Meny
Velg seksjon Forside
Terje Vigensvei 1 4083 Hundvåg
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn

... klasserommene ut i naturen! Takk til 7. trinnet som var ansvarlige for det faglige innholdet bestående av ulike poster elevene på 1. - 6. trinn måtte løse i samarbeid.

 


Hei alle nye og gamle Fau medlemmer. Sett av torsdag 15 oktober klokken 19.30 til det første FAU møte dette skoleåret. Nærmere info følger.


Fredag 18. september var det kakesalg til inntekt for flyktningene fra Syria. Elevene på 7. trinnet solgte hjemmebakte kaker der pengene skulle gå til Røde Kors ("Flyktning i Europa"). I tillegg bidro skolen med å gi inntektene etter utleie av våre lokaler (dåp, bursdager o.l.) denne måneden.

På bildet ser du elevrådsleder Victoria Blychert Hansen med en sjekk til Røde Kors pålydende 8471 kroner!


Hodelus er et stadig tilbakevendende problem i skoler og barnehager, og det anslås at to til fire prosent av norske barn har lus til enhver tid. I disse dager returnerer tusenvis av barn og unge til skoler og barnehager over hele landet. Når sommerferien er over, er det vanlig at mange barn er smittet med hodelus.

Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet når barna leveres. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende.

 


Bestilling av melk og frukt skoleåret 2015/2016 gjøres på disse nettadressene: www.skolefrukt.no  og www.skolemelk.no