Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Havliveien 8 4634 Kristiansand
Telefon: 38079530 / 917 67 244 Faks: 38079533 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Hauge Uldal
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2017><<
juni 2017
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Nederst på siden under overskriften "Lenker" finner du "MIN SIDE og SØK bibliotek". Her kan du søke etter bøker eller logge deg inn og finne ut om du har bøker som må leveres. 

Varsel om anleggsaktivitet i starten av neste uke (uke 25).

Ansatte, foresatte, elever og brukere av hall og fotballbane må belage seg på endret adkomst- og parkeringsmønster i ukene som kommer. Vi henstiller alle foreldre om å la være å kjøre inn i området. Fra og med mandag må elevene bruke serviceveien til/fra hallen som gangareal. Gangveien ned mot veien Justnesskauen vil være åpen for ferdsel. 


Jentene på Havlimyra skole, klasse 8C, kom på andre plass med sin modell for resirkulering av klær og elektriske enheter. Andrepremien er bedriftsbesøk på Elkem.

1000 elever i 8. klasse konkurrerte om miljøløsninger beste idè for resirkulering av ressurser i fremtidsbildet 2050.   Tirsdag 13. juni var det finale i Kunnskapsparken, hvor 6 finalister fra delfinalecampene til slutt konkurrerte om første plassen. Kun 3 min hver fikk finalistene fra Oddemarka skole 8B, Vigvoll skole, 8A, Holte skole 8A, Møvig skole, 8B, Grim skole 8F og Havlimyra skole 8C. Seks dyktige grupper presenterte sammen med både fine powerpointbilder, plakater og tekst, hvor alle i gruppa deltok.  Det kan være mange ting barna treng hjelp og støtte til heimen. Lekser kan være en av tingene. Det er ikke meiningen at foreldre/foresatte skal kunne alt det faglige barna holder på med på skolen. Lærerne skal undervise barna og sørge for at de finner fram til ny kunnskap. Oppgaven foreldre/foresatte har er å stimulere og motivere. Det gjøres best ved å vise interesse og stille spørsmål. Foreldre/foresatte kan be barna fortelle og forklare hva de har lært. Ved å sette ord på det de har lært, husker de det og bedre. Leksene skal være kjent stoff for elevene.

Sommerskolen er et gratis tilbud til elever som går på skole og bor i Kristiansand kommune som skal gå i 5. – 10. klasse neste skoleår.

Sommerskolen i Kristiansand er et 2-årig forsøksprosjekt og arrangeres første gang sommeren 2017. Det tilbys 3 kurs for mellomtrinnet og 3 kurs for ungdomstrinnet, hvert kurs tar max. 30 deltakere. Kursene tilbys i uke 26 og uke 32. Felles mål for alle kurs er at elevene lærer noe nytt, får faglige utfordringer og gode opplevelser i et trygt, aktivt og sosialt læringsmiljø. Alle kurs har fysisk aktivitet hver eneste dag.


Havlimyra ungdomsskole stilte med to sterke lag i turneringen som gikk av stabelen i Gimlehallen onsdag 26/4-17. Et guttelag og ett jentelag. 7 lag deltok i hver av klassene.

Guttene fra Havlimyra kom nok til turneringen som favoritter. Det var tydelig at favorittstempelet var lett å leve med for guttene. De suste, på samme måte som jentene, gjennom gruppespillet på overbevisende måte. Ingen sett ble tapt. Kvart- og Semifinalene gikk også veien uten den store dramatikken. I finalen skulle guttene bryne seg på Torridal sitt guttelag. Det ble tidlig klart at guttene fra Havlimyra hatt satt seg i respekt med sitt overbevisende spill tidligere i turneringen.Havlimyra ungdomsskole stilte med to sterke lag i turneringen som gikk av stabelen i Gimlehallen onsdag 26/4-17. Et guttelag og ett jentelag. 7 lag deltok i hver av klassene.

Jentene fra Havlimyra suste gjennom gruppespillet uten å avgi et eneste sett og sto dermed igjen som gruppevinnere. Motstanden ble også overkommelig i kvart og semifinale. Jentene tok seg dermed til finalen hvor Holte ungdomsskole sto på andre banehalvdel. Første sett ble jevnt, men jentene våre dro det til slutt i land.


Nysgjerrig på fløyte, klarinett, saksofon, trompet, trombone, baryton, tuba eller trommer? Vil du lære dette sammen med andre? Vi tilbyr enkelttimer og samspill innenfor alle disse instrumentene. Vi tar imot alle fra 2. klasse og eldre! Åpen dag er drop in, for å prøve instrumenter, og se hva korps er!

Åpen dag tirsdag 9. mai, kl. 17.00-19.00 Oddemarka skole

Les mer på www.oddernes.skolemusikkorps.noPå torsdag fikk vi besøk av Frode Lindblom, far til Hedda i 8A. Han har tidligere jobbet som journalist, og nå jobber han som lærer. På sin egen hjemmeside, Språksida.no, ville han lage en sak om "blaude konsonanter", og i den forbindelse ønsket han å snakke med noen i klassen. Her kan du lese saken: (Trykk på "Les mer" og klikk på linken nedenfor)