Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
Lenker
Hypernet
Det var koselig å avslutte den andre uken av leseukene med  "Bokkafe". Under "Bokkafeen" delte vi egne morsomme, spennende, undrende eller kanskje mystiske leseopplevelser...... Flere elever hadde tatt med seg gode kaker slik at vi kunne snakke om gode bøker samtidig som vi koste oss. Kanskje noen fikk tips om nye bøker de kunne lese?  Takk til alle på trinnet som delte leseopplevelsene sine og takk til alle som bidro litt ekstra ved å ha med kaker.  

På mandag, 1. februar, starter Åshild Louise Slettebø og Ingrid Seglem på Madlavoll skole. Åshild skal jobbe i 4 A og 5 A i skole og i SFO. Ingrid vil jobbe på 4. trinn i skolen og i SFO.

1. mars starter Anne Sinnes. Hun skal jobbe på 3. trinn i skoledelen og i 1 A på SFO.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem!


Helt siden vi startet i 1. klasse har vi telt dagene vi går på skolen. Tenk at nå har vi allerede gått 100 dager på Madlavoll skole. Som tiden flyr! Dagen ble feiret med stor fest i gymsalen med blant annet lek, limbo og pinjata. Tipp topp!


Det skal ikke mange centimetrene med snø til for å glede små og store. Vi fant fram  rompebrettene og dro i akebakken. Kjempegøy!


ER har invitert til SNØMANN konkurranse!

På torsdag dro 1. trinn sammen med de kjekke faddrene sine til Stavanger ishall. Det ble en kjempetrivelig dag i hallen. Fadderene tok godt vare på fadderbarna sine. Vi gleder oss til neste gang.

Etter den flotte julemorgenen med foreldrene siste onsdag før juleferien, dro hele trinnet ned til sentrum. Her gikk vi rundt juletreet til Frelsesarmeen, besøkte pepperkakebyen på sølvberget og så på de utstilte bidragene til Aftenbladets tegnekonkurranse.

Skolens elevråd var samlet 8.des. Vi snakket om arbeidsro, om grønn skole og om månedens tema: RESPEKT