Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Porsmyrveien 33 4314 Sandnes
Telefon: 51637440 Faks: 51637441 Send oss e-post
Redaktør: Torill Hoel
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Vi storkoser oss hver fredag med tegning, sløyd og tekstil! Elevene arbeider konsentrert og er positivt innstilt til oppgavene som legges fram. I tegning får elevene stort sett en ny oppgave hver gang, mens de i tekstil arbeider med å lage hvert sitt forkle. På sløyden spikkes det smørekniver, og etter hvert blir det tatt fatt på ulike trearbeid. Kunst og håndverk er gøy!

Hei. På onsdag tester vi ut vår SMS-varsling. Målet er at vi skal få kartlagt hvem som ikke får meldingen. Det er da viktig at de som ikke får meldingen gir oss beskjed på epost eller telefon. Se eget skriv om dette (i ranselpost).

Det er blitt februar, og det betyr nytt respektmål. Respektmålet for februar er: Jeg er en god læringspartner

Vi ber alle som kjører barna sine til eller fra skolen/SFO om å følge skiltet ved inngangen til parkeringsplassen vår. Skiltet sier innkjøring forbudt (gjelder ikke ansatte, vare- og syketransport). SFO, helsesøster og flere av fagrommene har direkte inngang fra parkeringsplassen. Elevene forflytter seg derfor der. Forbudet er kommet fordi vi ikke ønsker ulykker. Ønske om at barna skal være trygge, gjør at vi kommer med denne oppfordringen.