen er det lagt inn to nye holdeplasser: Granetjønn og Store Gangtjønn (avg. kl. 07:50). Dette gjelder elever til Justvik skole som har blitt kjørt til og fra holdeplassene tidligere, men holdeplassene har ikke vært lagt inn i ATKs systemer.


I valgfag design og redesign har elevene i høst produsert lamper. Mål for faget er delt i en designprosess og ferdig produkt:

Jeg kan tegne skisser av lampa mi i arbeidsboka mi og beskrive hvordan lampa skal se ut til slutt. Jeg tar med en lampeskjerm som jeg trenger for å jobbe videre.Vurdering for læring er en nasjonal satsing i regi av Utdanningsdirektoratet som har pågått siden 2010. Det overordnede målet for satsingen har vært at skoleeier, skoler og lærebedrifter/opplæringskontorer skal videreutvikle en vurderingskultur og en vurderingspraksis som har læring som mål. Havlimyra skole er med i pulje 6 i den nasjonale satsingen i perioden 2015 – 2017.

Vurdering for læring kan vi forstå som en måte å tenke og handle på, som hele tiden har elevenes læring som mål. Vurdering for læring handler altså ikke om spesielle teknikker eller et sett prosedyrer, og heller ikke om skjemaer eller skriftliggjøring, men om skolens lærings- og vurderingskultur. Det er lagt opp til noen felles samlinger for de skolene som er med i denne puljen. I tillegg har vi en veileder fra Pedagogisk senter som bistår oss, men ellers foregår utviklingsarbeidet i egen organisasjon.De sju kommunene i Knutepunkt Sørlandet, Birkenes, Iveland, Kristiansand, Lillesand, Songdalen, Søgne og Vennesla, har valgt å samarbeide om ekstern skolevurdering i regionen. 

Ekstern skolevurdering er støttet av Utdanningsdirektoratet. Det er etablert en vurderingsgruppe på ca. 25 personer fra kommunene i Knutepunkt Sørlandet. Disse har bred og variert pedagogisk bakgrunn. Havlimyra skole hadde eksternvurdering i uke 44. Våre eksternvurderere var Erling Bjørholmen fra Lillesand Ungdomsskole og Svein Anders Hornes fra Vågsbygd skole. Vi valgte vurdering for læring som fokusområde for vurderinga.