Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER
Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2015><<
september 2015
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
sep
02
2015
Foreldremøte mellomtrinn og 4. klasse
kl 18:00-20:00
sep
03
2015
Foreldremøte småtrinn
kl 18:00-20:00
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Webmail Stavanger kommune
Webmail Stavanger kommune

Velkommen til felles foreldremøte i mediateket 2.og 3. september kl.18.00 

4. - 7. trinn  - 2.september 

1. - 3. trinn -  3.september 

Vi starter med felles informasjon før vi går på klasseromet. (se ukeplan for ditt klassetrinn)

I år vil temaet være "Å mestre sosialt samspill" og vi vil presentere Lassa skole sin måte å jobbe med dette viktige temaet på.

Samhandlingskompetanse blir vektlagt i den nye NOU rapporten som legger føringene for fag og kompetanser som blir viktige i fremtidens skole. Vi ønsker å informere alle foreldre om hvordan vi tenker og hvordan vi jobber i det daglige.


Folkehelseinstituttet oppfordrer til felles lusekampanje i uke 35 i alle landets barnehager og skoler.Hodelus er et stadig tilbakevendende problem i skoler og barnehager landet over, og det anslås at to til fire prosent av norske barn har lus til enhver tid. Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere antall hodelustilfeller over tid.

Lassa skole oppfordrer derfor alle til å ta en lusesjekk helgen 28-29. august, med fortløpende behandling dersom det er nødvendig. Hele familien bør undersøkes.Hvis det oppdages smitte bør foreldrene varsle oss på skolen samt foreldre til barnets nære skole- eller fritidsvenner, slik at de også kan sjekkes og eventuelt behandles.

Alle elver får med et skjema som ranselpost nå før helgen. Vi ber dere signere når dere har foretatt sjekken og returnere til oss. Dette gjør vi alle til felles beste, så satser vi på en lusefri høst på Lassa skole. 


Nå er skoleåret igang og med det mange små, uerfarne myke trafikanter på veiene. Vi  oppfordrer alle til å gå til skolen, siden vi vet at det er en god start på dagen for elevene. Bare unntaksvis mener vi elevene bør kjøres til skolen.Siden vi ønsker at elevene skal gå til skolen, oppfordrer vi alle som kjøre om at de tar hensyn til de dyrebare elevene våre.Vi har fått noen henvendelser fra bekymrede foreldre og sender derfor denne oppfordringen.


For noen fantastisk kjekke faddere vi har fått! 5. trinn er delt inn slik at 5A er faddere for elevene på "Solrommet", og 5B er faddere for elevene på "Månerommet".

Vi har delt alle i grupper på ca 5 faddere og ca 5 fadderbarn. Første møte hadde fadderne fått ansvaret for å finne på en kjekk aktivitet de kunne gjøre sammen ute. Alle gruppene hadde en veldig kjekk økt med mye lek og moro. Fadderne var kjempeflinke til å både ta vare på fadderbarna, og å gjøre kjekke aktiviteter. Nå gleder vi oss masse til å møte dem igjen!


Tilbudet om leksehjelp vil i år gjelde for 3. og 4.klasse - samt 5. og 6. klasse på Lassa skole.

Tilbudet gis mandager og tirsdager og har oppstart i uke 36. For mer informasjon om leksehjelp se venstre meny eller følg link under.

Hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet melder du deg på ved å sende en mail til følgende adresse:

lassa.skole@stavanger.kommune.no


60 forventningsfulle 1.klassinger hadde sin første skoledag i går. Værgudene var heldigvis med oss og skolegården var fylt av spente foreldre og elever. Flagget var heist og 3. klasse underholdt alle de nye elevene med en flott sang om vennskap. Vi var enige om at gode venner og vennskap er noe av alt det viktige vi skal lære på skolen.

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til nytt skoleår på Lassa skole og ser frem til et år fylt med mye læring og hyggelige opplevelser.


Lassa skole ønsker alle foreldre, elever og samrbeidspartnere en riktig GOD SOMMER!

Takk for samarbeidet i skoleåret som nå er slutt. Vi ser frem til videre godt samarbeid med dere alle.

Ledelsen tar ferie fom.29.juni - 31.juli. Det er mulig å nå rektor på mobil 470 27 392

Skolen vil være bemannet fom.3.august.

SFO har åpent tom. tirsdag 30.juni og åpner igjen mandag 3.august.

Vi ønsker alle velkommen tilbake 17.august til første skoledag.

Det er oppstart kl. 08.30 for alle lever 2.-7.trinn.

Alle nye førsteklassinger starter kl. 09.00

                                                      GOD SOMMER!


Det er nå mulig å bestille skolemelk og skolefrukt

 


Lassa skole har ved et HMS-tilsyn fått anmerkning vedrørende trafikksituasjonen på Ynglingen-siden av skolen. Der er det, spesielt i det mørke vinterhalvåret, trafikkfarlig for barna med levering i barnehage og til skole, og buss nr. 29 som har rute forbi. Lassamyra barnehage har påpekt at foreldre/foresatte ved Lassa skole benytter barnehagens parkeringsplasser ved henting/levering av barn. Barnehagen har få parkeringsplasser, og ber om at de som må benytte bil ikke okkuperer disse plassene.

Vi vil med dette komme med den årlige oppfordringen til foreldre/foresatte om til å la bilen stå, og heller gå/sykle med barna til skolen! Jo flere som går til skolen, dess mindre biler og farlig biltrafikk får vi ved Lassa skole. Barn som går eller sykler til skolen får dessuten trafikkerfaring, frisk luft og fysisk aktivitet som gir en god start på skoledagen.


Innimellom hender det at elever mister eller glemmer tøy. Da har dere foreldre behov for å komme på skolen for å lete etter det dere savner.

Vi har fått innspill på at det ikke er så lett å finne igjen tøy slik vi har organisert dette i dag, hvor hver klasse har en kurv på utsiden av sitt klasserom hvor det tøyet som "ingen eier" legges. 

Vi har derfor lagt om rutinene våre noe. En gang pr. mnd. tømmes alle kurvene og legges i to kasser som står plassert nede i kjelleren v/ melkeskapet. (ned trappen når dere kommer inn hovedinngangen) Her kan dere lete etter savnet tøy,hvis dere ikke finner det i kurvene. Håper dette gjør det enklere for dere å finne det dere savner.

Minner om at det er lettere å finne eieren hvis tøyet er merket.