Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51934400 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2017><<
oktober 2017
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

I dag dro gjengen fra valgfaget Friluftsliv på sin første overnattingstur. En aktiv og positiv gjeng fra alle trinn har pakket sekkene og syklet avgårde . Overnatting i lavvo og under presenning, og mange kjekke aktiviteter venter det neste døgnet.

Da har vi gjennomført ei lærerik og kjekk uke med vekt på psykisk helse. Bildene her er fra fredagens økt, der elevene hadde valgt selv hvilken aktivitet de ville være på.

Se Smiodden sin side på Facebook for flere bilder fra hele uka.


Kettelbells, strikker, medisinballer og battelropes er på vei til Kvernevikhallen. Det nærmer seg oppstart for STYRK gruppen. Det er fremdeles mulig å melde seg på.  

Vi gleder oss!

Hilsen Inghild, Inger og Karoline


Har du lyst til å være mer i aktivitet, men synes det er vanskelig å komme i gang? Er du nysgjerrig på hvordan trening kan gjøres på en morsom måte? Da kan STYRK være noe for deg!

Denne siste uka før høstferien blir all ordinær undervisning lagt ned, og vi har knyttet opp foredrag og aktiviteter til temaet «Noe å glede seg til». Opplegget er en del av vårt kontinuerlige arbeid med psykisk helse, og denne uka knytter vi dette opp til "Verdensdagen for psykisk helse". Vi har felles frokost for alle elever og voksne på skolen hver dag. Fokuset er gode matvaner. I morgen skal vi ha kartlegging av egen helse – vi bruker «Min helse» som kartleggingsverktøy. Onsdag kommer PPT og skal ha en økt på alle trinn om lykkeforskning, og hvordan elevene kan trene på å «stå i vanskelige situasjoner». Anja Hammerseng – Edin kommer for å holde foredrag torsdag, både for elever og foresatte. Fredag skal vi ha kursdag – elevene har fått velge ulike kurs som holdes på skolen av lærerne. Vi har blant annet gitarkurs, matlaging, fotokurs, sjakk, innebandy mm.   Vi gleder oss til ei kjekk uke!

Mandag: Varmmat laget av Kvernevik sanitetsforening og Tine-varer

Tirsdag: Tine-varer

Onsdag: Varmmat lager av elever ved skolen og Tine-varer

Torsdag: Tine-varer

Fredag: Horn/frokostbrød og Tine-varer

 

Se vedlegg for mandagsmeny :-)


Hei alle foreldre med barn på Smiodden skole!

Det jobbes for at natteravnene igjen skal være aktive i Kvernevik. Her er link til deres facebookside.

https://www.facebook.com/Kvernevik-Natteravner-1290162734436178/

 


På foreldremøtet ble det tatt opp at foresatte og elever nå har mulighet til å logge seg inn for å følge med på elevens fravær og merknader. Dere logger dere på ved å bruke lenken til høyre på skolens hjemmeside "Fravær og merknader". Foresatte må logge seg på med ID-porten (Bank ID).  Foresatte kan selv endre egen mobil, telefon og epost (i tillegg til å se elevens fag, karakterer, fravær og merknader). Elevene logger seg på med sin Feide-bruker.

 

 

Legger ved en liten bruksanvisning til hvordan dette fungerer (vedlegg til denne artikkelen - klikk på "Les mer"). På side 2 i bruksanvisningen står det beskrevet hvordan dere også kan få denne informasjonen rett i lomma på mobilen ved bruk av en app. Framgangsmåten for bruk av app er lik for både foresatte, elever og lærere.