Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
Lenker
Hypernet

Dette er årets elevråd !

 


Torsdag 24. september stilte hele Madlavoll Skole opp på joggedagen for flyktningene fra Syria.

Madlavoll skole tilbyr "Drop in" leksehjelp for elever på 5. og 6. trinn tirsdager fra kl. 12.40 - 13.40. Det betyr at elevene kommer på leksehjelp når de har behov, og skolen trenger ikke påmelding. Leksehjelpen vil foregå i klasserommet til 5. trinn. Oppstart 29. september.

For 3. og 4. trinn vil det bli leksehjelp til utvalgte elever tirsdager fra kl. 12.40 - 13.40. Leksehjelpen vil foregå i klasserommet til Regnbuen (3. trinn). Oppstart 29. september.

På 7. trinn vil det også bli et tilbud for utvalgte elever. Oppstart etter høstferien.


Tirsdag 8. september besøkte vi på 5. trinn Sandnes sykkel og aktivtetsgård. På sykkelgården har de en "miniveibane" der vi kunne sykle trygt rundt for å øve på blant annet vikeplikt, høyre -  og venstresving, rundkjøring og trafikklys. Det var mange trafikkregler vi må kunne for å sykle og det er alltid godt å øve på en plass hvor det ikke er farlig trafikk. Dette var en super kjekk dag for alle som var meg på kurset.

Dette skoleåret kan foresatte selv bestille melkeprodukter og frukt på nettet. Dette gjør du via www.skolemelk.no og www.skolefrukt.no. Du finner fremgangsmåten for å lage en bestilling på disse sidene.  

Møtereferat 250815

Vi ønsker at alle barn skal gå til skolen hver dag og vi ber foreldre/foresatte om å ta hensyn til dette. Det gjør at vi unngår farlige trafikksituasjoner ved skolen. Slike uønskede trafikksituasjoner oppstår dessverre fra tid til annen. Nå når det går mot mørkere tider blir dette ønsket viktig å overholde. Dersom du må kjøre barnet til skolen ber jeg om at barna settes av ved "rundkjøringen" som ligger like etter parkeringsplassen, men før nytt skolebygg.

Vi er takknemlige for at FAU også i høst og vinter vil være tilstede som trafikkvakter ved skolen.

 


Vi på 4.trinn startet det nye skoleåret med uteskole og fantastisk sommervær. Sørmarka ved Botanisk hage var stedet. Humøret var på topp og elevene hadde stor aktivitet.