Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2016><<
august 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
aug
29
2016
DKS - Stavanger Stories
kl 10:00-10:45
aug
29
2016
DKS - Stavanger Stories
kl 11:30-12:00
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Årets aktivitetsdag er i gang, og stemningen er på topp!


Vi på Smiodden ønsker stadig å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og hjemmet. Nå har vi innført et nytt system for bruk av SMS for å kunne kommunisere raskere og mer effektivt. Dette er nå et to-veis system der både skolen, elevene og de foresatte kan sende og motta meldinger. Ordningen erstatter selvfølgelig ikke all annen god kommunikasjon og e-post, men er et godt alternativ for hastemeldinger og påminnelser - og skal erstatte meldebok og løse lapper. Mobilskole skal for eksempel brukes til å sende SMS når ditt barn er syk eller skal til lege, fritas gym eller andre korte spørsmål/meldinger. Hver elev og foresatt er knyttet opp til sine kontaktlærere - som er de som vil motta SMS fra dere på sin mail eller i ITS Learning, og vil kunne svare derfra. Skolen vil kunne sende meldinger til alle elever/foresatte, enkelte klasser eller enkeltelever/-foresatte ved påminnelser om møter, endringer i opplegg og andre uforutsette hendelser.

Se vedlegget "Mobilskole" i menyen til høyre for mer informasjon og detaljert oppskrift på hvordan du sender melding til skolen (vedlegget deles også ut som ranselpost).


Hei alle sammen!  En sommer er over, og nå står skolen klar til å ta i mot dere alle til et nytt skoleår.  Vi gleder oss:) Skolen begynner:

Torsdag 18. august. 8. trinn begynner klokken 09.00, mens 9. og 10. trinn begynner klokken 08.30. 

Velkommen!

 


Fotografen har vært og tatt bilder av alle trinn, også avgangselevene - det er både klassebilde og portrettbilder. Elever på 8. og 9. trinn vil få en gratis skolekatalog når de starter i august. Alle elever vil få tilbud om å kjøpe bilder av sitt barn. Det er Foto Norden som har tatt bilder av elevene. Kontakten mellom fotografen og dere foresatte går gjennom SMS, her skal det være et helt nytt system -  og det er ingen som vil ringe eller ta kontakt med dere foresatte etter fotograferingen. Foto Norden sender kun en bildekode etter fotograferingen, sånn at dere kan logge dere inn for å se bildene som er tatt, og eventuelt bestille hvis dere ønsker det. Ingenting blir sendt fra fotografen, med mindre foresatte har gjort en aktiv bestilling (som på en vanlig nettbutikk). Den eneste purringen fotografen sender, er bildekoden hvis dere foresatte ikke har vært inne og registrert dere.

Smiodden skole har i en årrekke hatt en tradisjon for å samle inn penger til et barnehjem i Bolivia, hvor våre elever hjelper barn som er vanskelig stilt. Skolen er trygg på at dette er et godt prosjekt som har god bruk for de midlene vi samler inn. Våren 2012 var May Kristin Pettersen, mannen Gonzalo og deres to barn på besøk her på Smiodden, de fortalte og viste bilder fra det barnehjemmet de driver i Bolivia. De bor på barnehjemmet og driver det i regi av «Stiftelsen Arken». Dette året kommer de igjen onsdag 8. juni for å fortelle alle elevene våre om det arbeidet de driver i Bolivia.  

For våre elever er fredag 10. juni satt av til å samle inn penger.  


I dag var vi en gjeng som var på besøk i den nye svømmehallen - endelig kan vi begynne å bruke den. Smiodden vil bruke de siste ukene dette skoleåret på at resten av 8. trinn får tatt svømmeopplæringa de skal ha, og vi åpner også for en gang eller to med bading for hele trinnet. Fra høsten av vil de nye 8. klassene rullere på å svømme, og valgfag fysisk aktivitet vil også ha timer i bassenget. Og så vil vi se om vi ikke kan få brukt den litt på de andre trinnene også.

Vil også minne om at svømmehallen er åpen for publikum flere dager i uka - åpningstider finner dere ved å søke på nettet eller ta en tur bort til svømmehallen og se på døra :-)


Vi skal innføre mCASH som betalingssystem i kantinen på Smiodden skole etter påskeferien.

Bakgrunnen er at kontantkasser ikke skal eksistere på skoler, og at SR-bank (Stavanger kommunes bank) ikke tar imot mynter slik de har gjort til nå. I tillegg er dette en enkel og ryddig måte å betale i kantinen på. Elever og foresatte må laste ned en app - mer informasjon i vedlegget.

Vi vil tilby kontantbetaling slik det er i dag i en overgangsperioden, og vil komme tilbake med mer informasjon om dette.

Se vedlegg til artikkelen for mer informasjon og bruk av mCash.


 

Elevene ved valgfaget media og informasjon har en egen skoleavis. Her finner dere blant annet nyheter og informasjon om aktuelle ting relatert til skolen, ulike tips og temaer som ungdommene er opptatt av. Sjekk den ut!  http://smiodden.elevavis.no