Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning

Skal ditt barn starte på Madlavoll skole til høsten, og dere har behov for SFO plass? Da er søknadsfristen 15. april. Dere finner lenken til å søke SFO plass i høremenyen her på hjemmesiden (IST SFO), eller på Stavanger kommune sin hjemmeside.


Her finner dere påmelding til skolefrie dager i juni og august. Vi trenger svar fra alle elever, og svaret er bindende. Svarfrist 07.05.17.


Snart er det sommer og Fiks Ferigge Ferie Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. 15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen. Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb. Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom. Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger. Les mer om tilbudene på www.ungistavanger.no. Her finner du også E-skjema for påmelding.

ER snakket om at dette også gjelder i forhold til NETTVETT

ÆRLIGHET gjelder i all type lek; også i lek med pokemonkort.

ÆRLIGHET handler om at jeg følger reglene i leken jeg er med i.


Ja, nå er det «Rett før» du skal begynne på Madlavoll skole, og kanskje også på SFO. Madlavoll SFO inviterer deg til oss, for å leke og bli kjent med andre du skal gå på skolen sammen med.                                                                            

Tidspunkt vi har satt opp er: mandag 29. mai, kl. 16.30-17.30, tirsdag 6. juni, kl. 16.30-17.30 og onsdag 15. juni, kl. 16.30-17.30.

Vi åpner dørene der 1. trinn har klasserom og garderober, inngang 11 og 12 mot skolegården. Du er velkommen, enten du skal starte på SFO eller ikke. Det blir stasjoner med ulike aktiviteter, som for eksempel lego, duplo, biler, spill, klosser, tegning, perler e.l. Du kan selv få velge hva du vil gjøre. For den voksne som følger deg vil det være mulig å få svar på spørsmål angående skole og SFO. På et bord vil det stå litt frukt og vann om du har lyst på det.                      

Målet med «Rett før» er at du skal få mulighet til å bli bedre kjent med de andre som starter på Madlavoll skole, før skolestart. Kanskje finner du en ny venn? Kanskje blir den voksne som følger deg bedre kjent med de andre voksne? Vi på skolen ønsker å bidra til at alle barn får venner og at de trives på Madlavoll skole/SFO. Selv om du har flere venner og føler deg trygg på skolestart, håper vi likevel du velger å komme.                                                                                 

Vi håper at dette kan hjelpe deg og de andre barna til å glede seg enda mer til SFO/skolestart, og at vi ser deg her på Madlavoll skole den 29.05, 06.06 og 15.06 kl. 16.30-17.30.(Søknadsfristen gikk ut 31.03.17)

Her kommer påmelding til juli SFO for elever som går på STOLT avdelingen. Påmeldingsfristen er satt til fredag 31. mars 2017. Vennligst lever, eller mail inn utfylt skjema innen fristen til: therese.sorbo.madlavoll@stavanger.kommune.no

Dersom dere ikke har behov for SFO i juli er det ikke nødvendig å levere inn skjemaet.

 


I dag var det duket for (og dekket til) bokcafè på 1. trinn. Forlagssjefen og forfatteren Kornelius var på plass! Kornelius ville presentere en bok for oss, og vi gav ham mange gode tips til hva han burde tenke på i fremføringen. Vi hadde nemlig øvd oss godt i går og visste derfor viktigheten av å ta oss god tid, lese høyt og tydelig, og vise bilder. Før det var vår tur til å lese bøkene for hverandre, fikk vi høre Kornelius sin. Spennende!!

Rundt "cafèbord" dekket med kjeks og saft ble mange flotte bøker lest høyt. Nydelige illustrasjoner ble vist og positive tilbakemeldinger stod i kø fra medelever.
Dette var gøy!!


Trivselsundersøkelsen ble gjennomgått og månedens egenskap er TÅLMODIGHET

Det er kjempegøy å gå på skøyter. De siste fire ukene har 2. trinn dratt ned til Stavanger Ishall. Det er kjekt å se hvor stor fremgang elevene har hatt i løpet av disse ukene. Tusen takk til foreldre og besteforeldre som har hjulpet både på og utenfor isen.

Månedens sosiale egenskap er SAMARBEID.

Elevene opplever at de er gode på dette når de har sine vanlige lærere men at det er vanskeligere når de har vikar


I dag var det formell åpning av leseuker her på Madlavoll.

I dag har vi hatt vår hundrende dag på skolen! Dette ble markert med hundredagersfest. 100-tallet har vært i fokus hele dagen, men selve feiringen startet med at vi tok på oss de kule, selvlagde kronene våre, tok rytmeinstrumenter i hånda og marsjerte rundt på skolen og lagde leven. Vi sang hurraropet vårt i hvert mediatek. Elever og voksne klappet og hoiet da de så oss :-) Deretter marsjerte vi tilbake til klasserommene. Her måtte vi være stille i hundre sekunder!! Etterpå ble det kjeks og kos (vi måtte selvsagt lage tallet 100 før vi fikk spise). Vi jobbet med oppgaver som gikk på tallet 100; tegning, regning og skriveoppgaver.
Elever og voksne har vært helt i hundre! For en dag ;-)

er månedens egenskap. Elevrådet har hatt sitt møte der dette har vært et av temaene.

kan IKKE brukes på vår skole. Skolen tok dette opp med FAU i høst og førte dette inn i skolereglene.

Ny lokal forskrift om hundehold i Stavanger kommune er vedtatt. Forskriften tredde i kraft 14. november 2016. Det ble vedtatt forbud mot å ta med hund inn i skolegården i skolens åpningstid. Madlavoll har åpningstid fra 07.30-16.30.

Vi ber alle vise hensyn og respekt til den nye endringen.