Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51934400 Faks: 51934429 Send oss e-post
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2017><<
januar 2017
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Takk for godt oppmøte på foreldremøtet i går. Presentasjonen fra møtet ligger som vedlegg under "Rådgiver".

Ta gjerne kontakt med skolen dersom det er spørsmål rundt det å søke, eller om dere ønsker en ekstra samtale med rådgiver Nina Goa Evjen. Vi sender dere SMS før elevene vi søker med alle elevene her på skolen. Husk at elevene må ha MinID (skal komme i posten i disse dager) og telefon med den dagen.

Informasjonsskrivet "Til deg på 10. trinn", fra Fylkesmannen i Rogaland, som går på rettigheter og plikter i forhold til karakterer og vitnemål, ligger også som vedlegg under "Rådgiver".


Stavanger UndevannsGruppe inviterer til gratis nybegynnerkurs i undervannsrugby fredag 13. januar 20:00 – 21:45 i Kvernevik svømmehall.

Gratis utstyr til utlån – ta med vanlig badetøy.  

Treninger hver tirsdag og fredag i Kvernevik svømmehall fra 20:30 til 21:45    

Påmelding til trening via facebook siden eller e-mail johnrevheim@gmail.com

Spørsmål – ring: 953 64 977  

https://www.facebook.com/stavangerundervannsgruppe


De ulike videregående skolene har hvert år "Åpent Hus", der elever og foresatte kan komme på besøk og få mer informasjon om de ulike skolene og hva de tilbyr - vi anbefaler absolutt at våre elever sammen med sine foresatte benytter denne muligheten.

Følg linken under, og klikk deg inn på "Åpendag VGS" for å finne ut når du kan besøke den enkelte skole.

http://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/

Sist uke hadde vi årets skoleball her på Smiodden. Det ble et supert arrangement der blide og positive elever gjorde at vi fikk en kveld med fantastisk stemning. Klassene hadde lagt mye arbeid og kreativitet ned i sine klassebord, beste bord fra hvert trinn fikk premie om å dra på bowling eller curling. Vi hadde elever med fantastiske innslag og kveldens konferansier,  Lasse fra 10A, styrte det hele som om han aldri skulle gjort noe annet. Kveldens DJ, vår tidligere elev Jan Egil, skapte god stemning på dansegulvet hele kvelden. Ole Andre Egge stod som vanlig for fabelaktig lyd og lysshow - skoleballet hadde ikke vært det samme uten familien Egge og deres lys- og lydfirma. Skolen vil takke alle foresatte som bidro som vakter, uten dere hadde ikke dette vært gjennomførbart.

Tradisjonen tro har vi feiret Luciadagen på Smiodden skole. Elevrådet har gått fra klasse til klasse og sunget av hjertes lyst, samtidig som de har del ut svært velsmakende lussekatter bakt av de flinke damene fra sanitetsforeningen.

Alle elever på Smiodden ønskes velkommen til årets skoleball. Vi gleder oss!


Tradisjonen tro så har miljøavdelingen arrangert julefrokost for alle trinn på Smiodden denne uka. I et julepyntet mediatek har det vært god stemning, mye sunn og bra mat, og kakao med til dels massive mengder krem... Bildene er fra 8. trinn som hadde frokost i dag.

Tirsdag 22. november var det Uego-dag på skolen. En uke i forkant hadde elevene arbeidet med planlegging av dagen og aktivitetene som skulle gjennomføres. Hvordan kan vi være Uego? Hvordan kan vi påvirke samfunnet vårt til å være mer Uego? Elevenes tolkninger av dette viste seg i en rekke ulike aktiviteter. Neon bakte for å dele du til andre, andre laget film eller plakater med ulike tema, noen hadde foredrag for andre skoler og noen engasjerte seg i Leger uten grensers "Glemte kriser".

De kjekke damene fra sanitetsforeningen i Kvernevik viser at de er Uego hver uke her hos oss. De disker opp med god mat som serveres i kantina til alle elevene på skolen. Uego-dagen var intet unntak. I spisepausen ble det servert nystekte pizzasnurrer til alle.