Meny
Velg Forside
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2017><<
desember 2017
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Jentene på skolelaget i håndball gikk videre til sluttspill etter å ha vunnet tre og tapt en kamp i Kvernevikhallen.

Sluttspill i Stavanger Idrettshall 24. januar. Veldig kjekke og flinke håndballjenter:-)


Lassa skole er veldig godt fornøyd med resultatene på årets nasjonale prøver på 5.trinn. Vi har gode resultater både i lesing, regning og engelsk.

Vi bruker resultatene videre i arbeidet vårt for å kunne tilrettelegge for en best mulig tilpasset opplæring til den enkelte elev og til klassens nivå. 

Dere finner oversikt over resultatene sammenliknet med Stavanger kommune, Rogaland fylke og hele landet under skolens resultater/vedlegg i høyre felt.


Flotte kolleger som ikke hadde spilt i korps siden ungdommen ønsket elever, personalet og foreldre velkommen til skolen med julemusikk en tidlig tirsdags morgen.

Om det ikke er det vakreste de hadde hørt, så skapte det iallefall veldig god stemning. Det ble underholdning ute i storefri også og når snøen dalte, ja da var julestemningen komplett.

Tusen takk til sporty kolleger som stiller opp og lager god stemning!


I anledning at Lassa skole er 20 år hadde personalet på Lassa skole revy for alle elevene. Dette ble godt mottatt og vi hadde et engasjert og entusiastisk publikum! Dette hadde de ikke vært med på før.

Voksne og elever koste seg, selvom det nok var med "høyere skuldre" enn vi vanligvis har. 

Her er noen få bilder fra vårt spede forsøk som revyartister.


Tusen takk til FAU og politiet som stilte opp til refleksaksjonen onsdag morgen.Her ble det delt ut reflekser, pepperkaker og vi snakket med alle bilister og påpekte den trafikkfarlige situasjonen på skoleveien.

Politiet var greit fornøyd med at mange elever hadde lys på syklene. Det er bra, men vi ber alle om å passe på at det er lys både foran og bak.

Det var ganske mange elever som kom uten refleks. Vi anmoder om at alle passer på at barna har refleks i mørketiden. 

Vi opplevde mange farlige situasjoner med biler som skulle sette av elever og som parkerte i rundkjøringen eller på andre siden av slusen ved Ynglingen.

Vi har fått henvendelser fra naboer av skolen om at det skjer farlige situasjoner her hver dag i forbindelse med levering av elever.

VI BER DERE DERFOR OM AT ELEVENE GÅR TIL SKOLEN OG HVIS DERE MÅ KJØRE AT DERE VISER AKTSOMHET.

DET ER IKKE LOV TIL Å PARKERE I "RUNDKJØRINGEN" PÅ UTSIDEN AV SKOLEN.

 


Fantastisk innsats av Lassaelever i årets tegnekonkurranse i Aftenbladet. Vi gratulerer alle vinnerne!

Disse elevene ble premierte i år:

Bjørn Johan Øye og Hedvig Fossan Førland i 1.klasse,Silje Kristina Norheim Haug i 5a,Herman Lilledal og Martin M Torsteinbø i 5b,Birk Vaula Bråten og Filip Johan Knudsen i 4a,Camilla Viding Øvrebø 7a,Helene Bøe 7b, Anne E Sørsdahl 7a, Tiril Bergland 6b, Eirik Torgersen 6b, Filip Norheim Schmidt 6a,

Ellers ble også to gruppearbeid premiert:

Både 2.trinn og 5.trinn ble premiert for sine fine bidrag.

Gratulerer alle sammen!


 HIPP - HIPP, dette skoleåret er Lassa skole 20 år!

Den offisielle åpningsdatoen var 5.januar 1998. Vi skal ha mange kjekke aktiviteter på skolen i løpet av dette skoleåret.Vi har laget oss et årshjul med en aktivitet hver måned. Aktivitetene skal støtte opp om mål på skolen som trivsel, trygghet, samhold og medborgerkompetanse. Følg med på ukeplanen, der vil dere kunne lese om månedens aktivitet. Vi har masse kjekt i vent i år.

For å foregripe noe kan vi fortelle at vi har planer om å lage en ny Lassa sang, vi skal ha bursdagsfest den 5.januar for hele skolen, vi skal lage nye faner til klassene som vi kan ha i toget på 17.mai, vi skal ha "Bli'me aktiviteter" i regi av elevrådet, vi vil få til en skoletur for hele skolen og vi skal selvfølgelig ha en Åpen dag ( hei verden dagen) hvor vi inviterer tidligere ansatte, elever, foreldre mfl.

DETTE BLIR ET ANNERLEDES OG KJEKT ÅR! 


Skolene i Eiganes og Våland bydel skal ha en aksjonsdag for å minne elever og foreldre på viktigheten av refleks og lys i vintermørket. Dette vil foregå på morgenen før skolestart, onsdag 6. desember.

Sykler vil bli stoppet og sjekket om de har tilfredsstillende lys og reflekser. Husk også at elevene må bruke hjelm.

 Foreldre fra FAU, i tillegg til rektor vil være ute denne morgenen.

Flott hvis dere minner elevene på viktigheten av refleks og lys på sykkelen. :) 

Se også Trygg Trafikk sine krav til lys på sykkelen.

https://www.tryggtrafikk.no/tema/sykkel-og-sykkelhjelm/krav-til-sykkelen/


Til foreldrene med elever i 3. og 6.klasse på Lassa skole.

Stavanger kommune inviterer deg med dette til å besvare den årlige foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 3.og 6.trinn i stavangerskolen.

Foreldreundersøkelsen er en nettbasert brukerundersøkelse hvor foresatte kan svare på spørsmål om hvordan de oppfatter barnets læringsmiljø i skolen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger, gjennom din erfaring som foresatt til barn på Lassa skole.

Vi anbefaler at du fyller ut skjemaet sammen med - eller ihvertfall at du har snakket med ditt barn om spørsmålene. Det er viktig for oss at vi får så kvalitativt gode svar som mulig,slik at vi kan bruke resultatene og jobbe målrettet.Du kan velge å hoppe over spørsmål hvis det er noen du ikke ønsker å svare på.

Tilbakemeldingene vi får på spørsmål om for eksempel trivsel og læring hjelper oss i arbeidet med å skape en enda bedre skole for ditt barn. Derfor er din tilbakemelding viktig både for ditt barn og for oss, og vi håper derfor du tar deg tid til å svare på spørsmålene i undersøkelsen.  

Det er frivillig å svare på undersøkelsen, men for at skolen skal kunne bruke svarene fra undersøkelsen på en god måte, er det viktig med en høy svarprosent.

Tusen takk for at du tar deg tid til å svare.  

Vennlig hilsen

Kristin Haugen Olsen    

Rektor