Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2017><<
mars 2017
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Kommunalt Foreldreutvalg i Stavanger (KFU) vil i samarbeid med MentorNorge arrangere temakveld med temaet «Hvordan motivere og hjelpe ditt barn med lekser».  

Arrangementet vil være onsdag 5. april kl. 18.30-21.00, i aulaen på Eiganes skole.    

Se invitasjon for ytterligere informasjon og info om påmelding (eget vedlegg til denne artikkelen).


Mot mange værmessige odds så ble det en fantastisk dag på fjellet i går. Elever og ansatte koste seg med ulike aktiviteter, og alle virket strålende fornøyde tross skodde og duskregn stort sett hele dagen - virket ikke som om været la noen som helst demper på opplevelsen. Kjekt å se både de som er flinke på ski og spesielt de som prøver for første gang, og viser et imponerende pågangsmot og humør - denne dagen er verdt hver krone når vi ser gleden, samholdet og mestringsopplevelsen til elevene våre.. Det eneste vi tenker er dumt er at det er et helt år til neste gang vi drar på ski alle sammen...

Minner alle elevene på 9. trinn om at det er hospitering på ulike videregående skoler mandag og tirsdag etter vinterferien. Alle har fått brukernavn og passord til "Rogaland skole og arbeidsliv". Her har alle logget seg inn for å sjekke info om klokkeslett og program for dagene.

 


Da har vi lagt inn en søknad videregående skole i VIGO for alle elever. Dere kan logge dere inn og se på og/eller endre søknaden hjemme fram til fristen går ut 1. mars.  Vi vil påpeke at det er viktig at elevene setter opp "nok" valg til at de er sikre på at de har karakterer som er gode nok til å komme inn på noe de ønsker - dette gjelder både skoler og studieretninger. De trenger ikke ha 3 studieretninger og 3 skoler på hver, men kommer de ikke inn på noen av de valgene de har gjort hvis de ikke velger 3 studieretninger, så blir de plassert et sted det er ledig plass.

Dere kan fortsatt ta kontakt med oss på skolen hvis dere trenger råd og veiledning.

Legger ved en nyttig liten informasjonsfilm om det å velge studieretning:

https://youtu.be/wN5_E1Kmo14


Vi vil på vegne av entreprenøren varsle om at Sundeveien vil bli stengt for både gående og kjørende fra torsdag 19. januar.

Dette på grunn av opparbeidelse av VVA til nytt byggefelt på Nore Sunde.

Se vedlegg til artikkelen for kart og mer info.


Takk for godt oppmøte på foreldremøtet i går. Presentasjonen fra møtet ligger som vedlegg under "Rådgiver".

Ta gjerne kontakt med skolen dersom det er spørsmål rundt det å søke, eller om dere ønsker en ekstra samtale med rådgiver Nina Goa Evjen. Vi sender dere SMS før elevene vi søker med alle elevene her på skolen. Husk at elevene må ha MinID (skal komme i posten i disse dager) og telefon med den dagen.

Informasjonsskrivet "Til deg på 10. trinn", fra Fylkesmannen i Rogaland, som går på rettigheter og plikter i forhold til karakterer og vitnemål, ligger også som vedlegg under "Rådgiver".


De ulike videregående skolene har hvert år "Åpent Hus", der elever og foresatte kan komme på besøk og få mer informasjon om de ulike skolene og hva de tilbyr - vi anbefaler absolutt at våre elever sammen med sine foresatte benytter denne muligheten.

Følg linken under, og klikk deg inn på "Åpendag VGS" for å finne ut når du kan besøke den enkelte skole.

http://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/

Sist uke hadde vi årets skoleball her på Smiodden. Det ble et supert arrangement der blide og positive elever gjorde at vi fikk en kveld med fantastisk stemning. Klassene hadde lagt mye arbeid og kreativitet ned i sine klassebord, beste bord fra hvert trinn fikk premie om å dra på bowling eller curling. Vi hadde elever med fantastiske innslag og kveldens konferansier,  Lasse fra 10A, styrte det hele som om han aldri skulle gjort noe annet. Kveldens DJ, vår tidligere elev Jan Egil, skapte god stemning på dansegulvet hele kvelden. Ole Andre Egge stod som vanlig for fabelaktig lyd og lysshow - skoleballet hadde ikke vært det samme uten familien Egge og deres lys- og lydfirma. Skolen vil takke alle foresatte som bidro som vakter, uten dere hadde ikke dette vært gjennomførbart.