Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2016><<
juli 2016
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei alle elever og foreldre. Vi på Smiodden skole ønsker dere en riktig god sommerferie. Skolen starter opp igjen:

Torsdag 18. august. 8. trinn begynner klokken 09.00, mens 9. og 10. trinn begynner klokken 08.30. 

Velkommen!

Skolens administrasjon er stengt fra 1. juli med oppstart mandag 8. august.

Fotografen har vært og tatt bilder av alle trinn, også avgangselevene - det er både klassebilde og portrettbilder. Elever på 8. og 9. trinn vil få en gratis skolekatalog når de starter i august. Alle elever vil få tilbud om å kjøpe bilder av sitt barn. Det er Foto Norden som har tatt bilder av elevene. Kontakten mellom fotografen og dere foresatte går gjennom SMS, her skal det være et helt nytt system -  og det er ingen som vil ringe eller ta kontakt med dere foresatte etter fotograferingen. Foto Norden sender kun en bildekode etter fotograferingen, sånn at dere kan logge dere inn for å se bildene som er tatt, og eventuelt bestille hvis dere ønsker det. Ingenting blir sendt fra fotografen, med mindre foresatte har gjort en aktiv bestilling (som på en vanlig nettbutikk). Den eneste purringen fotografen sender, er bildekoden hvis dere foresatte ikke har vært inne og registrert dere.

Smiodden skole har i en årrekke hatt en tradisjon for å samle inn penger til et barnehjem i Bolivia, hvor våre elever hjelper barn som er vanskelig stilt. Skolen er trygg på at dette er et godt prosjekt som har god bruk for de midlene vi samler inn. Våren 2012 var May Kristin Pettersen, mannen Gonzalo og deres to barn på besøk her på Smiodden, de fortalte og viste bilder fra det barnehjemmet de driver i Bolivia. De bor på barnehjemmet og driver det i regi av «Stiftelsen Arken». Dette året kommer de igjen onsdag 8. juni for å fortelle alle elevene våre om det arbeidet de driver i Bolivia.  

For våre elever er fredag 10. juni satt av til å samle inn penger.  


Kjære alle elever og lærere:)

Tirsdag 17. mai blir det oppmøte klokken 08.45 ved Kvernevik skole. Møt opp og marker vår frihet og uavhengighet på denne flotte dagen. Vi må delta positivt i toget slik at 17. mai blir en dag for glede og feiring. Den klassen med mest deltaker vinner 500 kr. til klassekassen fra 17. mai komiteen. Innslag fra klassene i toget, blir premiert fra skolen med 500 kroner til klassekassen. Vær kreativ, engasjert og glad!

Velkommen alle fra Smiodden skole til en uforglemmelig 17. mai feiring - Hurra!


Fredag 6. mai har alle elever og ansatte fri. Det er på grunn av ekstra lang skoledag i forbindelsen med skituren i mars. Ha en fin langhelg alle sammen. Nyt fridagene til å hente ny kraft til en siste innsats før sommerferien.

 


I dag var vi en gjeng som var på besøk i den nye svømmehallen - endelig kan vi begynne å bruke den. Smiodden vil bruke de siste ukene dette skoleåret på at resten av 8. trinn får tatt svømmeopplæringa de skal ha, og vi åpner også for en gang eller to med bading for hele trinnet. Fra høsten av vil de nye 8. klassene rullere på å svømme, og valgfag fysisk aktivitet vil også ha timer i bassenget. Og så vil vi se om vi ikke kan få brukt den litt på de andre trinnene også.

Vil også minne om at svømmehallen er åpen for publikum flere dager i uka - åpningstider finner dere ved å søke på nettet eller ta en tur bort til svømmehallen og se på døra :-)


Vi skal innføre mCASH som betalingssystem i kantinen på Smiodden skole etter påskeferien.

Bakgrunnen er at kontantkasser ikke skal eksistere på skoler, og at SR-bank (Stavanger kommunes bank) ikke tar imot mynter slik de har gjort til nå. I tillegg er dette en enkel og ryddig måte å betale i kantinen på. Elever og foresatte må laste ned en app - mer informasjon i vedlegget.

Vi vil tilby kontantbetaling slik det er i dag i en overgangsperioden, og vil komme tilbake med mer informasjon om dette.

Se vedlegg til artikkelen for mer informasjon og bruk av mCash.


Informasjonsmøte om I-pad onsdag 16.mars kl. 18-19.

 

 

Vi vil gjerne invitere alle foresatte til informasjonsmøte angående utlevering av I-pad til årets 8.trinn.

Dere vil bli informert om begrunnelsen for utrullering av I-pad, samt Stavanger kommunes IKT-reglement. Rektor og lærer vil også gå gjennom hvordan vi ser for oss at I-pad skal bli brukt i klasserommet med tanke på bedre læring.

Vi møtes i mediateket.

Vel møtt!

 

Mvh

Smiodden skole