Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 4304 4082 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Utdanningsdirektoratet
Utdanningsdirektoratet
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Tasta skole hadde i dag aktivitetsdag fra 09.00 - 13.00. Skolen var delt i grupper satt sammen av fadderklasser og de rullerte rundt på stasjoner drevet av 7. klasse. Elevene i 7. klasse var veldig flinke til å aktiviserer barna som kom rundt. Det var varierte aktiviterer som 60-meter, fotball, basket, hoppetau, spålaging, flaggfargelegging, Røris, Blime-dans osv. Noe for enhver smak, med andre ord. Været var fint og maten spiste vi ute i amfiet. Alle var enige om at det var en strålende dag.

Adkomsten fra Randabergveien og opp til sykkelparkeringen, trappen, stenges for en periode. Trappen fjernes og det anlegges sti. I anleggsperioden må elevene gå opp mot gymsalen og ned til skolegården. Fint om dere minner elevene om dette, og at det ikke er lov å sykle i skolegården. Elevene skal ikke bruke parkeringsplassen som adkomstvei. Samtidig monterer vaktmesteren flere sykkelstativ. Vedlegget gir et inntrykk av hvordan det vil bli tilslutt. 

I dag vant jentene 5-4 mot Kvalaberg i skoleturneringen i fotball. Det var en skikkelig sliteseier i et forrykende vær. Det er all grunn til å være stolte av jentene våre!!

Det var mange flotte innslag og et særdeles høyt nivå under finalen på Talentiaden 2016. Her ser dere bilder av de forskjellige som opptrådde:


I dag har vært en god snødag på Tasta skole. Det har kommet godt med nysnø, ikke for kald og ikke for varm. Resultatet har vært en haug med kreative, aktive unger som har kost seg ute i snøen. All mental forberedelse for å gå ut og ha vakt i friminuttet viste seg å være helt bortkastet. Ute har freden og harmonien rådet hele dagen.

Tradisjonen tro har i dag hele Tasta skole gått i lystog rundt fjellhallen og endt opp på høyden bak skolen. Der ventet 7. klasse på oss med flott bål og så sang vi julesanger til det lysnet. Det var utrolig stemningsfullt  og et minne for livet! 

Trykk "Les mer"

Innimellom all god og engasjerende undervisning på Tasta skole, skjer det også andre ting som gir ungene erfaringer, inntrykk og lærdom.

 


Politiet gjennomførte onsdag morgen en kontroll av elevenes sykler på Tasta skole. Elevene syntes det var veldig kjekt å få besøk av politiet. Han ga ros og innspill angående påbudt utstyr på syklene og bruk av hjelm og refleks.

 


4. trinn hadde ansvaret for gårsdagens fellessamling i gymsalen. Temaet for samlingen var vennskap. Her var det mange flotte sanger med et viktig budskap, og i tillegg et variert program med fremvisning av alt talentet som bor i elevene på 4. trinn. Se og nyt bildene av de flotte elevene våre.

Tirsdag morgen gikk alle elevene fra Tasta skole (med unntak av 1. trinn) opp på Veden for å ha joggedag. Vi hadde følgebil med 225 liter vann og saft og været var så flott som det kunne bli. Elevene ble samlet på toppen, instruksjoner ble gitt og så var vi i gang. Løypen var 800 meter (målt med GPS) og rekorden for en enkelt elev ble i år 30 runder satt av en elev i 6. klasse. Det er 2, 4 mil, eller 3 ganger rundt Stokkavannet!

Vi oppdaterer artikkelen når vi har klart hvilken klasse som fikk flest runder og hvor mange penger vi fikk samlet inn til UNICEF. 

 


Denne uken har det vært kampanje mot mobbing i det ganske land. Hos oss har alle elevene satt håndavtrykket sitt på et fellesbilde som skal henges opp på skolen. I tillegg har vi i dag hatt en fellessamling ute i amfiet der elevrådet kom med en appell til alle om å ta vare på hverandre og ikke holde noen utenfor. Alle var med på "Stopp, ikkje mobb!" sangen.

Folkehelseinstituttet anbefaler at alle foreldre i Norge følger opp kampanjen som organisasjonen Lusfri Norge legger opp til i uke 35. For å få en effektiv bekjempelse av hodelus er det viktig at alle sjekker lus og eventuelt setter inn tiltak, slik at alle blir lusefri samtidig.

Les mer om kampanjen og bekjempelse av hodelus her og her.

Lykke til! 

 


Det ble flott vær og en nydelig dag for våre nye førsteklassinger i år. Det ble en høytidelig og fin stund i amfiet vårt. Spente og pyntede ble de ropt opp og gikk fram for å hilse på rektor og kontaktlærere med stolte foreldre som tilskuere. Det er en flott gjeng og vi skal ta godt vare på dem.

Aftenbladet dukket også opp på overraskelsesbesøk:

http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Brannmann_-lege_-eller-kanskje-fotballspiller-3749856.html


Jeg har kontortid på skolen:

tirsdag og onsdag + hver 2.fredag( oddetall)