Meny
Velg seksjon Forside
Kamskjellveien 2 4310 Hommersåk
Telefon: 51686600 SFO: 51666850 Faks: 51686601 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Helga M. Bertelsen

Alle foresatte har fått med seg påloggingsinfo til foreldreundersøkelsen på utviklingssamtalene nå i høst. Til nå har 32% svart på denne undersøkelsen, mot andre skoler i Sandnes med en svarprosent på opp mot 80. Hos oss "leder" sjette trinn med 50% deltakelse :-) Det er kun 4 dager til undersøkelsen stenger og det hadde vært fint om flere ville svare.. Skolen trenger tilbakemelding fra dere foresatte Resultatene vil vi bruke i evaluerings- og forbedrings-arbeidet, men med lav deltakelse er det lite tallene kan brukes til. Vi håper derfor at flere foresatte går inn og svarer på undersøkelsen før juleferien. På Kyrkjevollen "Samarbeider og hjelper vi hverandre" (Gullregel nr 1). Hjelp oss å gjøre skolen bedre.


Vi minner om viktigheten av å svare på foreldreundersøkelsen. Den gir deg en unik mulighet til å være med å si din mening om ditt barns trivsel og læringsmiljø.

Husk å svare på foreldreundersøkelsen. Håper dere kan hjelpe oss med å få opp svarprosenten. Påloggingspassord ble delt ut i forbindelse med utviklingssamtalen. Trykk på "les mer" for å komme til link til undersøkelsen.

Når foreldre engasjerer seg, blir elevene mer motiverte og lærer mer på skolen. Et godt samarbeid mellom hjem og skole skjer best gjennom dialog og avklaring av hvilke forventninger lærer og foreldre har til barnets skolegang. Et tett samarbeid mellom hjem og skole om elevenes faglige og sosiale utvikling kommer den enkelte elev til gode.