Meny
Velg seksjon Forside
Norsk Pedagogisk Dataforening www.nped.no
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Onsdag 10. mai kl 18.00 blir det en ny teachmeet på Byscenen i Trondheim. En teachmeet er et underholdende, og forhåpentligvis nyttig delingsformat for pedagoger. I etterkant av Teachmeeten blir det konsert med Tre Små Kinesere! Mer info her.

Tradisjonen tro under Nkul på R90 kl 16:20. Alle medlemmer er velkomne!


"Gode læremidler i skolen" var tittelen på årets Kopinorseminar, som ble arrangert 28. mars. Til seminaret var det invitert flere fagpersoner som belyste temaet. NPeD var representert ved styremedlem Tore Mydland, som deltok i lærerpanelet.

Vi vil takke alle dere som har tatt dere tid til å nominere årets Gulleple! Vi har fått inn mange gode nominasjoner, og nå begynner den spennende jobben for årets jury.

Gulleplet blir utdelt på NKUL torsdag 11. mai kl. 09.00.

Foredraget av årets Gulleplevinner holdes fredag 12. mai kl. 10.15. 


Hvilke teknologiske trender er på vei inn i skolen? Og hvilke muligheter gir denne teknologien for å tilrettelegge for særlige behov? Flere gode eksempler og trender utpekte seg på Bett 2017.

Vinner av årets fotokonkurranse er Lars J. Liknes med det kjempeflotte bildet av Emirates Air Line! 🌟 Gratulerer så mye, Lars-Johannes!


Styret i Norsk Pedagogisk Dataforening ønsker å takke årets deltakere for turen. Styret syns selv vi hadde klart "å sy sammen" et spennende program, og er veldig fornøyd med årets tur. Som vanlig har vi hatt positive deltakere som har bidratt til at vi alle fikk en flott tur.

Vinneren av fotokonkurransen er også kåret, og vil bli publisert ganske snart.

Håper å se mange av dere på NPeD til BETT 2018!