Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Skoleturen som skulle vært avholdt i morgen utsettes pga været som er spådd.

Ingen har vondt av ruskevær, men vi ønsker oss en hyggelig tur i litt godt vær.

Elevene var veldig flinke på joggedagen, selv om det var både vått og kaldt, slik at nå fortjener de en tur med gode rammer.

Turen vil bli avholdt etter høstferien så snart vi ser det er spådd greit vær.

Vennlig hilsen Turkomitéen


Velkommen til Tasta skoles høstfest onsdag 25.Oktober. I år arrangerer FAU i samarbeid med skolen høstfest for elever og foresatte i tilknytning til FN-dagen. Vi håper alle støtter opp om dette og blir bedre kjent med hverandre. Pengene som kommer inn vil gjennom FAU gå tilbake til barna for eksempel julegrøt, skoletur, 7.klasse tur og lignende. Elevene selger egenproduserte lysestaker til inntekt for UNICEF og Tv-aksjonen 2017 – Gi barn en fremtid. Matsalget starter 16:45. Vi selger mat i gangen ved musikkaulaen (Høie) 

Kjære elever, foresatte og voksne ved Tasta skole. Jeg heter Silje Knutsen og er ny helsesøster på skolen.

Jeg er på skolen følgende dager kl 08-15:

Oddetallsuker: mandag – torsdag – fredag

Partallsuker: mandag - torsdag


Leirskole er knallkjekt! 7. trinn reiste til langøy i herlig høstvær. Om det var dårlig badevær i sommer var det tydeligvis helt ok i høst:) Det ble både fisking, bading, padling, grilling og mye kos. For en herlig gjeng!

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende. Skolen skal sørge for at elevene har det trygt og godt på skolen. Alle som jobber på skolen skal følge med på at elevene har det bra på skolen. Hvis en voksen på skolen vet om – eller tror – at en elev blir mobbet, plaget, eller på andre måter ikke har det bra, skal hun eller han alltid gripe inn og stoppe krenkelsen med en gang, hvis det er mulig si ifra til rektor undersøke det som har skjedd Rektor har ansvar for å lage en plan og sette inn tiltak for at eleven igjen får det trygt og godt på skolen igjen. Dette kalles for skolens aktivitetsplikt. 

Se mer informasjon på Udirs hjemmeside: 

https://www.udir.no/laring-og-trivsel/skolemiljo/

(se også knappen i høyre marg som heter "Nullmobbing.no")


Her er boklisten fra foreldremøtet. Kos dere med lesing!:-)