Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye førstetrinn høst 2017
Lerkeveien 9 4314 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner. Felles for denne seksjonen er at informasjonen her oppdateres kontinuerlig. Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 

Nasjonale prøver for 5. trinn gjennomføres fra 16. oktober til 3. november. Det er nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk.

Onsdag 13.09 var hele Lura skole på tur til Vaulen badeplass. Der hadde 7.trinn ansvar for å aktivitetene som 5., 6 og IK deltok på.

Vi minner om foreldremøtet for 6.trinn, torsdag 21.09 kl.18. Møtet blir i klasserommet til 6B. Vi ser frem til å møte dere!

Hilsen lærerne på 6.trinn.


Beintøft er i gang og foreldrevaktene langs veien har møtt mange flinke og blide unger til fots og på sykkel i starten av uka. Er du blant foreldrene som kjører til skolen har vi noen tips til deg for å gjøre veien trygg for ungene.