topLogoSpacer
 
 

Kampen skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Vinnere av refleksvestkonkurransen
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: Anne K. Grytten

picture
 

Gratulerer!

Blå gruppe på 1.trinn og 5A vant årets refleksvestkonkurranse. De har fått diplom, kake og 1500,- i premie.

picture
 

Forskerfabrikkens sommerskole - lyst til å delta?
Publisert: 17-03-2015 skrevet av: Anne Grytten

Glitrende krystaller, skjelettforskning og ville eksplosjoner!

picture
 

Sommerskolen er klar for påmelding! Lær om kjemi, fysikk, matte og biologi ved hjelp av skjeletter, vulkaner, fly og steinjakt i en uke i sommer.

Sommerskolen er for elever går i 4.,5. og 6.klasse. Deltakerne får utforske mineraler, bergarter og fossiler. Det lages modeller av vulkaner og det forskes på spennende kjemiske reaksjoner, mystiske skjeletter og hva som gjør at et fly kan fly. Innimellom blir det leken matematikk, steinjakt og ordtennis.

Påmelding: http://www.forskerfabrikken.no/pamelding/sommerskole/

 

Påskegudstjeneste eller alternativ samling?
Publisert: 11.03.2015 skrevet av: Anne Kirsti Drivdal Grytten

Onsdag 25.03 kl. 09.00 arrangerer skolen alternativ samling og skolegudstjeneste.

Det er påskehøytiden som er tema i skolegudstjenesten i Kampen kirke. Alternativ samling holdes på skolen. Innholdet i denne samlingen bygger på skolens verdier: Aktiv, nysgjerrig og inkluderende.

Foresatte har ved skolestart informert skolen hvor barnet deres skal delta. Dersom det er endring i forhold til dette, ber vi foresatte kontakte barnets kontaktlærer innen fredag 20.03.

Fin 3.plass for Kampen skolekorps
Publisert: 09.03.2015 skrevet av: Korpset

picture
 

I helgens rogalandsmesterskap for brassband kom Kampen og Hafrsfjord skolekorps på 3. plass i 3. divisjon. Korpset fikk med seg hjem en flott pokal. Vi gratulerer!

Byhaugkafeen var en suksess!
Publisert: 02-03-2015 skrevet av: FAU Kampen skole

picture
 
picture
 

FAU ved Kampen skole sender en forsinket stor takk til alle elever  med familie, venner og  naboer som tok turen til Byhaugkafeen søndagen 11. januar! Rekordmange kom innom Byhaugkafeen og kjøpte kaker og kaffe denne dagen!

Vi i FAU hadde en veldig kjekk og hektisk dag og koste oss med å steke vafler og sveler, koke kaffe, blande saft, rydde og vaske opp etterhvert som det strømmet på med gjester. Omsetningen fra denne dagen går direkte til aktiviteter som er med å å skape et enda bedre læringsmiljø for elevene på Kampen skole.

Kampen FAU skal ha salget på Byhaugkafeen igjen søndag 13, september og vi håper dere legger søndagsturen innom da også. Da skal vi være enda bedre forberedt, ha nok av alle fristelsene og forhåpentligvis sol og varme i tillegg.

Legg turen innom Byhaugkafeen søndag 13. september. Velkommen :-)

Se flere forsideartikler >>

 
 
.