Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Havliveien 8 4634 Kristiansand
Telefon: 38079530 / 917 67 244 Faks: 38079533 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Hauge Uldal
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Onsdag 9. mars kl. 19.00 blir det foreldremøte for alle trinn og klasser. Tema for møtet er ungdom og psykisk helse. Foredragsholder er Ingunn Frøytland. Vi kommer tilbake med mer informasjon, men ber dere foreløpig holde av dagen.

Hilsen FAU og rektor


Vurdering for læring er en nasjonal satsing i regi av Utdanningsdirektoratet som har pågått siden 2010. Det overordnede målet for satsingen har vært at skoleeier, skoler og lærebedrifter/opplæringskontorer skal videreutvikle en vurderingskultur og en vurderingspraksis som har læring som mål. Havlimyra skole er med i pulje 6 i den nasjonale satsingen i perioden 2015 – 2017.

Vurdering for læring kan vi forstå som en måte å tenke og handle på, som hele tiden har elevenes læring som mål. Vurdering for læring handler altså ikke om spesielle teknikker eller et sett prosedyrer, og heller ikke om skjemaer eller skriftliggjøring, men om skolens lærings- og vurderingskultur. Det er lagt opp til noen felles samlinger for de skolene som er med i denne puljen. I tillegg har vi en veileder fra Pedagogisk senter som bistår oss, men ellers foregår utviklingsarbeidet i egen organisasjon.

For mer informasjon, se under vurderingskriterier til høyre på sida.Helsesøster og fysioterapeut har startet Skoleidretten Havlimyra som kort fortalt er trening for elever etter skoletid. Det er et pilotprosjekt som er ment å vare frem til påsken 2016.  

Det krever ingen forkunnskaper, og vi håper at det kan appellere spesielt til elever som ikke har deltatt i, ikke deltar i eller har sluttet i organisert idrett.  

Idrett(er):         Basketball. Dette er et forsøk, og vi vurderer fortløpende om vi skal gjøre endringer og om vi har mulighet til å tilby flere idretter.

Tidspunkt:       Mandag fra skolen slutter kl. 14.10 - 15.15. (Elevene kan møte opp fra kl. 14.10 så snart undervisningen er ferdig.)

For hvem?      Alle elever fra 8.-10. trinn

Kostnad?         Tilbudet er i regi av skolen, og eleven er forsikret av skolen. Tilbudet er også gratis.  

Fysioterapeut har erfaring med basketball og vil fungere som trener i pilotfasen. Dersom dette er et tilbud vi skal tilby videre så vil det være aktuelt å engasjere egen trener.Dagen var lagt opp som stasjonsundervisning med følgende poster:

1.Fallskjerm med egg – Gangen (Sjur E)     2. Papirfly konkurranse – «klasserommet i basen» (Trond)     3. Sudoku – 10C (Sjur E)     4. Orgami – 10A (Anne Merete)     5. Tangram – langbordene i basen (Sjur W)     6. Geogebra – lille amfi (AC)


Har du spist frokost før skoledagen begynner? Frokost gir en god start på dagen, og det er hyggelig hvis du kan spise sammen med noen. På onsdager blir det frokost og leksehjelp fra kl 07.45- 08.25 i sløyden. Vi serverer brød/knekkebrød, enkelt pålegg og juice. Det blir også leksehjelp. Det koster ingenting – men vi regner med at du rydder etter deg. Si i fra til kontaktlæreren din om du vil bli med.  

Hilsen Anne Grete


Havlimyra skole har samlet inn 39 945 kroner til vår vennskapsby Rajshahi.

Tusen takk til alle elever, foresatte og ansatte som har bidratt! Det er Rajshahikomiteen i Kristiansand som skal fordele midlene som har kommet inn. Rajshahikomiteen er oppnevnt av bystyret.


Tirsdag 6. oktober fikk 10. trinn på Havlimyra igjen besøk fra Forsvaret. I 3 skoletimer med teambuilding (TmF) måtte elevene løse oppdrag som lærer dem om viktigheten av samarbeid, kommunikasjon, ledelse og ikke minst at alle i laget må bidra med sine unike egenskaper for best å lykkes med oppdragene. Skoleelevene fikk under TmF kjenne på følelsen av å mestre i felleskap, de mottok evalueringer og tilbakemeldinger, slik at alle skulle få føle at de bidro positivt i laget.

Alle elever har rett til et godt fysisk og psykososialt miljø som fremmer helse, trivsel og læring. Dette følger av opplæringsloven § 9a-1.Skolens psykososiale miljø handler om hvordan ansatte og elever oppfører seg overfor hverandre på skolen. I vedlagte foreldrebrosjyre fra utdanningsdirektoratet finner dere mer informasjon om temaet.

Nå har du som foresatt tilgang til ditt barns fravær, anmerkninger og karakterer i SkoleArena. Du må registrere deg på www.skolearena.no. Der legger du inn ditt eget personnummer, og elevens. Disse dobbeltsjekkes mot informasjonen som ligger i skolens systemer.