Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Gå til Its Learning

Da har vi hatt sommeravslutning i gym.salen. Hele skolen var på plass og fikk ønsket 7.klassingene lykke til videre.

Madlavoll fikk igjen vist at de er flinke å synge. Rektor fikk ønsket alle en RIKTIG GOD SOMMER!


Vi har dyktige sjakkspillere her på skolen, og det fikk vi bevis for i skoleturneringen til Norway Chess. Lars, Lennart og Teodor stakk av med 2.plassen og fikk en flott pokal. Olav, Ola og Erik på 4.trinn endte på 10.plass. Det er også godt gjort når det er 32 lag med i turneringen.

Gratulerer til dere alle! Vi er stolte av dere.


"Fra Hage til Mage" har som mål å tilby barn lærerike matkurs med spennende smaksopplevelser. 6B var så heldig å få være med Therese og Ingvild fra "Hage til Mage" fredag 2. juni i Sørmarka for å lage mat ute. På menyen stod grillede "Skattekister" med fjellørret, blåskjell og makrell, pesto med selvplukkede urter,  tzatziki og pinnebrød, nam, nam

Elevene på 7.trinn imponerer med sine ferdigheter innen matlaging. De serverer gode retter og konkurrerer om hvem som er best. Da blir de bedømt ut fra samarbeid, presentasjon og smak/utføring.

 


Elever som går på STOLT avdelingene våre (smågrupper og MIO) har rett til skoleskyss. Vi er i gang med planleggingen av skoleskyss for skoleåret 2017-2018, og i den forbindelse trenger vi å vite når dere ønsker at deres elev skal bli hentet om morgenen, og på ettermiddagen. De elevene som ikke har SFO blir hentet etter skoledagen er slutt, de som har SFO kan ønske henting på skolen kl. 15.30, eller kl. 16.00. En kan ønske tider, og Rogaland taxi gjør det de kan for at alle skal få ønsket sitt oppfylt. Likevel skal kabalen deres gå opp, så vi kan ikke love at alle ønsker innfris.

For nye 1 trinns elever, og andre elever som har rett på skoleskyss ber vi om at dere sender oss ønskene på mail til: grethe.warner@stavanger.kommune.no

 

 

 

 


Som den Syngende skolen vi er, så var Madlavoll selvfølgelig med på den store sangdagen 5.mai. Mange skoler var påmeldt og flere av disse har lagt ut en liten filmsnutt.

Takk til forsangerne og alle dere andre som var med å sang.

Dere finner en link til Madlavoll sin film ved å trykke Les mer >

 Velkommen til årets dugnad onsdag 10. mai klokken 1700!

Da er vi igang med hoppingen!

 


Her finner dere påmelding til skolefrie dager i juni og august. Vi trenger svar fra alle elever, og svaret er bindende. Svarfrist 07.05.17.


Snart er det sommer og Fiks Ferigge Ferie Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. 15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen. Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb. Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom. Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger. Les mer om tilbudene på www.ungistavanger.no. Her finner du også E-skjema for påmelding.

ER snakket om at dette også gjelder i forhold til NETTVETT

ÆRLIGHET gjelder i all type lek; også i lek med pokemonkort.

ÆRLIGHET handler om at jeg følger reglene i leken jeg er med i.


Ja, nå er det «Rett før» du skal begynne på Madlavoll skole, og kanskje også på SFO. Madlavoll SFO inviterer deg til oss, for å leke og bli kjent med andre du skal gå på skolen sammen med.                                                                            

Tidspunkt vi har satt opp er: mandag 29. mai, kl. 16.30-17.30, tirsdag 6. juni, kl. 16.30-17.30 og torsdag 15. juni, kl. 16.30-17.30.

Vi åpner dørene der 1. trinn har klasserom og garderober, inngang 11 og 12 mot skolegården. Du er velkommen, enten du skal starte på SFO eller ikke. Det blir stasjoner med ulike aktiviteter, som for eksempel lego, duplo, biler, spill, klosser, tegning, perler e.l. Du kan selv få velge hva du vil gjøre. For den voksne som følger deg vil det være mulig å få svar på spørsmål angående skole og SFO. På et bord vil det stå litt frukt og vann om du har lyst på det.                      

Målet med «Rett før» er at du skal få mulighet til å bli bedre kjent med de andre som starter på Madlavoll skole, før skolestart. Kanskje finner du en ny venn? Kanskje blir den voksne som følger deg bedre kjent med de andre voksne? Vi på skolen ønsker å bidra til at alle barn får venner og at de trives på Madlavoll skole/SFO. Selv om du har flere venner og føler deg trygg på skolestart, håper vi likevel du velger å komme.                                                                                 

Vi håper at dette kan hjelpe deg og de andre barna til å glede seg enda mer til SFO/skolestart, og at vi ser deg her på Madlavoll skole den 29.05, 06.06 og 15.06 kl. 16.30-17.30.(Søknadsfristen gikk ut 31.03.17)

Her kommer påmelding til juli SFO for elever som går på STOLT avdelingen. Påmeldingsfristen er satt til fredag 31. mars 2017. Vennligst lever, eller mail inn utfylt skjema innen fristen til: therese.sorbo.madlavoll@stavanger.kommune.no

Dersom dere ikke har behov for SFO i juli er det ikke nødvendig å levere inn skjemaet.

 


I dag var det duket for (og dekket til) bokcafè på 1. trinn. Forlagssjefen og forfatteren Kornelius var på plass! Kornelius ville presentere en bok for oss, og vi gav ham mange gode tips til hva han burde tenke på i fremføringen. Vi hadde nemlig øvd oss godt i går og visste derfor viktigheten av å ta oss god tid, lese høyt og tydelig, og vise bilder. Før det var vår tur til å lese bøkene for hverandre, fikk vi høre Kornelius sin. Spennende!!

Rundt "cafèbord" dekket med kjeks og saft ble mange flotte bøker lest høyt. Nydelige illustrasjoner ble vist og positive tilbakemeldinger stod i kø fra medelever.
Dette var gøy!!


Trivselsundersøkelsen ble gjennomgått og månedens egenskap er TÅLMODIGHET