Meny
Velg seksjon Forside
Norsk Pedagogisk Dataforening www.nped.no
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Også under årets NKUL-konferanse sto NPeD som arrangør for Teachmeet på onsdag kveld, og rundt 300 publikummere fikk med seg gode innlegg på 2 eller 7 minutter. 


Aud Marit Berge Feidje er tildelt årets gulleplepris på 10 000 kr for sitt arbeid med å bruke digitale verktøy på en ny måte i begynneropplæringen gjennom flere år ved å bruke arbeidsmetoden STL+, skrive seg til lesing med talestøtte.

Årets tur med NPeD til Bett gikk av stabelen 18.-24. januar. Det ble nok en gang ei flott uke i London – full av både faglig og sosial påfyll!

For en dyslektiker er bruk av digitale hjelpemidler helt vesentlig for at en skal kunne fungere godt i skolehverdagen. Ved spesifikke lese- og skrivevansker som for eksempel dysleksi, og en kan dokumentere at en har behov for PC eller nettbrett til skolearbeid i grunnskolen, kan en få et tilskudd fra NAV på 3 200 kroner til kjøp av PC eller nettbrett.

Også under årets NKUL sto NPeD som ansvarlige for Teachmeet, som ble arrangert onsdag kveld. Nok en gang viste formatet seg å fenge publikum, og det ble stormende jubel og stor suksess.

Årets gulleplepris går til Aleksander Husøy og Tobias Staaby fra Nordahl Grieg videregående skole. Les juryens begrunnelse her.

Er du interessert i å lære mer om å bruke teknologi i læring? I høst starter flere nettbaserte studietilbud, lagt opp med forelesninger og oppgaver du kan jobbe med når det passer deg. Studiene er gratis, det eneste du må betale er semesteravgift. Kursene er veldig fleksible og du kan velge om du vil ta eksamen for å få studiepoeng eller bare følge leksjonene for å få kunnskapen.