Meny
Velg seksjon Forside
Norsk Pedagogisk Dataforening www.nped.no
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Flere har etterlyst program for studieturen til BETT. Her er en grovskisse:

Også under årets NKUL-konferanse sto NPeD som arrangør for Teachmeet på onsdag kveld, og rundt 300 publikummere fikk med seg gode innlegg på 2 eller 7 minutter. 


Aud Marit Berge Feidje er tildelt årets gulleplepris på 10 000 kr for sitt arbeid med å bruke digitale verktøy på en ny måte i begynneropplæringen gjennom flere år ved å bruke arbeidsmetoden STL+, skrive seg til lesing med talestøtte.

Årets tur med NPeD til Bett gikk av stabelen 18.-24. januar. Det ble nok en gang ei flott uke i London – full av både faglig og sosial påfyll!

For en dyslektiker er bruk av digitale hjelpemidler helt vesentlig for at en skal kunne fungere godt i skolehverdagen. Ved spesifikke lese- og skrivevansker som for eksempel dysleksi, og en kan dokumentere at en har behov for PC eller nettbrett til skolearbeid i grunnskolen, kan en få et tilskudd fra NAV på 3 200 kroner til kjøp av PC eller nettbrett.

Også under årets NKUL sto NPeD som ansvarlige for Teachmeet, som ble arrangert onsdag kveld. Nok en gang viste formatet seg å fenge publikum, og det ble stormende jubel og stor suksess.

Årets gulleplepris går til Aleksander Husøy og Tobias Staaby fra Nordahl Grieg videregående skole. Les juryens begrunnelse her.