Meny
Trinn/seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Registrering Vinterferie SFO skal vi gjøre digitalt i 2017

Frist onsdag 1. februar.


Her kan du lese litt om nettvett, hva som er lurt og ikke så lurt.

Røde Kors tilbyr gratis leksehjelp for elever på 4.-7. trinn.

Tradisjonen tro har alle trinn gått rundt juletreet i dag.


Fristen for å delta på Foreldreundersøkelsen er fredag 6.januar. Vi vil sterkt oppfordre dere til å svare på den, da det til nå er liten oppslutning. Lenken til undersøkelsen finner dere på tidligere utsendt mail. Trones skole ønsker å bli målt på vårt tilbud, samt kontinuerlig forbedre oss i alle ledd. For at undersøkelsen skal ha noe for seg, må svarprosenten opp.

På forhånd takk.

 


I retningslinjene til folkehelseinstituttet står det, at når barnet går i barnehage, skal barnet være hjemme 48 timer etter siste symptomer (oppkast/diare).

Når barnet går på skole, er det ikke 48 timers regelen som gjelder. Da skal barnet være symptomfri og ha en god allmenntilstand for å gå på skolen.

Det viktigste forebyggende tiltaket da, er god håndhygiene. I forbindelse med epedemier kan retningslinjene endres.Da setter vi i gang med verksteds SFO i Trones Sør

Trafikksikkerheten i vår skolekrets er varierende og mange må krysse veien på gangfelt. Rundt skolegården er det relativt mye trafikk. Flere bilister må bruke Postveien, nå når Roald Amundsens Gate er stengt.

Nå går vi mot mørkere morgener. Da er det viktig å ta sine forholdsregler, både som fotgjenger, syklist og bilist.Vi har fått ny helsesøster på skolen. Hun heter Linda Klippen.

Sandnes Røde Kors vil også i år tilby leksehjelp for elever på barne - og ungdomstrinn og elever på videregående trinn.