Meny
Velg seksjon Forside
Norsk Pedagogisk Dataforening www.nped.no
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Nå er det tid for å nominere til årets Gulleple!

Gullepleprisen deles ut til en pedagog, eller pedagoger som har brukt IKT på en nyskapende og god måte i undervisning. Prisen deles ut på NKUL 2017, og vinner får kunst, en pengesum og anledning til å dele sine erfaringer på en sesjon under NKUL. Frist for nominasjon er 15. mars 2017.

 


Vinner av årets fotokonkurranse er Lars J. Liknes med det kjempeflotte bildet av Emirates Air Line! 🌟 Gratulerer så mye, Lars-Johannes!


Styret i Norsk Pedagogisk Dataforening ønsker å takke årets deltakere for turen. Styret syns selv vi hadde klart "å sy sammen" et spennende program, og er veldig fornøyd med årets tur. Som vanlig har vi hatt positive deltakere som har bidratt til at vi alle fikk en flott tur.

Vinneren av fotokonkurransen er også kåret, og vil bli publisert ganske snart.

Håper å se mange av dere på NPeD til BETT 2018!


Også under årets NKUL-konferanse sto NPeD som arrangør for Teachmeet på onsdag kveld, og rundt 300 publikummere fikk med seg gode innlegg på 2 eller 7 minutter. 


Aud Marit Berge Feidje er tildelt årets gulleplepris på 10 000 kr for sitt arbeid med å bruke digitale verktøy på en ny måte i begynneropplæringen gjennom flere år ved å bruke arbeidsmetoden STL+, skrive seg til lesing med talestøtte.

Årets tur med NPeD til Bett gikk av stabelen 18.-24. januar. Det ble nok en gang ei flott uke i London – full av både faglig og sosial påfyll!

For en dyslektiker er bruk av digitale hjelpemidler helt vesentlig for at en skal kunne fungere godt i skolehverdagen. Ved spesifikke lese- og skrivevansker som for eksempel dysleksi, og en kan dokumentere at en har behov for PC eller nettbrett til skolearbeid i grunnskolen, kan en få et tilskudd fra NAV på 3 200 kroner til kjøp av PC eller nettbrett.