Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2017><<
april 2017
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Til våren skal alle elever på 10. trinn gjennomføre en skriftlig og en muntlig eksamen.

Skriftlig eksamen

12.mai - Offentliggjøring av trekkfag. Elevene får vite hvilket fag de skal ha (norsk, engelsk eller matematikk)

16.mai -  Eksamen i matematikk

18.mai - Forberedelse til engelskeksamen

19.mai - Engelskeksamen

22.mai - Forberedelse til norskeksamen

23.mai - Eksamen i bokmål

24.mai - Eksamen i nynorsk og eksamen for elever med fritak vurdering i nynorsk

 

Muntlig eksamen

Muntlig eksamen går over 3 dager, 14. - 16. juni

Dag 1 - Elevene får vite hvilket fag han/hun skal ha eksamen i og jobber med faget (alle fag unntatt de praktiske fagene og valgfag).

Dag 2 - Elevene får oppgave og får veiledning av faglærer.

Dag 3 - Eksamensdagen,  hvor eleven først holder en kort presentasjon på inntil 10 minutter, og deretter har han/hun en samtale med faglærer og sensor.


Onsdag 3. mai skal hele 8. trinn på tur sammen mange andre 8. klassinger i regionen. Turen arrangeres hvert år av Turistforeningen. Elevene møter på skolen 08.45, og er tilbake på skolen rundt 15.00. Merket løype går fra Dale, er oppom Dalsnuten og noen andre topper, og ender på Gramstad - løypa er 8 km lang.

Alle vil få pølse og is i målområdet, og må ha med seg mat og godt med drikke til resten av turen. Viktig med klær og sko etter forholdene, det er bløtt i terrenget.

Se infoskrivet som er vedlagt for mer informasjon - så satser vi på strålende vær og en kjekk tur for alle sammen.


.

 

Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017. Påmeldingsfristen er 1. mai.LYDO er et samarbeid mellom SSO og Statoil. Dirigent Torodd Wigum ble kidnappet av gale professor P.K. Pinne, og elevene har jobbet som gale for å befri han. Noe av det de jobbet med var kodeknekking, hacking, hexadesimal, formler i kjemi, morse, logikk og en hel del annet.

På Smiodden har de jobbet med dette i valgfaget "Teknologi i praksis" - Andreas fra 8B og Nikolas fra 10C fin en fabelaktig 2. plass i konkurransen.


Stavanger kommune har et prosjekt gående der de oppgraderer skolegårdene til skoler etter tur. Nå er tiden kommet for at Smiodden skal få oppgradert sin skolegård. Det vil bli bygget et slags amfi i skifer og kunstgress bak der kantinen har inngang, der vil det også bli en basketbane og sittegrupper. I skolegården der ballbingen er, vil det bli nye sitteplasser og ny beplantning. Vi vil også få utvidet sykkelparkeringen og det vil bli satt opp ny belysning flere steder. På den vedlagte skissen er det også tegnet inn sandvolleybane og bordtennis i området mellom skolen og Sunde IL, dette blir ikke gjennomført nå i første omgang på grunn av prosjektets økonomiske rammer.

Arbeidet starter opp nå i nærmeste framtid, og vil naturlig nok føre til mye graving og styr fram til sommerferien. Skolen har en god dialog med prosjektledelsen og de som skal utføre arbeidet, så vi regner med at dette skal gå bra og at alt er klart til vi starter opp i august. Viktig at elevene holder seg utenfor oppsatte sperringer både i skoletiden og på fritiden.


Mot mange værmessige odds så ble det en fantastisk dag på fjellet i går. Elever og ansatte koste seg med ulike aktiviteter, og alle virket strålende fornøyde tross skodde og duskregn stort sett hele dagen - virket ikke som om været la noen som helst demper på opplevelsen. Kjekt å se både de som er flinke på ski og spesielt de som prøver for første gang, og viser et imponerende pågangsmot og humør - denne dagen er verdt hver krone når vi ser gleden, samholdet og mestringsopplevelsen til elevene våre.. Det eneste vi tenker er dumt er at det er et helt år til neste gang vi drar på ski alle sammen...

Minner alle elevene på 9. trinn om at det er hospitering på ulike videregående skoler mandag og tirsdag etter vinterferien. Alle har fått brukernavn og passord til "Rogaland skole og arbeidsliv". Her har alle logget seg inn for å sjekke info om klokkeslett og program for dagene.

 


Da har vi lagt inn en søknad videregående skole i VIGO for alle elever. Dere kan logge dere inn og se på og/eller endre søknaden hjemme fram til fristen går ut 1. mars.  Vi vil påpeke at det er viktig at elevene setter opp "nok" valg til at de er sikre på at de har karakterer som er gode nok til å komme inn på noe de ønsker - dette gjelder både skoler og studieretninger. De trenger ikke ha 3 studieretninger og 3 skoler på hver, men kommer de ikke inn på noen av de valgene de har gjort hvis de ikke velger 3 studieretninger, så blir de plassert et sted det er ledig plass.

Dere kan fortsatt ta kontakt med oss på skolen hvis dere trenger råd og veiledning.

Legger ved en nyttig liten informasjonsfilm om det å velge studieretning:

https://youtu.be/wN5_E1Kmo14