Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
er månedens egenskap. Elevrådet har hatt sitt møte der dette har vært et av temaene.

kan IKKE brukes på vår skole. Skolen tok dette opp med FAU i høst og førte dette inn i skolereglene.

Ny lokal forskrift om hundehold i Stavanger kommune er vedtatt. Forskriften tredde i kraft 14. november 2016. Det ble vedtatt forbud mot å ta med hund inn i skolegården i skolens åpningstid. Madlavoll har åpningstid fra 07.30-16.30.

Vi ber alle vise hensyn og respekt til den nye endringen.


Elevrådet har laget skolens nettvettplakat!

Det er tradisjon at 1.trinn blir invitert til kirken for å delta i julefortellingen. Fredag var det mange forventningsfulle og oppmerksomme 1.klassinger som levde seg inn i de ulike rollene.

Årets julefest for Stolt-avdelingen fant sted mandag 5.desember. Det var stort oppmøte. Elevene sang og danset og publikum var begeistret.

Arbeidet på Base B er endelig ferdig, og fra mandag 7. november vil morgen SFO være på Base B.


Elevrådsmøtet i OKTOBER:

Vi snakket om månedens egenskap: ANSVAR, hva er vi gode på og hva kan vi bli bedre på? Vi snakket om skolens bistandsuke, friminuttene og trivselsundersøkelsen 


FAU er opptatt av at barna skal føle trygghet på skoleveien.

Det er oppdaget rotter i taket på Base B der 1. trinn oppholder seg. Basen og tilstøtende rom vil bli stengt inntil videre. Klasserommet til Måne og Sol vil fungere som normalt, men uten tilgang til basen. 1A har flyttet til et grupperom i gangen ved utgang 12. Profesjonelle aktører har hånd om arbeidet, og vi vet i skrivende stund ikke hvor lenge vi må holde stengt. For SFO betyr det at 1. trinn vil oppholde seg i klasserommene sine, og muligens base C. Morgen SFO flyttes til base A fra torsdag 29.09.

 ANSVAR, NETTVETT og bruk av MOBILTELEFONER

Tirsdag 13.09 dro hele 5. trinn til sykkelgården i Sandnes.

Vi på 4.trinn har siden skolestart lært mye om livet i fjæra. På torsdag gikk vi ned til Møllebukta for å  se om vi kunne finne noe av det vi har lært om. Vi hadde med oss håv, bøtter, bilder av ulike arter vi skulle prøve å finne, og en bestemmelsesduk (stor duk som viser de ulike artene som lever i fjæra og hvem de slekter på). Alle satte ivrig i gang og vi lette på stranden, under steiner, og vi vasset ut i vannet på leit etter krabbe, kreps, skjell, sjøstjerner og annet. Dersom noen var litt usikre på hva de hadde funnet kunne de sjekke bestemmelsesduken. Vi hadde en topp dag og fant mye av det som lever i fjæra. Før vi gikk tilbake på skolen så lagde vi bål nede ved strandkanten og grillet pølser. En perfekt avslutning på en solrik og kjekk dag nede ved fjæra.

10.10.16-14.10.16 er det HØSTFERIE på skolen.

SFO er åpen fra kl. 07.30 – 16.30 for de elevene som har SFO plass. Det vil ikke bli sendt ut påmelding/avmelding skjema til barn i ordinære klasser, men barn i smågruppene og MIO (STOLT) vil få en påmelding/avmeldingslapp som dere leverer tilbake til oss.

Tidspunkt for hjemsending eller henting, samt dager en går på SFO i høstferien vil være de samme som er registrert i hentekontrakten om ikke annen beskjed blir gitt. Eventuelle endringer eller fridager mailes til: therese.sorbo.madlavoll@stavanger.kommune.no innen fredag 7. oktober. Beskjeder etter 7. oktober må ringes inn til basetelefonene


Da er vi i gang! PARADIS er fremdeles aktuelt!