Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning

•Katrine Knutsvik som jobber som gruppeleder på SFO har fått ny jobb i kommunen. I den forbindelse overtar Liselle Bailey hennes jobb fra 13.11.17. Hun blir ny baseleder på SFO. Hun vil jobbe på kontoret i skoletiden, og på base A i SFO tiden.

•Synnøve Dale overtar jobben til Liselle Bailey på 1. trinn skole og SFO fra 01.11.17.

•Marianne Lie skal ut i permisjon fra 23.10.17-31.12.17. Thomas Bergsaker vil vikariere for henne på 3 trinn i skoletiden, mens Emma Windelstad vil vikarierer i 3A på SFO.


I dag fikk vi på 3. trinn ha  rytmespill i gymsalen. Rytme og samspill var temaet. Vi lærte oss to nye afrikanske sanger, og fikk prøve forskjellige instrumenter.

Knallkjekt!


Når du skal være trafikkvakt

Trafikkaksjonen i morges og trafikkvakter frem til vinterferien.

Fra uke 42 starter vi opp igjen med trafikkvakter.

Flere av våre elever er blitt smittet av brennkopper de siste ukene. Brennkopper er meget smittsomt, og vi ber dere holde eleven hjemme til behandling er startet, eller brennkoppene er tørket ut.

For mer informasjon om brennkopper: https://helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/brennkopper

 

 


4. trinn har fått mange gode opplevelser i starten av skoleåret. Vi kan for eksempel nevne lekegruppe, Dalsnuten, miljøsamling, storsamling, Møllebukta og svømmeveien

For STOLT elever i (A klassene) trenger vi påmelding/avmelding fra alle innen 19. september 2017.

Fyll ut vedlegg og send det til: therese.sorbo.madlavoll@stavanger.kommune.no

 


Vi tilbyr "Drop in" leksehjelp hver tirsdag fra kl. 12.40 - 13.40 for elever på 3. og 4. trinn. Leksehjelpen er i klasserom A10, base A.

Velkommen til de elevene som ønsker å benytte seg av tilbudet :)


4. trinn har startet skoleåret med temaet "Livet i saltvann" i naturfag. Fredag 25. august dro hele trinnet på tur i Møllebukta. Der fikk vi lete, kjenne og se på hva som lever i sjøkanten.

FAU er opptatt av at barna skal føle trygghet på skoleveien.

Så er det endelig sommmer og skoleferie.

Skolen starter opp igjen 21.08. 1 trinn møter kl 9.00.

Alle andre elever møter til skolestart kl. 08.00

Nyt sommeren


Stavanger kommune har nå forenklet søknadsskjemaet for friplass/moderasjon. Foresatte må nå fylle ut et søknadsskjema på nett.

Lenken til søknadsskjemaet finner du på denne siden: http://stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Skole-og-utdanning/Skolefritidsordning-SFO/Friplassreduser-egenbetaling/

Vedtaket baseres på siste års selvangivelse, derfor trenger en ikke legge ved noe dokumentasjon i søknaden. En fatter da vedtak på fjorårets inntekter. Friplasser/moderasjon er i all hovedsak basert på fjorårets selvangivelse. Kan en dokumentere store endringer i inntekt, kan en få innvilget friplass/moderasjon ved å levere nåværende lønnslipp.


Vi gleder oss over gode resultater og god svarprosent på foreldreundersøkelsen på 2. trinn.

Undersøkelsen viser at det er høy trivsel på SFO, personalet bidrar til et godt fysisk og sosialt miljø, samarbeidet mellom personalet og hjemmet fungerer godt og foresatte opplever at beskjeder blir fulgt opp. Dette er ting vi har jobbet mye med de siste årene, og det er gledelig at foresatte ser resultater av arbeidet.

Undersøkelsen viser at vi må jobbe mer med aktivitetstilbudet på SFO, både på ordinære SFO dager og på skolefrie dager. Vi skårer dårlig på måltid, og årsaken til dette er at vi ikke tilbyr mat på SFO. Elevene har med matboks til SFO måltidet.   

 


Det er vanskelige parkeringsforhold ved skolen. Vi får henvendelser fra våre naboer om at parkeringsplassene ved Prix butikken brukes av foreldre/foresatte som skal på arrangement på skolen. Dette gjør at vareleveringen til butikken gjøres vanskelig og at kundeparkeringen deres fylles opp av andre enn deres kunder. Vi forstår deres frustrasjon og ber om at dere unnlater å bruke bil ved slike arrangementer.

Gosen Barnehage sliter også med sine få parkeringsplasser når foreldre til våre elever bruker dette området til å sette av elever om morgenen.

Skolen henstiller foreldre og foresatte til å ta hensyn til dette. La elevene gå til skolen. Dersom elever må kjøres skal de settes av i "rundkjøringen" før du kommer til nytt skolebygg.