Meny
Velg Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER
Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Webmail Stavanger kommune
Webmail Stavanger kommune

Onsdag 24. februar fra 17.30-19.30 i Ynglingen blir det arrangert karneval for 2. - 7. trinn. Pris kr 50,-

Påmelding og betaling til lærer innen onsdag 10. feb 2015.


Årets Foreldreundersøkelse er gjennomført på 3. og 6.klasse. Undersøkelsen er frivillig og ble i år kun gjennomført digitalt. Vi er glade for at så mange som 69% av foreldrene svarte og ga oss verdifull informasjon som vi kan bruke i vårt videre arbeid.

Barn og unges sosiale og faglige utvikling, henger klart sammen med foreldrenes deltagelse i skolegangen. Det er viktig at foreldre og barnas lærere får til et godt samarbeid. Samtidig er det positivt at foreldre viser interesse for og støtter barnas skolegang i hverdagen. Foreldre som støtter barna på en god måte hjemme, og som opplever et godt samarbeid med skolen, har barn som presterer bedre i skolen både faglig og sosialt.

Resultatene i undersøkelsen vises med en skala fra 0 til 5, med 5 som det høyeste. Foreldrene på Lassa skole svarer at de opplever at barnet i høy grad trives på skolen og har noen å være sammen med i friminuttene. Motivasjon for skolearbeidet er noe varierende. Spørsmål som " Barnet mitt liker skolearbeidet" får  4,2 , men de aller fleste opplever stor grad av støtte fra lærerne. Opplevelse av arbeidsro og håndtering av mobbing besvares noe ulikt på de ulike trinn og klasser. Lassa skole har et kontinuerlig fokus på akkurat disse to faktorene og vil bruke også årets resultater i kvalitetsutviklingen på skolen.

Foreldreundersøkelsen og Elevundersøkelsen kartlegger de viktigste forholdene i elevenes læringsmiljø, og tilstøtende tema som kan ha stor interesse. Ved å se Elevundersøkelsen og de lokalt sett mest relevante delene av Foreldreundersøkelsen i sammenheng, kan vi få et best mulig felles utgangspunkt for lokale prosesser for kvalitetsutvikling.


Elevundersøkelsen er obligatorisk å gjennomføre på 7. trinn hvert år. På Lassa skole valgte vi i år også å gjennomføre den på 6.trinn.

Elevundersøkelsen er en av Utdanningsdirektoratets nettbaserte brukerundersøkelser. Den har til hensikt å gi elevene muligheten til å si hva de mener om forhold som er viktige for at de skal lære og trives på skolen. Elevundersøkelsen ble lansert i 2001 som Elevinspektørene og var frivillig inntil 2004. Resultatene fra Elevundersøkelsen lagres og benyttes å skolen og av Elevrådet for å analysere og utvikle de områdene elevene påpeker for å utvikle læringsmiljøet.

Resultatene fra årets undersøkelse viser svarene fra både 6. og 7.trinn. De viser en stor grad av trivsel, motivasjon og opplevelse av støtte fra lærerne. Resultatene er presentert med fargene gul og grønn. De viser også Stavanger kommune sine resultater og Lassa skole sine resultater. 


Lassa skole hadde en fantastisk turdag til Mosvannet. Sol,vindstille, blide elever - ja rett og slett veldig god stemning! 

Verdien av å gjøre noe sammen hele skolen er stor! "Vi følelsen" vi får når hele skolen går sammen er verdifull så vi er veldig glade for at vi fikk denne dagen, før mildværet kom og isen og snøen smelter.

Blide og fornøyde på vei hjem var "alle enige om at de hadde hatt en fin dag"


Nasjonale prøver blir hver høst gjennomført på 5.trinn i lesing, regning og engelsk.

Resultatene fra årets 5 trinns elever har ligget ute på hjemmesiden under "Skolens resultater" siden i høst. Vi vet noen har lett etter årets resultater, så her kommer en kortversjon. 

Lassa skole hadde gode resultater både i lesing, regning og skriving. Resultatene vises i nivå 1,2 og 3 og en kan se hvordan våre elever presterer iforhold til snittet i Stavanger kommune, Rogaland fylke og nasjonalt.

Lassa skole har færre elever på nivå 1 i alle fag sammenlignet med både kommune, fylke og nasjon.Vi har også langt flere elever som er på nivå 3 iforhold til kommune, fylke og nasjonalt. 


Vi fikk en herlig tur til akebakken fredag 15.01.16! :-)


TIRSDAG 19. januar KL 17.30 –19.00

ONSDAG 20. januar KL 17:30 –19:00

ALLE DAGER ER ÅPNE FOR ALLE I 2.-7.TRINN OG DET BLIR OPPGAVER TILPASSET DE ULIKE TRINNENE.

 


Det ble en svett, morsom og flott økt i skøytehallen.

Engasjerte elever på leit etter reklame rettet mot barn.