Meny
Velg seksjon Forside
Kamskjellveien 2 4310 Hommersåk
Telefon: 51686600 SFO 90872438 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Helga M. Bertelsen
Skolens egen helsesøster, Rigmor Bjørgo, skal være med å holde en temakveld for foreldre under overskriften "Refleks - se og bli sett".

Høsten er allerede godt i gang og FAU har hatt sitt første møte.

Når foreldre engasjerer seg, blir elevene mer motiverte og lærer mer på skolen. Et godt samarbeid mellom hjem og skole skjer best gjennom dialog og avklaring av hvilke forventninger lærer og foreldre har til barnets skolegang. Et tett samarbeid mellom hjem og skole om elevenes faglige og sosiale utvikling kommer den enkelte elev til gode.

  Tirsdag 24. oktober er det FN-dagen. I forbindelse med FN-dagen har Kyrkjevollen skole flere å samlet inn penger til ulike gode formål.  I fjor valgte vi å knytte oss til TV-aksjonen og vi samlet inn i overkant av 53000kr. Også i år har skolen valgt å støtte TV-aksjonen 22.oktober og vi ber foresatte om å bidra til at støtten blir god :-) .

I uke 43 arrangerer skolen Sponsorløp på Neset. Her vil alle eleven få med seg et skjema hjem der du kan verve sponsorer. Dette er et skjema eleven selv skal bruke og ikke for at skolen skal kontrollere. Vi legger opp til at foresatte, familie og venner får muligheten for å sponses med et selvvalgt beløp pr runde elevene løper. Snitt i fjor var ca tre runder, men vi ser at de eldste gjerne løper seks runder mens de yngste gjerne bare to.  Elevene fyller selv inn antall runder og sender ut «regning» til sine sponsorer der de kan betale med Vipps eller nettbank direkte til en egen Kyrkjevollen-side på Spleis . Elevene kan da følge med på hvor mye som kommer inn.

Lenke til den siden: https://www.spleis.no/project/7253