Meny
Trinn/seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Trones skole feirer 60 års jubileum i år.

I retningslinjene til folkehelseinstituttet står det, at når barnet går i barnehage, skal barnet være hjemme 48 timer etter siste symptomer (oppkast/diare).

Når barnet går på skole, er det ikke 48 timers regelen som gjelder. Da skal barnet være symptomfri og ha en god allmenntilstand for å gå på skolen.

Det viktigste forebyggende tiltaket da, er god håndhygiene. I forbindelse med epedemier kan retningslinjene endres.Turen i dag gikk til Vedafjell. Vi syklet til Skårlia, en liten sykkeltur på 5,8 km. Vi var klar over at været kunne skape utfordringer, og gikk derfor gjennom hvordan de burde kle seg på mandag og tirsdag. Likevel var det noen elever som fikk en litt bratt læringskurve i kunsten å kle seg til tur. Selvfølgelig var det også elever som hadde gått til innkjøp av mer fancy utstyr som skulle holde vannet og kulden ute, men som også opplevde at selv godt utstyr har sine begrensninger.Foreldreundersøkelsen er nå sendt ut til dere på mail. Vi vil sterkt oppfordre dere til å svare på den.

I dag har vi feiret at skolen fyller 60 år. Inviterte gjester fra oppvekst skole i kommunen og tidligere lærere ved skolen, som i dag er pensjonister, fikk en festlig dag med et variert program.

Etter å ha blitt orientert om Trones skole i dag, ble det tid til omvisning og festforestilling i gymsalen på Nord. Deretter ble det lunsj og kakefest for store og små. Tusen takk til alle dere foreldre som bakte - igjen.

Takk til alle for en vel gjennomført jubileumsuke!

Se bildene.


I dag har vi hatt aktivitetsdag, der elevene har vært delt inni grupper på tvers av klassene.

Se bildene.


Denne uka feirer vi at Trones skole er 60 år. I dag har vi hatt en skoledag fra gamle dager.


Torsdag markerte vi Refleksens dag på Trones skole. Det er svært viktig at vi er godt synlige i trafikken, nå når vi har mørke morgener og skal på skolen.


Aksjonsdagen er tirsdag 25.oktober kl. 17.30 til 19.30

60-års-jubileumsforestilling,

gymsal Trones Nord:

NB! Kl 17.30 Kl 18.10 Kl 18.50

Trones skolekor synger kl. 17. 30 og kl. 17.50 på Musikkrommet!