topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Iglemyr skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Åpning av "nye" Iglemyr skole.
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Siri Jakobsen

picture
 

 Det ble en flott markering av nytt skolebygg og ny skolegård torsdag 16.10.14. Elevene framførte ny skolesang og ordføreren talte. Etterpå fikk alle elevene is. Elevene symboliserte solstråler, og strålte om kapp med solen.

Se den flotte filmen som Sandnesposten har laget: http://sandnesposten.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=8543

 

 

 

Nytt telefonsystem - samme hovednummer
Publisert: 16.10.2014 skrevet av: Olav Fosså

Iglemyr skole har nå fått helt nytt telefonisystem basert på mobilt bedriftsnett. For deg som ringer til skolen vil telefonnummeret være det samme som før : 51 97 23 30

Når den ringer dette nummeret, vil en høre en talemeny der en velger om en ønsker kontakt med skoledelen eller SFO - skolefritidsordningen.

Tidligere direktenumre til trinnkontorer, helsesøster, rektor osv, er det ikke lenger mulig å bruke, men både sentralbord og andre som svarer vil ha mulighet til å sette over.

Lus på skolen
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: Siri Jakobsen

Det er oppdaget lus på skolen. Vi ber alle foresatte sjekke deres barn for å forebygge spredning. Se mer informasjon på www.lusfrinorge.no

7. trinn og overgang til ungdomskolen
Publisert: 06.10.2014 skrevet av: Siri Jakobsen

Informasjon til foresatte og deres elever på 7. trinn som skal begynne på Øygard ungdomsskole. I vedlegget finner dere aktuelle møtetidspunkt for overgangen til Øygard ungdomsskole.

 

fileicon 
informasjon til elever og foresatte p 7 trinn til hjemmesiden.docx

 

Trafikkforhold rundt skolen.
Publisert: 22.09.2014 skrevet av: Siri B. Jakobsen

Dersom noen har behov for å kjøre sitt barn til skolen, oppfordrer vi dere til å kjøre inn mot Austråtthallen, og sette av barna ved miljøstasjonen ved Iglemyra. Kjør så videre mot klubbhuset for å snu, og kjøre tilbake.

Vi får henvendelser fra naboer i Torvmyrveien og Myrullveien om trafikkfarlige situasjoner. Noen naboer opplever at foreldre som kjører sine barn til skolen, snur i deres gårdsrom og parkerer i Myrullveien der det er parkering forbudt. Dette er ikke greit. Vi vil ha et godt forhold til våre naboer, og ber foresatte om å hjelpe oss med det.

Aller helst ønsker vi at våre elever skal gå eller sykle til skolen. Det er sunt å bevege seg, og de får frisk luft. Dette virker positivt på konsentrasjon og læring.

Vær gode forbilder for de små!

Se flere forside artikler >>

 
 
.