Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Disse skal være kontaktlærere neste skoleår.

Da er det gjort klart for bestilling av skolemelk og skolefrukt.

Korpset rekrutterer musikanter fra skolene Byfjord og Tasta.  Opptak i korpset er for de som til høsten starter i 3. klasse, men også eldre elever kan søke om opptak.

Trykk "Les mer" og se deretter i margen til høyre for mer informasjon.


7.trinn avsluttet tiden ved Tasta skole med en fantastisk samling! Her er noen bilder som viser noen av innslagene til elevene.

En sprek gjeng med 7.klassinger fordelt på to lag som deltok i årets Tinestafett

Hei!

6.trinn på Tasta skole deltok i årets Tine-stafett med to lag. Begge lagene kom på 3. plass i hver sin pulje. Super innsats!


Resultatene fra årets foreldreundersøkelse på 2. trinn har kommet.

Av over 30 påmeldte, var 8 klar for finalen. Alle gjorde en kjempeinnsats . Ida og Einar styrte showet på en fremragende måte.

1. plassen gikk til Sebastian og Sebastian  med triksing, Pernille ble nummer 2 med sang og Glittergymnastene ble nummer 3.


Snart er det sommer og Fiks Ferigge Ferie.:-)

1.trinn

Skal ditt barn starte på Tasta SFO? Denne informasjonen gjelder ikke de som allerede har plass. De som går på Tasta SFO har plassen ut 4. klasse hvis dere ikke selv sier opp, eller endrer på prosenten.


I dag startet skoledagen med lysfest. Vi gikk i tog som endte opp ved eiketreet på Tastarustå. Her sang vi julesanger rundt bålet. 

Vi unngikk akkurat regnet og alle var enige om at det var en fin tur!


I dag klokken 12.00 danset hele Tasta skole Blime-dansen samtidig med 300 000 andre skolebarn over hele Norge.

Det finnes mange måter du kan vise at du bryr deg om et annet menneske. Den enkleste måten er kanskje å si hei.

Si hei til noen du vet hvem er, men som du ikke så ofte sier hei til!

Si hei til noen som står alene! Si hei til noen som er yngre enn deg!

Hvis du vil, kan du jo ta neste skritt også og være en venn.

Du kan invitere noen med i leken, passe litt ekstra på noen som ikke har det så bra eller gi bort et eple hvis noen har glemt matpakken sin.

Slike ting vil gjøre at andre føler seg betydningsfulle. Du kan gjøre en forskjell. Du kan se andre.Si hei, vær en venn. BlimE!

I dag har vi danset BlimE-dansen sammen!

Tusen takk til 5. trinn som sto foran og var instruktører!

Trykk på "Les mer" for å se videoen! :-)

 


Vilde Torgersen Hole blir ny helsesøster på Tasta skole.

telefon 51507526


Takk til 6.trinn for flott samling !

Ledelsen ved Tasta skole har i skoleåret 15/16 tatt ansvaret for å være synlig tilstede i Randabergveien for barn, voksne og trafikanter ved skolestart hver morgen. Dette har bidratt til økt trygghet på skoleveien. F.o.m. oktober er det foreldrene som overtar denne oppgaven som et forsøksprosjekt for dette skoleåret. FAU tildeler datoer, og det er 7. trinn som starter opp i oktober. Flagg og vest kan hentes i administrasjonen fra kl. 07.30, ikke på SFO slik det står i vedlegget.

Skoleturen i går gikk rundt Tungenes, start i Mekjarvika og endestasjon Sandestraen. Turen var 5km lang, men opplevdes nok lengre pga ulendt og vått terreng. 1. klasse valgte derfor å stoppe på fyret, noe som var mer enn nok. På tross av slitne bein, var det stort sett smil. På Sandestraen var det ferdig grill og bål når elevene endelig nådde fram. I etterpåklokskapens lys burde 1. trinn startet turen på Tungenes fyr for så å gå til Sandestraen. Alt i alt var det en super tur i strålende vær. En vitamininnsprøytning for store og små.

Vi ønsker at alle foresatte oppretter et abonnement til våre nettsider. På den måten er dere sikre på å få med nye innlegg/dokumenter som gjelder deres barn og fellesopplevelser vi har hatt på skolen. Knappen "Abonnér på nyheter" ligger i høyre marg.

Skriv inn riktig e-postadresse, hake av for riktig seksjon (må oppdateres hvert år fordi elevene går opp et trinn) og pass på at "Varsel om dokumenter" er haket av.

Vi setter stor pris på om alle kan bruke to minutter på å tegne nytt abonnement eller oppdatere abonnementet sitt. (Gjøres på samme knapp!)

Det har også vært en oppdatering fra leverandøren, noe som kan ha skapt problemer for enkelte abonnenter. 

På forhånd takk!


I dag samlet vi oss i amfiet for å feire rektor Anne Karin sin 60-årsdag.

Hun fikk fin krone, et kort som alle elever har skrevet på og så sang vi bursdagssangen for henne. Hun så veldig glad ut. Tusen takk også til FAU som ga gave til rektor. Ha en super dag på dagen din på tirsdag!


Tasta skole er en aktiv skole, og noen ganger mer enn andre. Her er noen av våre spreke elever under årets skolejogg. I godt over 20 grader sprang, jogget og gikk de runder på Veden. Underveis fikk de klipp i rundekortet sitt og påfyll av saft eller vann.

Mandag hadde skolen en liten samling i amfiet. Vi presenterte de nye 1. klassingene, sang litt og hadde "Røris". Det var en hyggelig seanse i nydelig vær!