Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51839800 Faks: 51839801 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Velkommen til skolestart for nye førsteklassinger torsdag 17. august kl. 09.00.

Vi møtes i gymsalen for samling og opprop. Dersom været tillater det, blir samlingen lagt til amfiet i skolegården. Deretter går klassene til klasserommene. Foreldre og foresatte kan være tilstede i klasserommet frem til kl. 10.15. SFO- basen vil være åpen og det er mulighet for å ta en kopp kaffe hvis en ønsker det. Elevene spiser kl.10.15, så det er viktig at de har med seg matpakke og drikke. Husk også klær tilpasset været, siden de skal være ute i friminuttene. Dagen avsluttes i klasserommet kl. 13.00. 

Det er veldig viktig at ingen barn hentes før SFO har foretatt opprop. Dette fordi SFO må ha full oversikt over hvilke barn som eventuelt skal ha fri denne dagen.

Vi gleder oss til å møte dere og ønsker velkommen til Tasta skole.


Vi vil minne om at det er planleggingsdag i morgen, onsdag 16. august. Skole, SFO og TA er dermed stengt.

Første skoledag er torsdag 17. august:

    1. klasse kl 0900

    2.-7. klasse kl 0830


Leksetilbudet gjelder for 3. og 4. klasse, og starter opp fra september. Påmeldingsskjemaet blir lagt ut på hjemmesiden når det nærmer seg.:-)

Da er det gjort klart for bestilling av skolemelk og skolefrukt.

7.trinn avsluttet tiden ved Tasta skole med en fantastisk samling! Her er noen bilder som viser noen av innslagene til elevene.

Ledelsen ved Tasta skole har i skoleåret 15/16 tatt ansvaret for å være synlig tilstede i Randabergveien for barn, voksne og trafikanter ved skolestart hver morgen. Dette har bidratt til økt trygghet på skoleveien. F.o.m. oktober er det foreldrene som overtar denne oppgaven som et forsøksprosjekt for dette skoleåret. FAU tildeler datoer, og det er 7. trinn som starter opp i oktober. Flagg og vest kan hentes i administrasjonen fra kl. 07.30, ikke på SFO slik det står i vedlegget.

Vi ønsker at alle foresatte oppretter et abonnement til våre nettsider. På den måten er dere sikre på å få med nye innlegg/dokumenter som gjelder deres barn og fellesopplevelser vi har hatt på skolen. Knappen "Abonnér på nyheter" ligger i høyre marg.

Skriv inn riktig e-postadresse, hake av for riktig seksjon (må oppdateres hvert år fordi elevene går opp et trinn) og pass på at "Varsel om dokumenter" er haket av.

Vi setter stor pris på om alle kan bruke to minutter på å tegne nytt abonnement eller oppdatere abonnementet sitt. (Gjøres på samme knapp!)

Det har også vært en oppdatering fra leverandøren, noe som kan ha skapt problemer for enkelte abonnenter. 

På forhånd takk!


Tasta skolekorps inviterer nye medlemmer med foreldre/foresatte til informasjonsmøte tirsdag 23. august kl. 18.00 på Tasta skole (musikkrommet).  

For mer informasjon om korpset:

http://www.tastaskolekorps.no/  

Vel møtt!