Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning

Så er det endelig sommmer og skoleferie.

Skolen starter opp igjen 21.08. 1 trinn møter kl 9.00.

Alle andre elever møter til skolestart kl. 08.00

Nyt sommeren


For nye elever på 1. trinn åpner SFO kl. 09.30 i morgen, tirsdag 1. august. Andre dager åpner vi kl. 07.30.

For påmeldte elever på 2. - 7. trinn åpner SFO kl. 07.30 hver dag.

Husk å ta med regntøy, mat og drikkeflaske.

 


Vi har dyktige sjakkspillere her på skolen, og det fikk vi bevis for i skoleturneringen til Norway Chess. Lars, Lennart og Teodor stakk av med 2.plassen og fikk en flott pokal. Olav, Ola og Erik på 4.trinn endte på 10.plass. Det er også godt gjort når det er 32 lag med i turneringen.

Gratulerer til dere alle! Vi er stolte av dere.


FAU er opptatt av at barna skal føle trygghet på skoleveien.

Stavanger kommune har nå forenklet søknadsskjemaet for friplass/moderasjon. Foresatte må nå fylle ut et søknadsskjema på nett.

Lenken til søknadsskjemaet finner du på denne siden: http://stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Skole-og-utdanning/Skolefritidsordning-SFO/Friplassreduser-egenbetaling/

Vedtaket baseres på siste års selvangivelse, derfor trenger en ikke legge ved noe dokumentasjon i søknaden. En fatter da vedtak på fjorårets inntekter. Friplasser/moderasjon er i all hovedsak basert på fjorårets selvangivelse. Kan en dokumentere store endringer i inntekt, kan en få innvilget friplass/moderasjon ved å levere nåværende lønnslipp.


Vi gleder oss over gode resultater og god svarprosent på foreldreundersøkelsen på 2. trinn.

Undersøkelsen viser at det er høy trivsel på SFO, personalet bidrar til et godt fysisk og sosialt miljø, samarbeidet mellom personalet og hjemmet fungerer godt og foresatte opplever at beskjeder blir fulgt opp. Dette er ting vi har jobbet mye med de siste årene, og det er gledelig at foresatte ser resultater av arbeidet.

Undersøkelsen viser at vi må jobbe mer med aktivitetstilbudet på SFO, både på ordinære SFO dager og på skolefrie dager. Vi skårer dårlig på måltid, og årsaken til dette er at vi ikke tilbyr mat på SFO. Elevene har med matboks til SFO måltidet.   

 


Det er vanskelige parkeringsforhold ved skolen. Vi får henvendelser fra våre naboer om at parkeringsplassene ved Prix butikken brukes av foreldre/foresatte som skal på arrangement på skolen. Dette gjør at vareleveringen til butikken gjøres vanskelig og at kundeparkeringen deres fylles opp av andre enn deres kunder. Vi forstår deres frustrasjon og ber om at dere unnlater å bruke bil ved slike arrangementer.

Gosen Barnehage sliter også med sine få parkeringsplasser når foreldre til våre elever bruker dette området til å sette av elever om morgenen.

Skolen henstiller foreldre og foresatte til å ta hensyn til dette. La elevene gå til skolen. Dersom elever må kjøres skal de settes av i "rundkjøringen" før du kommer til nytt skolebygg.  


Minner om at på skolefrie dager/heldagsSFO registreres ikke mobilskolemeldinger, da må dere ringe inn beskjeder til SFO.