Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51934400 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2017><<
august 2017
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Hei

Vedlagt finner du informasjon til felles foreldremøte for Smiodden skole tirsdag 5. september klokken 18.00


I dag har vi aktivitetsdag i den "nye" skolegården. Elever fra alle trinn og klasser er blandet i grupper som har ulike aktiviteter som stafetter, samarbeidsøvelser og kreative oppgaver hele dagen - bare avbrutt av felles lunsj. Blir en strålende dag i solskinnet :-)

Se skolens side på Facebook for flere bilder etter hvert.


Smiodden skole er nå stengt for sommeren. Skolens administrasjon vil være tilgjengelig t.o.m torsdag 29. juni både via e-post, telefon eller på skolen. 

Administrasjonen er tilbake på jobb fra 7. august, og alle andre ansatte fra 14. august.

Oppstart høsten 2017:

8. trinn torsdag 17. august klokken 09.00.

9. og 10. trinn torsdag 17. august klokken 08.30

Ha en fin sommer:)


Klikk på linken for å få mer info om oppstarten av Natteravner i Kvernevik.

Natteravn (facebook)


Vi på Smiodden ønsker stadig å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og hjemmet. Nå har vi innført et nytt system for bruk av SMS for å kunne kommunisere raskere og mer effektivt. Dette er nå et to-veis system der både skolen, elevene og de foresatte kan sende og motta meldinger. Ordningen erstatter selvfølgelig ikke all annen god kommunikasjon og e-post, men er et godt alternativ for hastemeldinger og påminnelser - og skal erstatte meldebok og løse lapper. Mobilskole skal for eksempel brukes til å sende SMS når ditt barn er syk eller skal til lege, fritas gym eller andre korte spørsmål/meldinger. Hver elev og foresatt er knyttet opp til sine kontaktlærere - som er de som vil motta SMS fra dere på sin mail eller i ITS Learning, og vil kunne svare derfra. Skolen vil kunne sende meldinger til alle elever/foresatte, enkelte klasser eller enkeltelever/-foresatte ved påminnelser om møter, endringer i opplegg og andre uforutsette hendelser.

Nummeret til mobilskole er 03686. Melding til for eksempel klasse 8A sendes slik (pass på at det er riktig skrevet, og at det er mellomrom mellom skole og klasse, og klasse og selve meldingen, store og små bokstaver spiller ingen rolle).

SMIODDEN 8A Steinar er syk i dag.

Se vedlegget "Mobilskole" i menyen "Hjem - skole" til høyre for mer informasjon og detaljert oppskrift på hvordan du sender melding til skolen (vedlegget deles også ut som ranselpost).


Det ble en veldig fin tur for elevene i godværet i går, på tross av brann og seine busser.

Klikk deg inn på "Smiodden skole" på Facebook for å se flere bilder fra turen - der finner du også mye annet fra alt som skjer her på skolen vår.


Da har vi lagt inn en søknad videregående skole i VIGO for alle elever. Dere kan logge dere inn og se på og/eller endre søknaden hjemme fram til fristen går ut 1. mars.  Vi vil påpeke at det er viktig at elevene setter opp "nok" valg til at de er sikre på at de har karakterer som er gode nok til å komme inn på noe de ønsker - dette gjelder både skoler og studieretninger. De trenger ikke ha 3 studieretninger og 3 skoler på hver, men kommer de ikke inn på noen av de valgene de har gjort hvis de ikke velger 3 studieretninger, så blir de plassert et sted det er ledig plass.

Dere kan fortsatt ta kontakt med oss på skolen hvis dere trenger råd og veiledning.

Legger ved en nyttig liten informasjonsfilm om det å velge studieretning:

https://youtu.be/wN5_E1Kmo14


Tradisjonen tro har vi feiret Luciadagen på Smiodden skole. Elevrådet har gått fra klasse til klasse og sunget av hjertes lyst, samtidig som de har del ut svært velsmakende lussekatter bakt av de flinke damene fra sanitetsforeningen.