Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2018-2019
Lerkeveien 9 4314 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner. Felles for denne seksjonen er at informasjonen her oppdateres kontinuerlig. Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 


Det blir stadig mørkere om morgenen og det er viktig at gående og syklende er godt synlige på skoleveien. Vi oppfordrer dere foresatte til å følge opp at barna har reflekser og refleksvester. For dere som har barn som sykler: Sjekk at syklene har lys som virker både fremme og bak.

Til alle foresatte.

Vi sender i disse dager ut et påmeldingsbrev til alle foresatte i forbindelse med at vi snart går inn i den koselige førjulstiden. Da koser vi oss sammen med elevene våre! da har vi ulike aktiviteter som juleverksted, sang, lystenning osv.

Lura skole har i samråd med SU takket ja til invitasjon fra kirken om å delta i gudstjeneste i Lura kirke i forbindelse av markering av julehøytiden. Aktiviteten er lagt inn i skolens årshjul. Begrunnelse for å takke ja til invitasjonen er at gudstjenester er en tradisjon i Norge under forberedelse til julefeiring.

Her skal du/dere krysse av for om ditt/deres barn skal delta på gudstjeneste eller en alternativ samling. Nærmere informasjon finner du i skrivet som blir sendt hjem. Du finner også skrivet i vedlegget til denne artikkelen. Frist for din tilbakemelding er torsdag 30.11.17.


Skal skolen bli enda bedre er foreldrenes tilbakemelding viktig. Nå starter årets foreldreundersøkelse og FAU oppfordrer alle foreldre til å delta. Det blir også en liten overraskelse til den klassen der flest foreldre svarer.