Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51934400 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2018><<
januar 2018
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

De videregående skolene i distriktet arrangerer hvert år "Åpen dag/Åpent hus". Da er det fritt fram for elever og foresatte til å besøke de skolene som er interessante, og få mer informasjon om hva skolene kan tilby. Disse besøkene oppleves ofte svært nyttige, og vi anbefaler derfor at dere velger dere ut noen aktuelle skoler og bruker tid på å besøke disse.

Informasjon om når den enkelte skole har "Åpen dag" finner dere på skolenes hjemmesider, og ved å velge fanen "Åpendag VGS" øverst denne siden:

https://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/Default.aspx?ID=1

 

I tillegg til de skolene som står på lista over, så har WANG åpent hus 30. januar klokka 17-19.

 

Presentasjonen fra foreldremøtet 16/1-18 finner dere som vedlegg under fanen Rådgiver.


I dag dro gjengen fra valgfaget Friluftsliv på sin første overnattingstur. En aktiv og positiv gjeng fra alle trinn har pakket sekkene og syklet avgårde . Overnatting i lavvo og under presenning, og mange kjekke aktiviteter venter det neste døgnet.

Da har vi gjennomført ei lærerik og kjekk uke med vekt på psykisk helse. Bildene her er fra fredagens økt, der elevene hadde valgt selv hvilken aktivitet de ville være på.

Se Smiodden sin side på Facebook for flere bilder fra hele uka.


Kettelbells, strikker, medisinballer og battelropes er på vei til Kvernevikhallen. Det nærmer seg oppstart for STYRK gruppen. Det er fremdeles mulig å melde seg på.  

Vi gleder oss!

Hilsen Inghild, Inger og Karoline


Har du lyst til å være mer i aktivitet, men synes det er vanskelig å komme i gang? Er du nysgjerrig på hvordan trening kan gjøres på en morsom måte? Da kan STYRK være noe for deg!

Denne siste uka før høstferien blir all ordinær undervisning lagt ned, og vi har knyttet opp foredrag og aktiviteter til temaet «Noe å glede seg til». Opplegget er en del av vårt kontinuerlige arbeid med psykisk helse, og denne uka knytter vi dette opp til "Verdensdagen for psykisk helse". Vi har felles frokost for alle elever og voksne på skolen hver dag. Fokuset er gode matvaner. I morgen skal vi ha kartlegging av egen helse – vi bruker «Min helse» som kartleggingsverktøy. Onsdag kommer PPT og skal ha en økt på alle trinn om lykkeforskning, og hvordan elevene kan trene på å «stå i vanskelige situasjoner». Anja Hammerseng – Edin kommer for å holde foredrag torsdag, både for elever og foresatte. Fredag skal vi ha kursdag – elevene har fått velge ulike kurs som holdes på skolen av lærerne. Vi har blant annet gitarkurs, matlaging, fotokurs, sjakk, innebandy mm.   Vi gleder oss til ei kjekk uke!

Mandag: Varmmat laget av Kvernevik sanitetsforening og Tine-varer

Tirsdag: Tine-varer

Onsdag: Varmmat lager av elever ved skolen og Tine-varer

Torsdag: Tine-varer

Fredag: Horn/frokostbrød og Tine-varer

 

Se vedlegg for mandagsmeny :-)


Hei alle foreldre med barn på Smiodden skole!

Det jobbes for at natteravnene igjen skal være aktive i Kvernevik. Her er link til deres facebookside.

https://www.facebook.com/Kvernevik-Natteravner-1290162734436178/