Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2016><<
desember 2016
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Alle elever på Smiodden ønskes velkommen til årets skoleball. Vi gleder oss!


Tradisjonen tro så har miljøavdelingen arrangert julefrokost for alle trinn på Smiodden denne uka. I et julepyntet mediatek har det vært god stemning, mye sunn og bra mat, og kakao med til dels massive mengder krem... Bildene er fra 8. trinn som hadde frokost i dag.

Tirsdag 22. november var det Uego-dag på skolen. En uke i forkant hadde elevene arbeidet med planlegging av dagen og aktivitetene som skulle gjennomføres. Hvordan kan vi være Uego? Hvordan kan vi påvirke samfunnet vårt til å være mer Uego? Elevenes tolkninger av dette viste seg i en rekke ulike aktiviteter. Neon bakte for å dele du til andre, andre laget film eller plakater med ulike tema, noen hadde foredrag for andre skoler og noen engasjerte seg i Leger uten grensers "Glemte kriser".

De kjekke damene fra sanitetsforeningen i Kvernevik viser at de er Uego hver uke her hos oss. De disker opp med god mat som serveres i kantina til alle elevene på skolen. Uego-dagen var intet unntak. I spisepausen ble det servert nystekte pizzasnurrer til alle.


Utdanningsdirektoratet har utviklet nettsiden nullmobbing.no, der elever (og foreldre) kjapt skal kunne finne informasjon om skolemiljøspørsmål på eit forståeleg språk. Klikk på logoen til høyre på nettsiden her for å komme rett til nettsiden.

I dag har Smiodden blitt verdens første UEGO-skole. UEGO er et prosjekt som skal inspirere ungdom til kunnskap om medborgerskap, gi gode holdninger og handlinger, og bidra positivt til lokalsamfunnet ved å gjøre noe for andre. I dag startet vi prosjektet sammen spillere fra Viking Håndball med å bruke en skoledag på å spisse det vi alltid jobber med, nemlig å fremme stolthet, innsats, utvikling og gode verdier gjennom krav til samhandling med andre. "Alle kan" preger skolens hverdag, og med UEGO har Smiodden fått et felles språk, og et sykt kult ord, for å jobbe videre med å gi våre elever den ballasten de trenger for å omgås hverandre på en god måte.

Se bilder fra dagen i dag.De ulike videregående skolene har hvert år "Åpent Hus", der elever og foresatte kan komme på besøk og få mer informasjon om de ulike skolene og hva de tilbyr - vi anbefaler absolutt at våre elever sammen med sine foresatte benytter denne muligheten.

Følg linken under, og klikk deg inn på "Åpendag VGS" for å finne ut når du kan besøke den enkelte skole.

http://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/

Vi på Smiodden ønsker stadig å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og hjemmet. Nå har vi innført et nytt system for bruk av SMS for å kunne kommunisere raskere og mer effektivt. Dette er nå et to-veis system der både skolen, elevene og de foresatte kan sende og motta meldinger. Ordningen erstatter selvfølgelig ikke all annen god kommunikasjon og e-post, men er et godt alternativ for hastemeldinger og påminnelser - og skal erstatte meldebok og løse lapper. Mobilskole skal for eksempel brukes til å sende SMS når ditt barn er syk eller skal til lege, fritas gym eller andre korte spørsmål/meldinger. Hver elev og foresatt er knyttet opp til sine kontaktlærere - som er de som vil motta SMS fra dere på sin mail eller i ITS Learning, og vil kunne svare derfra. Skolen vil kunne sende meldinger til alle elever/foresatte, enkelte klasser eller enkeltelever/-foresatte ved påminnelser om møter, endringer i opplegg og andre uforutsette hendelser.

Nummeret til mobilskole er 03686. Melding til for eksempel klasse 8A sendes slik (pass på at det er riktig skrevet, og at det er mellomrom mellom skole og klasse, og klasse og selve meldingen, store og små bokstaver spiller ingen rolle).

SMIODDEN 8A Steinar er syk i dag.

Se vedlegget "Mobilskole" i menyen til høyre for mer informasjon og detaljert oppskrift på hvordan du sender melding til skolen (vedlegget deles også ut som ranselpost).