Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning

Stavanger kommune har nå forenklet søknadsskjemaet for friplass/moderasjon. Foresatte må nå fylle ut et søknadsskjema på nett.

Lenken til søknadsskjemaet finner du på denne siden: http://stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Skole-og-utdanning/Skolefritidsordning-SFO/Friplassreduser-egenbetaling/

Vedtaket baseres på siste års selvangivelse, derfor trenger en ikke legge ved noe dokumentasjon i søknaden. En fatter da vedtak på fjorårets inntekter. Friplasser/moderasjon er i all hovedsak basert på fjorårets selvangivelse. Kan en dokumentere store endringer i inntekt, kan en få innvilget friplass/moderasjon ved å levere nåværende lønnslipp.


Vi gleder oss til 17.mai. Tradisjonen tro hadde vi på forhånd prøvemarsjering.

Lykke til med feiringen på tirsdag!


Vi snakket om månedens sosiale egenskap: SELVKONTROLL

Elever fra 7b og 7c tilbrakte ettermiddagen i studio på Metropolis

Hoppetauene er på plass! 

Velkommen til dugnad på skolen!

Vi gleder oss over gode resultater og god svarprosent på foreldreundersøkelsen på 2. trinn.

Undersøkelsen viser at det er høy trivsel på SFO, personalet bidrar til et godt fysisk og sosialt miljø, samarbeidet mellom personalet og hjemmet fungerer godt og foresatte opplever at beskjeder blir fulgt opp. Dette er ting vi har jobbet mye med de siste årene, og det er gledelig at foresatte ser resultater av arbeidet.

Undersøkelsen viser at vi må jobbe mer med aktivitetstilbudet på SFO, både på ordinære SFO dager og på skolefrie dager. Vi skårer dårlig på måltid, og årsaken til dette er at vi ikke tilbyr mat på SFO. Elevene har med matboks til SFO måltidet.   

 


I dag kom påskeharen på besøk til oss på 1. trinn. Vi fant han ute i skoleskogen. Påskeharen var veldig rask, så vi brukte litt tid på å fange han. Han så ganske så rar ut, men han var veldig snill. Med seg hadde han deilige påskeegg til oss.  

Her finner du bilder fra besøket.

 


Det er nå mulighet for må melde seg på Fiks Ferrige Ferie 2016. Se link: https://www.minorg.no/:/fff/:/Velkommen_Til_Fiks_Ferigge_Ferie_2016.html

For familier med lav inntekt, er det mulighet for å søke friplassbilletter. Ta da kontakt med: kristine.b.aanestad@stavanger.kommune.no

 


Cheerleading og turning!

Jentene tar over den lille fotballbanen! Mye kjekk lek i friminuttene!


Våren er i anmarsj! Og med den pokemonkort. Det er alltid mye kjekk lek og samspill rundt disse kortene, men det kan også dukke opp noen utfordringer. Hvis det på noen trinn blir for vanskelig, vil det på ukeplanen stå at det blir innført en pause. Men fram til nå har det gått greit :) God vår :) 

Nå er det lenge siden sist vi hadde miljøsamling i skolegården. Kjekt at det skjedde nå, 11.mars. Takk til representantene fra elevrådet, sangambassadørene og Røris-gjengen fra 3.trinn.

Elever på 2. trinn med SFO plass har i dag fått med seg en konvolutt med tilbud om å delta på SFO undersøkelsen. Der har dere fått et eget brukernavn som skal benyttes. Fristen for å svare er 11.03.2016. Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til dette.

Trykk på Les mer for å komme til påloggingssiden.


På mandag, 1. februar, starter Åshild Louise Slettebø og Ingrid Seglem på Madlavoll skole. Åshild skal jobbe i 4 A og 5 A i skole og i SFO. Ingrid vil jobbe på 4. trinn i skolen og i SFO.

1. mars starter Anne Sinnes. Hun skal jobbe på 3. trinn i skoledelen og i 1 A på SFO.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem!


Helt siden vi startet i 1. klasse har vi telt dagene vi går på skolen. Tenk at nå har vi allerede gått 100 dager på Madlavoll skole. Som tiden flyr! Dagen ble feiret med stor fest i gymsalen med blant annet lek, limbo og pinjata. Tipp topp!