Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Da er vi atter en gang klare for å få deg med på studietur til London. Bett 2018 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et mangfoldig opplegg, både av faglig og sosial art.

En hall full av 650 lærere på en liten Riddertidsøy i Middelhavet, hva gjør de der? Hvorfor samles de? Dette og mere til dro NPeD ned for å finne ut. eTwinning - "e for europa og Twinning for å koble sammen" sa noen.

Nå er det tid for å nominere til årets Gulleple!

Gullepleprisen deles ut til en pedagog, eller pedagoger som har brukt IKT på en nyskapende og god måte i undervisning. Prisen deles ut på NKUL 2018, og vinner får kunst, en pengesum og anledning til å dele sine erfaringer på en sesjon under NKUL. Frist for nominasjon er 1. mars 2018.

 


Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.

Årets hederspris ble tildelt Kjell Olav Leirvåg fra Karmøy Kommune i plenum på NKUL torsdag 11. mai 2017

"Gode læremidler i skolen" var tittelen på årets Kopinorseminar, som ble arrangert 28. mars. Til seminaret var det invitert flere fagpersoner som belyste temaet. NPeD var representert ved styremedlem Tore Mydland, som deltok i lærerpanelet.

Hvilke teknologiske trender er på vei inn i skolen? Og hvilke muligheter gir denne teknologien for å tilrettelegge for særlige behov? Flere gode eksempler og trender utpekte seg på Bett 2017.