Meny
Klasse/seksjon Forside
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Vi ønsker spesielt våre nye 1.klassinger velkommen.

I dag har vi hatt siste skoledag før sommerferien. Ute i skolegården, hadde vi først Tronestrim, før det var premieutdeling til finalelagene i fotballturneringen.

Det var en flott dag for fotball, og tradisjonen tro spilte 7.trinn mot de voksne. Det ble en tett og spennende batalje. etter ordinær tid, var stillingen 1-1. Elevene dro det lengste strået med scoring i første ekstraomgang.

Vi gratulerer og ønsker lykke til på ungdomsskolen.


Kl 08.00 - 14.00 til og med fredag 1. juli.

STENGT 4.juli til og med 5.august

Kl 08.00 – 14.00 fra og med 8. august til og med 12. august.

Kl 07.00 – 14.00 fra og med 15. august.Vi ønsker alle elever og foresatte en riktig god sommer! Håper det blir mange dager med sol og varme. Vi ses igjen i august. Første skoledag er torsdag 18. august. SFO er åpen fram til 1. juli og har oppstart fra og med 1. august. Se mer info om sfo på egen side.  

Hilsen ansatte på Trones skole  På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter. Du finner lenken til nettstedet til høyre på siden vår.

Vi oppfordrer dere til å ta en tur innom for å sjekke om dere savner noe av det som ligger i denne svære haugen. Det som ikke har blitt hentet innen fredag 17.juni, vil bli levert til Fretex. Klær som blir gjenglemt etter denne datoen, vil bli tatt vare på til høsten.

Ved flytting til eller fra Trones skole og ressurssenter, er det veldig viktig at flyttemeldingen fylles ut og leveres i så god tid, som mulig. Skjema til dette finnes nede til høyre på siden under fanen "Dokument".


Til dere som ønsker å bestille frukt og melk for skoleåret 2016-2017er det nå klargjort.  


Vi har mange gjenglemte kakefat fra 17.mai. Disse kan hentes i tilsynsvaktbua.

I dag har vi vært så heldig å få besøk av neste skoleårs elever og foreldre på 1.trinn. Vi gleder oss til å bli godt kjent med dere. Takk til 5.trinn, som sang så fint for oss.

Se bildene.


Vi har i den siste tiden hatt noen utrolig flotte sommerdager. Da har vi kunnet nyte nistematen i sola og ha fotballturnering. Politiet ville også gjerne komme og heie.Se bildene.