Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
Revheim skole har over flere år brukt Kikora som en digital læringsressurs i matematikk. En av modulene som kan være svært nyttig heter En-opp. Dette er en samling interaktive oppgaver som tar for seg grunnleggende matematikk. Vi anbefaler alle elever som føler seg litt usikre å bruke noe egentid på denne modulen

I forbindelse med søknad til videregående opplæring vil alle elevene som ligger inne med rett adresse i folkeregisteret, få tilsendt brev med PIN-koder i begynnelsen av januar. Dette brevet er viktig å ta vare på fordi elevene må bruke PIN-koder ved pålogging til nettsiden hvor søknaden registreres, www.vigo.no.

 


Elevene på 10.trinn, med eller uten foresatte, er velkommen til å besøke de videregående skolene i distriktet i løpet av januar. Det foregår på ettermiddag og kveldstid. Vedlagt ligger en oversikt over datoer og klokkeslett. Oversikten blir og sendt hjem som ranselpost.

Revheim skole arrangerte den tradisjonelle juleavslutningen for elever og lærer i gymsalen onsdag 21. desember. Det var et rikholdig program med bla dans, fellessang, solosang og selvsagt den tradisjonelle juletregangen. Det ble en fin markering og en verdig avslutning av et kjekt og innholdsrikt år. Klikk videre for å se bilder og film fra avslutningen. Revheim skole vil også benytte anledningen til å ønske elever og foreldre en strålende jul. Skolen starter opp igjen onsdag 3. januar.

Onsdag 21. desember arrangerte Revheim det tradisjonelle juleverkstedet. Elevene hadde en rekke aktiviteter å velge mellom, alt mellom tradisjonelle aktiviteter som julepynt og julefilm, til mer actionpregede aktivitet som f.eks juletrim og juledataspill. Alle fikk også servert en solid porsjon med grøt.