Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
Lenker
Hypernet
Minner om at på skolefrie dager/heldagsSFO registreres ikke mobilskolemeldinger, da må dere ringe inn beskjeder til SFO.

Skoleåret er ferdig og sommerferien står for døren. SFO holder åpent ut juni måned. Etter det er skolen tom for både lærere og elever fram til august.

Vi håper virkelig at sommeren nå endelig vil slå til med sol OG varme slik at vi kan gjøre det vi liker å gjøre på denne årstiden.

SFO starter opp igjen 3.august. Lærerne har planleggingsdager i uke 33. Skolen starter 17.august kl.8.00. Våre nye 1.klassinger starter kl.9.00.

Fram til da ønsker vi dere alle en riktig god sommer!


Vi på 3. trinn har deltatt i Årets Nysgjerrigper 2015 med prosjektet "Hvordan påvirker lyd konsentrasjonen vår?". 167 bidrag kom inn til  Årets Nysgjerrigper 2015. Det har vært kjempespennende og lærerikt, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra juryen. Alle har fått diplom, og siden Nysgjerrigper i år feirer 25-årsjubileum, har vi også fått hver vår t-skjorte.


Elevene på 7.trinn har nå vist sin dyktighet på kjøkkenet. Oppgaven var å lage en to-retters middag med hovedrett og dessert. Dette ble så presentert for de andre elevene og fire dommere. Når en vinner kåres, så vurderes de blant annet i forhold til gruppesamarbeid, orden, hygiene, estetikk, smak og presentasjon. Nå har alle elevene vært i ilden, og alle gruppene imponerte.

Torsdag 28.mai fikk vi oppleve bronsealderen på en spennende måte. Langt borte i tid, men likevel nær i hverdagen til bronsealder-menneskene. 

Madlavoll skole har vært mye på museum dette skoleåret. Museum Stavanger(MUST) har gitt oss et stort og variert tilbud.


Nok en kjekk aktivitetsdag er gjennomført.

Takk til FAU for hyggelig servering av mat og drikke. Takk til lærere og medarbeidere for kjekke poster. Takk til de som opptrådte, og til alle dere foreldre og elever som deltok.