Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Jernalderveien 47 4041 Harfsfjord
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning
Lenker
Hypernet
Vi på 5. trinn har satt ut feller i Gosenskogen for å se om vi klarer å fange noen virvelløse dyr. Mange spente elever kikket oppi fellene i dag får å se på fangsten. En edderkopp,  mark, snegler og selvfølgelig hadde brunsneglen funnet veien oppi flere av glassene.....I skogbunnen fant elevene flere dyr som løpebiller og skrukketroll. På mandag skal vi tilbake for å se om det er flere dyr som har funnet veien oppi fellene, spennende

Vi på 4.trinn startet det nye skoleåret med uteskole og fantastisk sommervær. Sørmarka ved Botanisk hage var stedet. Humøret var på topp og elevene hadde stor aktivitet.

Vi gleder oss mye til et nytt skoleår! Dette skoleåret blir nytt og spennende på flere måter. Det er mange nye pedagoger og pedagogiske medarbeidere. Dessuten er hele trinnet samlet i et mediatek. 

Onsdag 12. august, torsdag 13. august og fredag 14. august er det planleggingsdager for skole og SFO. Da er skole og SFO stengt. Velkommen tilbake på skole og SFO mandag 17. august.

Minner om at på skolefrie dager/heldagsSFO registreres ikke mobilskolemeldinger, da må dere ringe inn beskjeder til SFO.