Meny
Velg Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2016><<
desember 2016
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skolen ser seg nødt til enda en gang å oppfordre alle foreldre til å vise aktsomhet i trafikken.

Vi har fått rapporter fra trygghetsvaktene, som hjelper elevene om morgen at det kjøres altfor fort opp Rektor Berntsensgate og nærliggende gater. Det  oppstår flere farlige situasjoner og mange av  elevene går og sykler også uten refleks og lys på sykkelen.

Nå er mørketiden her igjen og skolen oppfordrer selvfølgelig alle til å bruke refleks og hvis du må kjøre ditt barn til skolen, vis aktsomhet.

 


Det vil være alternativ undervisning på skolen for de elevene som ikke skal være med i Stokka kirke, torsdag 15. desember. Varigheten vil være ca. en time.

Hvis ditt barn ikke skal være med i kirken, gir du beskjed til kontaktlærer.

 


Lassa skole sine årlige leseuker er i gang

Målet er først og fremst å videreutvikle leseferdighetene og øke leselysten og lesegleden til elevene.

Vi markerte starten med en felles åpningssamling i mediatektet.


Skolen fikk i dag informasjon om at en elev ble stoppet torsdag 17.11. ved 14. tiden og forsøkt dratt inn i en hvit "pizzabil"

Mannen hadde prøvd å snakke med jenta først, for så å ta tak i henne og dra henne mot bilen. Hun slo vekk hånden hans og løp vekk. Eleven var heldigvis så snartenkt og løp hjem og fortalte om hendelsen. Foresatte har informert politiet.

Lærerne vil snakke med elevene på de forskjellige trinnene om dette i morgen.Vi oppfordrer dere til å snakke med elevene når de kommer hjem om hva de skal gjøre hvis de kommer opp i en lignende situasjon.I dag har skolen hatt besøk av den kulturelle skolesekken i Rogaland med forestillingen "Nina og sommarfuglfiskane". Elevene var fordelt på 3 forestillinger, og fikk med seg en kjekk forestilling med jazzpreget musikk med tekster av Inger Hagerup.

 I disse dager gjennomføres Elevundersøkelen på 6. og 7. trinn på Lassa skole.

Undersøkelsen er obligatorisk for 7. trinn, men Lassa skole har valgt at denne skal tas på 6.trinn også. Dette for å kunne ha en mulighet til å jobbe med eventuelle uønskede funn, over lengre tid. Skolen vil også få en mulighet til å se resultater over tid, der vi setter inn innsats.


Håndballjentene på skolelaget vant alle fire kampene sine,  og er dermed klar for sluttspill i Stavanger idrettshall 7. desember


SMU (skolemiljøutvalget) gjentar suksessen fra i fjor med trygghetsvakter i storefri.

Hver mandag og fredag fremover skal 6. og 7.klassinger være trygghetsvakter som setter i gang og leker sammen med de yngre elevene. I tillegg har de spillegrupper inne.

Vi er kjempestolt over å ha store elever som har lyst å gjøre en innsats for at de som er yngre skal ha det bra i friminuttene.


Etter oppfordringer fra dere foreldre, ønsker FAU å komme med en oppfordring om at ingen kler seg ut som klovner på Halloween i år. 

Uheldige hendelser med klovner har vært i nyhetsbildet i det siste, og det vil gi unødig engstelse og uro om klovnekostymer blir brukt.

Det er fint om vi foreldre kan ta en prat med barna om dette, og orientere om alvorligheten i en slik eventuell fremtreden.Elever på flere trinn har for tiden hodelus. 

Fint om du sjekker barnet ditt!