Meny
Velg seksjon Forside
Kamskjellveien 2 4310 Hommersåk
Telefon: 51686600 SFO: 51666850 Faks: 51686601 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Helga M. Bertelsen
Vi minner om viktigheten av å svare på foreldreundersøkelsen. Den gir deg en unik mulighet til å være med å si din mening om ditt barns trivsel og læringsmiljø.

Husk å svare på foreldreundersøkelsen. Håper dere kan hjelpe oss med å få opp svarprosenten. Påloggingspassord ble delt ut i forbindelse med utviklingssamtalen. Trykk på "les mer" for å komme til link til undersøkelsen.

Når foreldre engasjerer seg, blir elevene mer motiverte og lærer mer på skolen. Et godt samarbeid mellom hjem og skole skjer best gjennom dialog og avklaring av hvilke forventninger lærer og foreldre har til barnets skolegang. Et tett samarbeid mellom hjem og skole om elevenes faglige og sosiale utvikling kommer den enkelte elev til gode.

I forbindelse med FN-joggen sist uke og kantinen 24.oktober fikk vi inn 51017 kr. Kantinen stod for ca 7000 av disse kronene mens resten er fra sponsorløpet. Resultatet er helt fantastisk og klart ny rekord for Kyrkjevollen skole. Vi takker alle de spreke elevene som presset seg gjennom runde etter runde i løpet og til alle sponsorer som har bidratt.