Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 4304 4082 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Utdanningsdirektoratet
Utdanningsdirektoratet
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Vi ber alle være forsiktige når de kjører bil til og fra skolen. Mange er travle når de skal bringe og hente barn til og fra SFO/Skole. Parkeringsplassen er en risikosone og her må alle være særdeles aktpågivende. Dette gjelder også skolens ansatte.

I dag er den første høstdagen og mørket vil komme fort på oss. Husk å utstyre elevene med refleks, slik at de blir godt synlige i den mørke tiden.


Denne uken har det vært kampanje mot mobbing i det ganske land. Hos oss har alle elevene satt håndavtrykket sitt på et fellesbilde som skal henges opp på skolen. I tillegg har vi i dag hatt en fellessamling ute i amfiet der elevrådet kom med en appell til alle om å ta vare på hverandre og ikke holde noen utenfor. Alle var med på "Stopp, ikkje mobb!" sangen.

Folkehelseinstituttet anbefaler at alle foreldre i Norge følger opp kampanjen som organisasjonen Lusfri Norge legger opp til i uke 35. For å få en effektiv bekjempelse av hodelus er det viktig at alle sjekker lus og eventuelt setter inn tiltak, slik at alle blir lusefri samtidig.

Les mer om kampanjen og bekjempelse av hodelus her og her.

Lykke til! 

 


Det ble flott vær og en nydelig dag for våre nye førsteklassinger i år. Det ble en høytidelig og fin stund i amfiet vårt. Spente og pyntede ble de ropt opp og gikk fram for å hilse på rektor og kontaktlærere med stolte foreldre som tilskuere. Det er en flott gjeng og vi skal ta godt vare på dem.

Aftenbladet dukket også opp på overraskelsesbesøk:

http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Brannmann_-lege_-eller-kanskje-fotballspiller-3749856.html


Jeg har kontortid på skolen:

tirsdag og onsdag + hver 2.fredag( oddetall)


Leksehjelp for 3. og 4. trinn starter opp i uke 36.

Tasta skoles hjemmeside er under omlegging og vil fortløpende bli oppdatert. Vi skal legg ut viktig informasjon så raskt som mulig.

Skolen starter opp torsdag 13. august klokken 08.30 for 2. - 7. klasse.

1. klasse starter klokken 09.00.

Vel møtt til alle sammen!