Meny
Trinn/seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

VI ER KLAR.

Vinterferien blir kanon-kjekt i SFO- SØR !6. trinn testet denne uken skolens nyinnkjøpte Sphero sprk. 

Skoleruta for kommende skoleår er klar. Du finner den under dokumenter på de ulike klassenes hjemmesider, samt her på forsiden.

Nytt tilbud til alle foreldre.

Nå lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet nettstedet foreldrehverdag.no, der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan de kan forstå barnet sitt bedre. Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen.

Lenken til nettstedet finner du i vår samling av skolelinker til høyre på hjemmesiden vår.

 Her kan du lese litt om nettvett, hva som er lurt og ikke så lurt.

Røde Kors tilbyr gratis leksehjelp for elever på 4.-7. trinn.

I retningslinjene til folkehelseinstituttet står det, at når barnet går i barnehage, skal barnet være hjemme 48 timer etter siste symptomer (oppkast/diare).

Når barnet går på skole, er det ikke 48 timers regelen som gjelder. Da skal barnet være symptomfri og ha en god allmenntilstand for å gå på skolen.

Det viktigste forebyggende tiltaket da, er god håndhygiene. I forbindelse med epedemier kan retningslinjene endres.Trafikksikkerheten i vår skolekrets er varierende og mange må krysse veien på gangfelt. Rundt skolegården er det relativt mye trafikk. Flere bilister må bruke Postveien, nå når Roald Amundsens Gate er stengt.

Nå går vi mot mørkere morgener. Da er det viktig å ta sine forholdsregler, både som fotgjenger, syklist og bilist.Vi har fått ny helsesøster på skolen. Hun heter Linda Klippen.