Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
feb
09
2016
Temadag - psykisk helse
Hele dagen
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei alle foresatte på Smiodden skole

Tirsdag 9. februar har skolen en litt annerledes dag.  Det er psykisk helse som skal være i fokus, og flere av skolens samarbeidspartnere kommer og deltar på temadagen.  Det er politiet, helsesøster, uteseksjonen og Saniteten.  Målet for dagen er å bevisstgjøre elevene på hvilke konsekvenser digital mobbing, seksuell trakassering og negativt språkbruk har for den enkeltes psykiske helse.

Samme dag,  9. februar,  klokken 18.00 i gymsalen på Kvernevik skole er du invitert til å høre på Pål og André fra politiet.  De forteller deg hva ditt barn kan bli utsatt for på nettet, i tillegg til hvilke juridiske konsekvenser som gjelder for netthets/nettmobbing.  I tillegg vil rektor vise en filmsnutt på 15 min. som også har blitt vist til ditt barn om dette tema. Foredraget og filmen vil bli et utgangspunkt for en god dialog mellom foreldre og skolen. Det beste er at du som foresatt kan diskutere i ettertid med ditt/dine barn om tema.  Sammen kan vi gjøre noe for at alle barn og unge i Kvernevik bydel skal ha en god og trygg oppvekst!

VELKOMMEN!

Smiodden skole "Alle kan"


Da er vårens sjakkturnering på Smiodden godt i gang. Med 60 skarpe hoder påmeldt blir det nok mange harde dyster i mediateket utover vinteren.

Fredag 25. Januar var fantastiske 8A på tokt i Stavanger idrettshall- jentene våre vant hele greia!

Guttene fikk det tøft mot svære 10.klassinger, men vi kommer sterkt tilbake neste år ( skal sies at vi banket 10. På Harestad 6-2) .


Takk for veldig godt oppmøte på foreldremøtet i går, veldig bra med så mange engasjerte foreldre. Som vi lovte på møtet så finner dere nå følgende skriv under fanen Rådgiver på hver klasse:

- presentasjonen fra Foreldremøtet

- eksempel på søknad i VIGO

- Søknad VGS - info januar 2016

- Til deg på 10. trinn (informasjon fra Fylkesmannen angående eksamen, karakterer og klagerettigheter)

- Til deg som er minoritetsspråklig (Informasjon fra Fylkesmannen)

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er spørsmål angående søknadsprosessen, vi er her for å hjelpe så godt vi kan.


Torsdag 21. januar fikk denne kjekke gjengen prøve seg på curling i Sørmarka Arena.  

For andre år på rad vant elever fra Smiodden konrurransen LYDO, et samarbeidsprosjekt mellom Stavanger Symfoniorkester og Statoil's Morgendagens Helter. Ikke alle elevene i valgfaget "Teknologi i praksis" kunne komme på prisutdelingen i konserthuset om kvelden, men alle fikk med seg showet tidligere på dagen.

Onsdag kveld stod elevene fra valgfaget "Teknologi i praksis" på scenen i konserthuset og mottok velfortjent hyllest fra en fullsatt sal. For andre år på rad gikk Smiodden skole av meg seieren i LYDO. Fantastisk innsats av både elever og lærer Jarle Torkelsen.

LYDO er et musikk og fysikkprosjekt for 5-10. klasse i regi av Stavanger Symfoniorkester, Statoil (Morgendagens Helter) og Selda Ekiz. Prosjektets målsetting er å øke interessen for realfag med musikk som inngangsport. Prosjektet oppfordrer til  innovasjon og vil stimulere og engasjere elever som liker å eksperimentere.

Du kan lese mer om prosjektet her:

www.lydo.no


Vi på Smiodden ønsker stadig å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og hjemmet. Nå har vi innført et nytt system for bruk av SMS for å kunne kommunisere raskere og mer effektivt. Dette er nå et to-veis system der både skolen, elevene og de foresatte kan sende og motta meldinger. Ordningen erstatter selvfølgelig ikke all annen god kommunikasjon og e-post, men er et godt alternativ for hastemeldinger og påminnelser - og skal erstatte meldebok og løse lapper. Mobilskole skal for eksempel brukes til å sende SMS når ditt barn er syk eller skal til lege, fritas gym eller andre korte spørsmål/meldinger. Hver elev og foresatt er knyttet opp til sine kontaktlærere - som er de som vil motta SMS fra dere på sin mail eller i ITS Learning, og vil kunne svare derfra. Skolen vil kunne sende meldinger til alle elever/foresatte, enkelte klasser eller enkeltelever/-foresatte ved påminnelser om møter, endringer i opplegg og andre uforutsette hendelser.

Se vedlegget "Mobilskole" i menyen til høyre for mer informasjon og detaljert oppskrift på hvordan du sender melding til skolen (vedlegget deles også ut som ranselpost).