Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Ordfører Tveteraas gate 11 4020 Stavanger Telefon: 51886999 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Stian Rege
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2017><<
august 2017
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
aug
17
2017
1.skoledag
Hele dagen
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Udir - Null mobbing
Null mobbing
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fra 1.august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring.

Hjertelig velkommen til nytt skoleår torsdag 17.august.

8.trinn møter kl. 0900

9. og 10.trinn møter kl. 08.30.

Hjertelig velkommen!


Skolemelken vil bli utlevert første gang 17.august for de som bestiller nå.

For de som ønsker å bestille skolemelk, gjøres dette på https://www.skolelyst.no/   (ny adresse, se link)

 

          

 

 

 


Vi ønsker alle våre elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en strålende sommer med flott vær og gode opplevelser. Vi starter opp igjen torsdag 17. august.

Her https://www.lanekassen.no/nb-NO/Hovedmeny/For-laresteder/informasjonsmateriell-fra-lanekassen-til-elever-og-studenter/informasjonsmateriell-fra-lanekassen-til-elever-pa-ungdomsskolen/ finner dere all informasjon for lån og stipend fra Lånekassen.

Velkommen til foreldremøte for nye 8. trinn. For at overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen skal gå så greit som mulig, vil vi gjerne invitere dere til foreldremøte i gymsalen på skolen tirsdag 30. mai kl. 18. .

Fra 2.mai har skolen innført mobilforbud i spisetiden som er fra kl. 10.45 til kl. 11.00. Dette forbudet gjelder både i klasserommet og i kantinen.

Vedrørende friminuttene, så er hovedregelen at alle elever skal være ute i alle friminutt. Benkene som står inne i vestibylen settes ut og samt at skolen fra neste uke av, får sitte-trapper i skråningen som alle kan benytte. 


Hinna skole har fått seg en facebookside- og det er det ikke alle har fått med seg! På siden blir det lagt ut bilder og informasjon om hendelser på skolen. Du finner linken om du trykker inn på artikkelen.


..og Fiks Ferigge Ferie 2017, Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, nærmer seg.

15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen. Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. 

Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb. Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom. Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger.  Les mer om tilbudene på www.ungistavanger.no   Her finner du også E-skjema for påmelding.          

Egen flyer blir levert i ranselpost så snart skolen mottar denne.


I dag har 9.trinn på Hinna skole rigget i stand en yrkesmesse i gymsalen. Det var mange forskjellige stander, og flere og ulike interessante yrker, som elevene hadde valgt ut.

Team Hinna stakk av med gullmedalje i skolemesterskapet for lag i sjakk, i gruppe ungdomsskole.

Turneringen ble spilt på Klepp midt i januar og samlet lag fra hele fylket.

Det var Abyl Kizatbay (9A) og Dmitry Rudshin (9A) som spilte for team Hinna. Gratulerer!

Resultater fra skolemesterskapet i sjakk: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=RogalandSkolemesterskap2017-SandnesSjakklubb


I likhet med resten av komponentene som står for oppbyggingen av dagens samfunn, er skole og utdannelse i ferd med å moderniseres. Google står for en stor del av denne moderniseringen, med sitt nettbaserte arbeids- og utdanningsprogram "Google for Education" og deres Chromebooks, bærbare datamaskiner med et Linux-basert operativsystem - Chrome OS. Google for Education er et utdanningsprogram som skal bidra til forenkling av skolehverdagen med brukervennlige verktøy som øker elevenes engasjement. Nå er det på vei til oss.

Det er oppdaget hodelus ved skolen. Vi legger derfor ut litt generell informasjon om hodelus.

Se lenke under til artikkel fra Folkehelseinstituttet.

 

 


Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

På Hinna skole skal både elevene på 9. og 10.trinn delta i undersøkelsen.Brettspill og annet utstyr i kantina.

En stor TAKK til alle elever på Hinna som torsdag den 10.11 var med på å samle inn penger til Hei Verden og skoleprosjektet deres i Zambia. Dere klarte å samle inn hele 71000 kr. Disse pengene blir bl.a.brukt til å utdanne lærere,kjøpe lærebøker og bygge nye skoler i Zambia. KJEMPEBRA OG TUSEN TAKK for innsatsen!

En stor TAKK til alle elever på Hinna som torsdag den 10.11 var med på å samle inn penger til Hei Verden og skoleprosjektet deres i Zambia. Dere klarte å samle inn hele 71000 kr. Disse pengene blir bl.a.brukt til å utdanne lærere,kjøpe lærebøker og bygge nye skoler i Zambia. KJEMPEBRA OG TUSEN TAKK for innsatsen!

Er du usikker på hvordan mobilskole skal brukes?  Se i høyre meny under "mobilskole" - her ligger "bruksanvisning" på hvordan du gjør dette.


"It`s time for Hinna" er en ny nettside, styrt av media&informasjons gruppen på 10.trinn. Vi håper alle tar turen innom og leser innimellom! For å komme inn på siden må du søke på : The-hinna-times5.webnode.com. Velkommen!


Hinna skole innførte mCASH som betalingssystem i mai i år.

Dette er en enkel og ryddig måte å betale i kantinen på. Vi tilbyr kontantbetaling også, men foretrekker at flest mulig benytter mCASH. Det tar noen få minutter å  installere mCASH App som er gratis.


På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter.

Tropicalia består av Ana Carla Maza på cello, Nina Kristine Linge på gitar og Eduardo Rodriguez Cedeno på trommer.

Til deg som er ungdom; Påmeldingsfrist 25.april 2016

Sjekk www.ungistavanger.no - mange kjekke aktiviteter.

Bare spør. fff@stavanger.kommune.no