Meny
Klasse/seksjon Forside
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Vi ønsker spesielt våre nye 1.klassinger velkommen.

I dag har vi hatt siste skoledag før sommerferien. Ute i skolegården, hadde vi først Tronestrim, før det var premieutdeling til finalelagene i fotballturneringen.

Det var en flott dag for fotball, og tradisjonen tro spilte 7.trinn mot de voksne. Det ble en tett og spennende batalje. etter ordinær tid, var stillingen 1-1. Elevene dro det lengste strået med scoring i første ekstraomgang.

Vi gratulerer og ønsker lykke til på ungdomsskolen.


Velkommen til et nytt skoleår! Vi gleder oss til å se deg.

Første skoledag etter sommerferien er torsdag 18. august.

Elevene på 2.-7. trinn møter til vanlig tid kl 08.15. Ta med ransel, matpakke og drikke (vann). Elevene har ordinær skoledag. Timeplaner for hvert trinn legges ut rett før skolestart.

Elevene på 1. trinn møter kl 09.00 i hovedskolegården. Foresatte til elever på 1. trinn følger barnet første skoledag. Ta med ransel, matpakke og drikke (vann). Elevene på 1. trinn er ferdig på skolen kl 12.45.

SFO er åpen etter skoletid for elever på 1.-4. trinn som er tildelt SFO-plass.  

Hilsen ansatte på Trones skoleKl 08.00 - 14.00 til og med fredag 1. juli.

STENGT 4.juli til og med 5.august

Kl 08.00 – 14.00 fra og med 8. august til og med 12. august.

Kl 07.00 – 14.00 fra og med 15. august.På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter. Du finner lenken til nettstedet til høyre på siden vår.

Ved flytting til eller fra Trones skole og ressurssenter, er det veldig viktig at flyttemeldingen fylles ut og leveres i så god tid, som mulig. Skjema til dette finnes nede til høyre på siden under fanen "Dokument".


Til dere som ønsker å bestille frukt og melk for skoleåret 2016-2017er det nå klargjort.  


I dag har vi vært så heldig å få besøk av neste skoleårs elever og foreldre på 1.trinn. Vi gleder oss til å bli godt kjent med dere. Takk til 5.trinn, som sang så fint for oss.

Se bildene.


Helgen 28. til 30. august er det nasjonal kampanje mot hodelus.