Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

For å logge inn på prøven klikker du på lenken under.

Logg inn her.


Følg denne lenken for å lese den vitenskapelige artikkelen "Fysisk aktivitet som læringsmetode", som er skrevet av Ingrid Skage og Sindre M. Dyrstad. Det er morsom lesning for oss(store og små) ved Tasta skole, som har vært med å danne grunnlaget for artikkelen gjennom forskningsprosjektet "Aktiv skole".

Trykk "Les mer".

 

 


Ledelsen ved Tasta skole har i skoleåret 15/16 tatt ansvaret for å være synlig tilstede i Randabergveien for barn, voksne og trafikanter ved skolestart hver morgen. Dette har bidratt til økt trygghet på skoleveien. F.o.m. oktober er det foreldrene som overtar denne oppgaven som et forsøksprosjekt for dette skoleåret. FAU tildeler datoer, og det er 7. trinn som starter opp i oktober. Flagg og vest kan hentes i administrasjonen fra kl. 07.30, ikke på SFO slik det står i vedlegget.

Skoleturen i går gikk rundt Tungenes, start i Mekjarvika og endestasjon Sandestraen. Turen var 5km lang, men opplevdes nok lengre pga ulendt og vått terreng. 1. klasse valgte derfor å stoppe på fyret, noe som var mer enn nok. På tross av slitne bein, var det stort sett smil. På Sandestraen var det ferdig grill og bål når elevene endelig nådde fram. I etterpåklokskapens lys burde 1. trinn startet turen på Tungenes fyr for så å gå til Sandestraen. Alt i alt var det en super tur i strålende vær. En vitamininnsprøytning for store og små.

Vi ønsker at alle foresatte oppretter et abonnement til våre nettsider. På den måten er dere sikre på å få med nye innlegg/dokumenter som gjelder deres barn og fellesopplevelser vi har hatt på skolen. Knappen "Abonnér på nyheter" ligger i høyre marg.

Skriv inn riktig e-postadresse, hake av for riktig seksjon (må oppdateres hvert år fordi elevene går opp et trinn) og pass på at "Varsel om dokumenter" er haket av.

Vi setter stor pris på om alle kan bruke to minutter på å tegne nytt abonnement eller oppdatere abonnementet sitt. (Gjøres på samme knapp!)

Det har også vært en oppdatering fra leverandøren, noe som kan ha skapt problemer for enkelte abonnenter. 

På forhånd takk!


I dag samlet vi oss i amfiet for å feire rektor Anne Karin sin 60-årsdag.

Hun fikk fin krone, et kort som alle elever har skrevet på og så sang vi bursdagssangen for henne. Hun så veldig glad ut. Tusen takk også til FAU som ga gave til rektor. Ha en super dag på dagen din på tirsdag!


Tasta skole er en aktiv skole, og noen ganger mer enn andre. Her er noen av våre spreke elever under årets skolejogg. I godt over 20 grader sprang, jogget og gikk de runder på Veden. Underveis fikk de klipp i rundekortet sitt og påfyll av saft eller vann.

Mandag hadde skolen en liten samling i amfiet. Vi presenterte de nye 1. klassingene, sang litt og hadde "Røris". Det var en hyggelig seanse i nydelig vær!

Som et ledd i vårt arbeid mot mobbing på Tasta skole, ville vi rette søkelyset mot vårt slagord, "Eg bryr meg". Sosiallærer Kjetil og to elever fra elevrådet hadde appell i amfiet mot mobbing og for å bry oss om hverandre. Som et stunt ville vi forme slagordet vårt i skolegården ved hjelp av elever og lærere. Elevene var kjempeflinke og det går an å lese det, med litt godvilje:-) Neste forsøk fra fotografen blir med drone eller helikopter.

Helsesøsters kontortid på skolen er:

Mandager fra ca 12-15, tirsdag 8-15 og onsdag 8-15

telefon: 51508146

 


5. trinn koser seg i solen og lager bilder av naturmateriale i KUH.

Tasta skolekorps inviterer nye medlemmer med foreldre/foresatte til informasjonsmøte tirsdag 23. august kl. 18.00 på Tasta skole (musikkrommet).  

For mer informasjon om korpset:

http://www.tastaskolekorps.no/  

Vel møtt!