Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse: Kamskjellveien 2, 4310 Hommersåk Postadresse: Postboks 583, 4302 Sandnes
Telefon: 51 686600 SFO 90872438 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Helga M. Bertelsen
Sponsorløp for TV-aksjonen – Bli med og løp for mennesker rammet av krig og konflikt

Mandag 24. oktober er det FN-dagen. I forbindelse med FN-dagen har Kyrkjevollen skole flere å samlet inn penger til ulike gode formål, siste år til Hei Verden. Pengene er samlet inn på ulike måter som salg, kantine og sponsorløp der foreldre og bedrifter har sponset et løp på Neset. I år har skolen valgt å støtte TV-aksjonen. Dette vil vi gjøre mandag 24.oktober og ber foresatte om å bidra til at støtten blir god . Vi planlegger følgende aktiviteter:

1. Sponsorløp rundt på Neset. Her vil alle eleven få med seg et skjema hjem der du kan verve sponsorer. Dette er et skjema eleven selv skal bruke og ikke for at skolen skal kontrollere. Vi legger opp til at foresatte, familie og venner får muligheten for å sponses med et selvvalgt beløp pr runde elevene løper. Snitt i fjor var tre runder, men vi ser at de eldste gjerne løper seks runder mens de yngste gjerne bare to.  Elevene fyller selv inn antall runder og sender ut «regning» til sine sponsorer der de kan betale med M-cash eller nettbank direkte til en Kyrkjevollen skoleside hos Røde Kors. Elevene kan da følge med på hvor mye som kommer inn. Lenke til den siden: https://www.frunder.no/frund/1697  

2. Kantine i langfri 24.okt. Vi har valgt en ny vri på kantinen i år. Det vil bli salg av baguetter og juice der elevene må bestille på forhånd. Alt overskuddet vil gå til TV-aksjonen. Prisen for baguette vil være 25kr pr stk og 5.kr for juice. Alle elevene får med seg infoskriv med bestillingsskjema hjem.  

3. Aktiviteter. Klassene vil i forbindelse med FN-dagen arbeide med temaer knyttet til TV-aksjonen, blant annet ved bruk av Salaby på nett ( www.salaby.no )