Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51934400 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2017><<
juni 2017
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Klikk på linken for å få mer info om oppstarten av Natteravner i Kvernevik.

Natteravn (facebook)


I dag ble det spilt finaler i årets innebandyturnering her på Smiodden. Etter knallharde innledende runder var det klasse 8B og 10C som skulle gjøre opp om seieren for guttene. Guttene fra 10C ble litt for sterke for 8. klasse, og vant finalen. I superfinalen møtte 10C et hardtspillende lærerlag, som dro i land seieren på overtid.

Hos jentene var det 9B og 10B som kom til finalen. 9. klasse vant en jevn og spennende kamp. I finalen mot lærerne viste 9. klassejentene nok en gang at de var det sterkeste laget, og tok en knepen ettmålsseier.


Velkommen til informasjonsmøte for foresatte på nye 8.trinn, torsdag 08.06.2017. Vi starter opp klokken 18.00. Det blir først felles informasjon i mediateket, og deretter går dere klassevis sammen med kontaktlærerne.

Vel møtt!


Standpunktkarakterene for 10. trinn er klare nå fredag 2. juni, og kan hentes i administrasjonen på skolen. Vi er her fram til 15.30 i dag.

Se vedlegget "Til deg på ungdomstrinnet" for informasjon om klageadgang og klagefrist.


Her er bilder fra en kjempe kjekk tur til Langøy😊

Smiodden skole har i en årrekke hatt en tradisjon for å samle inn penger til et barnehjem i Bolivia, hvor våre elever hjelper barn som er vanskelig stilt. Skolen er trygg på at dette er et godt prosjekt som har god bruk for de midlene vi samler inn. Våren 2012 og våren 2016 var May Kristin Pettersen, mannen Gonzalo og deres to barn på besøk her på Smiodden, de fortalte og viste bilder fra det barnehjemmet de driver i Bolivia. De bor på barnehjemmet og driver det i regi av «Stiftelsen Arken». For våre elever er fredag 2. juni satt av til å samle inn penger.

Se bilder vi akkurat har fått tilsendt fra barnehjemmet i Bolivia...


Smiodden skole har i en årrekke hatt en tradisjon for å samle inn penger til et barnehjem i Bolivia, hvor våre elever hjelper barn som er vanskelig stilt. Skolen er trygg på at dette er et godt prosjekt som har god bruk for de midlene vi samler inn. Våren 2012 og våren 2016 var May Kristin Pettersen, mannen Gonzalo og deres to barn på besøk her på Smiodden, de fortalte og viste bilder fra det barnehjemmet de driver i Bolivia. De bor på barnehjemmet og driver det i regi av «Stiftelsen Arken».

For våre elever er fredag 2. juni satt av til å samle inn penger.  

Se vedlegg under "Hjem-skole" for mer info.

Vi på Smiodden ønsker stadig å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og hjemmet. Nå har vi innført et nytt system for bruk av SMS for å kunne kommunisere raskere og mer effektivt. Dette er nå et to-veis system der både skolen, elevene og de foresatte kan sende og motta meldinger. Ordningen erstatter selvfølgelig ikke all annen god kommunikasjon og e-post, men er et godt alternativ for hastemeldinger og påminnelser - og skal erstatte meldebok og løse lapper. Mobilskole skal for eksempel brukes til å sende SMS når ditt barn er syk eller skal til lege, fritas gym eller andre korte spørsmål/meldinger. Hver elev og foresatt er knyttet opp til sine kontaktlærere - som er de som vil motta SMS fra dere på sin mail eller i ITS Learning, og vil kunne svare derfra. Skolen vil kunne sende meldinger til alle elever/foresatte, enkelte klasser eller enkeltelever/-foresatte ved påminnelser om møter, endringer i opplegg og andre uforutsette hendelser.

Nummeret til mobilskole er 03686. Melding til for eksempel klasse 8A sendes slik (pass på at det er riktig skrevet, og at det er mellomrom mellom skole og klasse, og klasse og selve meldingen, store og små bokstaver spiller ingen rolle).

SMIODDEN 8A Steinar er syk i dag.

Se vedlegget "Mobilskole" i menyen til høyre for mer informasjon og detaljert oppskrift på hvordan du sender melding til skolen (vedlegget deles også ut som ranselpost).