Meny
Velg klassetrinn Forside
Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 66 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Odd Ragnar W. Ommundsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2017><<
juli 2017
mtotfls
26272829300102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
aug
01
2017
SFO-oppstart
Hele dagen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Grunnskole barn film
Se film her!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Grunnskole for barn og ungdom sin hjemmeside!

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som skjer på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, flerspråklig avdeling, helsesøster, mediateket, SFO og fritidsaktiviteter. Informasjon om skolen vår, ansatte og andre finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Nok et hektisk og vellykket skoleår er kommet til sin slutt og vi vil takke alle for godt samarbeid.

Noen av våre elever kommer ikke tilbake til Johannes etter ferien, og vi vil ønske alle som skal begynne på ny skole lykke til!

For de elevene fra 1. til 10. trinn som fortsetter etter sommerferien ønsker vi velkommen tilbake til skolen torsdag 17. august kl. 09:00.

Frem til da, ønsker vi elever, foresatte og ansatte en riktig og velfortjent sommerferie.


Vi starter med registrering av nye elever tirsdag 8. august. Har du barn som skal registreres ta kontakt for timeavtale.

For elever fra 1. til 7. trinn (født 2011 – 2005) ta kontakt med Marianne Lunde: ann.marit.kjormo.badsvik@stavanger.kommune.no

For elever fra 8. til 10. trinn (født 2004 – 2002) ta kontakt med Inger Kindervåg: Inger.Marie.Kindervag@stavanger.kommune.no


Torsdag 22. juni hadde mange av våre elever på ungdomsskolen sin siste skoledag.

Alle elevene som slutter på IFSU fikk roser. De som skal begynne på sin nærskole til høsten fikk diplomer mens de som er ferdige med ungdomsskolen og som har søkt videregående skole fikk vitnemål.

I tillegg bidro lærere Janne og Espen med et komisk innslag om hvordan en time i «Mat og helse» ikke skal være. Det var fellessang og elevene fikk være med på verdenspremiere på ny musikkvideo laget av lærerne.

Det var en flott seremoni med latter men også noen tårer fra rørte foresatte, elever og lærere.

Vi ønsker alle våre elever riktig god sommer!

Minner om oppstart 17. august for de som fortsetter.


Elevene fra 3. til 7. trinn ved Innføringsskolen har jobbet i «Kunst og håndverk» for å bli kjent med berømte kunstmalere denne våren. Læreren Fatemeh har samlet resultatene i en fantastisk kunstutstilling som var åpen for hele skolen i uke 25. Her er noen bilder av beundringsverdige malerier fra våre små kunstnere. Bra jobbet!

I dag var det sommeravslutning for elever fra 1. til 7. trinn. Det ble musikalske innslag fra alle trinn, sang, teater, piano og sist men ikke minst diplomutdeling til elevene som ikke fortsetter hos oss etter sommerferien. 


Fredag 2. juni var det besøksdag for de nye 1. klassingene som starter i august 2017 på Innføringsskolen ved Johannes læringssenter. Både elever og foresatte var spente. Elevene ble ropt opp én etter én, og de fikk hilse på sine nye kontaktlærere og klassekamerater. Både elever og foresatte var i klasserommet en stund. Etterpå fikk elevene være alene med lærere i klasserommet og foresatte fikk praktisk informasjon om skolestart. Alle elevene og foreldrene ønskes velkommen på Johannes læringssenter. Vi gleder oss til å se dere igjen i august!

Vi ønsker å informere om at det er oppdaget hodelus hos enkelte elever på skolen. For å få bukt med problemet, ber vi dere sjekke alle i husstanden så snart som mulig med lusekam. Kun om alle bidrar, vil det være mulig å bli kvitt hodelus i nærmiljøet. 

We would like to inform you that there are some students with head lice in our school. In order to get rid of this problem it´s important that everyone in the family gets checked as soon as possible with a lice comb. 

lusfrinorge.no kan dere finne informasjon på flere språk.

Information in various languages is available her: lusfrinorge.no

Folkehelseinstituttet gir oppdaterte faglige råd om påvisning og behandling av lus. Les mer HER

The Norwegian Institute of Public Health provides updated professional advice on detection and treatment of lice. Read more abour it HERE.


Vi skal delta i Barnetoget og vi gleder oss!

Vi møtes på Skagenkaien kl 09.45. Foreldrene må følge barna til sentrum. Alle må møte onsdag 17. mai klokka 09.45.

Barnetoget slutter i Holbergsgate på Eiganes. Alle foreldre må hente barna der toget slutter.

Lærere fra Johannes Læringssenter følger elevene i toget.

Elever fra 1.-7. trinn skal sende svar til kontaktlærer for å melde seg på. Elever fra 8.-10. kan bare møte opp.

Trykk på Les mer for mer informasjon på engelsk og arabisk.


Elevene i klasse G på ungdomskolen har  tema "kroppen" i naturfag, og et av målene er å lære navn og nytteverdi på indre organer. Vi har vært på slakteri og hentet innvoller fra  gris- lunger, luftrør, spiserør, hjerte og nyrer, som skal undersøkes/gjøres forsøk med og skrives rapport om. Grisen er det dyret som har mest like innvendige organer som  mennesket.

Trykk på Les mer for å se flere bilder.


Forskerfabrikkens sommerskole ”Glitrende krystaller, skjelettforskning og ville eksplosjoner” er klar for påmelding! Gjennom en superspennende uke får forskerspirer i hele Norge oppdage hvor kult realfag er. Vi skal lage heftige vulkaner og forske på morsomme kjemiske reaksjoner. Kan vi få vann til å eksplodere? Og hva er egentlig oppskriften på en metamorf karamell? 

Klikk på Les mer for mer informasjon.


I dag er det en spesiell dag.I 8-10 c har vi en elev fra Ukraina, Lera. Her forteller hun hvorfor dagen er spesiell.Og fremdeles markeres i hennes hjemland.

 Alle elevene på Innføringsskole barn og ungdom (1. til 10. trinn) har fri i påsken. Første skoledag etter ferien er onsdag 19. april. Det er planleggingsdag for lærerne tirsdag 18. april og skolen er stengt. Vi vil ønske alle en strålende og velfortjent påskeferie!

English

All students from 1st to 10th grade have holidays during the Easter break. The first day of school after the break is Wednesday 19th of April. Tuesday 18th of April is planning day for the staff and teachers and the school is closed. We wish everyone a lovely and well deserved Easter holidays.