Meny
Klasse/seksjon Forside
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Vi ønsker spesielt våre nye 1.klassinger velkommen.

Skolen skal få nye lekeapparat utenfor SFO - sør. Nåværende lekeapparater skal rives og erstattes med nytt klatrestativ og dissestativ. Dette blir kjekt.

I forbindelse med opparbeidelse av lekeområdet vil gangstien inn til skolen fra Eidsvollsgata bli avstengt. Det medfører at elever som har gangstien som en del av skoleveien nå må gå opp Jadarveien og inn til skolen fra nordsiden, eller de kan velge å gå opp skogen og inn i skolegården ved grusbanen ved SFO - sør.


Onsdag 9. desember er elevene ved Trones skole invitert til julegudstjeneste i Sandnes kirke. For de elevene som ikke ønsker å delta i kirken, holdes det et alternativt opplegg på skolen.   

 Nå ligger det mye gjenglemt tøy på skolen, derfor oppfordrer vi foresatte til å ta en tur innom og sjekke om dette tilhører deres barn. Klær som ikke blir hentet innen 18. desember vil bli gitt til Fretex. Klærne er samlet i kassen under trappen ved administrasjonen.

Det er lagt ut en ny lenke i høyremenyen; denne fører deg til Sandnes kommunes "samleside" omkring flyktningesituasjonen og aktuelle akuttmottak i nærmiljøet.     

2C på åpning av modelljernbane på Vitenfabrikken


Lørdag 24.10 ble Sandneslekene arrangert for 32. gang. Det var ca. 200 påmeldte elever fra 5.-7. klasse som konkurrerte i øvelsene 60m, 600m, lengde, høgde, kule, kast med liten ball og stafett.

Til foresatte til elever på Trones skole.    

Ny lenke under "skolelinker" på høyre side.

Hvordan kan vi snakke med barna om flyktningkrisen?