Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
Lenker
Hypernet

Mandag 9. november var vi på 1. trinn invitert til Galleri Amare. Der fikk vi en spennende omvisning av Carl Helge Hana, som er pappa på trinnet. Vi ble kjent med Skien-kunstner Jan Petter Bratsberg. Han maler veldig flotte bilder med dyremotiv. Vi fikk studere både gauper, ulv, bjørn, og ulike fugler. Elevene oppførte seg kjempeflott både på bussen og inne på galleriet.

Slike turer gjør vi gjerne igjen.

 


Trivselsundersøkelsen er gjennomført! Mye bra, men også flere ting som ER vil jobbe mer med.

Friminuttene er viktige å jobbe med. Derfor har vi alltid det som egen sak på møtene våre!


Alle elevene på disse to trinnene har fått med seg litt informasjon om denne undersøkelsen. Der har dere også fått et eget brukernavn som skal benyttes. Fristen for å svare er 01.12.15. Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til dette.

Les mer for å komme til påloggingssiden.


Tusen takk til alle som kom på besøk på åpen dag.  Mange barn i Bangladesh vil nå kunne gå på skole fordi vi gjorde en innsats denne kvelden. Videre kan dere se  bilder fra det vi på 5. trinn gjorde for å samle inn penger denne kvelden. Takk for støtten.

Vi minner om planleggingsdag fredag 13. november. Da er skolen og SFO stengt.

Vi har hatt vår årlige storsamling.

Både skolen og Fau minner foreldrene om viktigheten av å bli sett i mørket.

I vedlegget skriver Fau litt om refleksbruk, sykling og kjøring til og fra skolen.

 

 


Tirsdag 20. oktober dro blå og rød gruppe fra 4.trinn til Stavanger sentrum for å besøke Valbergtårnet. Her sto Rune Helgø utkledd som gammeldags vekter, hvor han tok oss imot og presenterte oss for byhistorien rundt Valbergtårnet. Vi dro også ned til geoparken ved oljemuseet hvor vi spiste lunsj og lekte.