topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Trones skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  Seksjoner  

GOD SOMMER!
Publisert: 25.06.2015 skrevet av: Rektor

 

I løpet av de siste par ukene har elevene vært med på aktivitetsdag, klassetur og deltatt eller vært heiagjeng på skolens fotballturnering.

Siste skoledag var alle elevene samlet på den store grusbanen til felles Tronestrim. Det var medaljeutlevering til gull-vinnere og sølv-vinnere av skolens fotballturnering etterfulgt av et av årets store høydepunkt: fotballkamp mellom elever og lærere!

 Det var stor stemning blant publikum - elever og ansatte! De aller fleste elevene heiet på elevlaget - forståelig nok! Elevlaget imponerte stort, både med tekniske fotballferdigheter og i fysisk styrke. Allerede i de første spilleminuttene tok elevlaget ledelsen. De hadde et klart overtak gjennom hele kampen og vant til slutt 5 - 1 over lærene. Fantastisk! Gratulerer til elevlaget!

Trones skole har stort fokus på at elevene skal få være i et positivt og trygt miljø. Vi ser at fokus på de sosiale læringsmålene og de sosiale aktivitetene som skolen har i løpet av skoleåret, og spesielt de aktivitetene vi har de siste par ukene før sommerferien, bidrar til å spleise elevene enda tettere sammen.

Mange elever gleder seg ekstra, for de husker hvor kjekt det var i fjor. Elevene på første trinn får høre fra sine faddere at de kan glede seg til kjekke aktiviteter.

I januar ble skolen med i " Trivsels-programmet". I to langfriminutt hver uke er det trivslesledere (elever) som setter i gang og engasjerer medelever i kjekke lekaktiviteter. Det er mye positiv og gøy lek i skolegården. Elevene lærer nye lekaktiviteter og leker sammen på tvers av klasse og alder.

Nå er et flott skoleår slutt. Vi på Trones skole ønsker alle elever og foresatte en riktig god sommer! Takk for godt samarbeid og engasjement i løpet av hele skoleåret.

Første skoledag etter sommerferien er tirsdag 18. august. Sees da! Velkommen spesielt til elever på 1. trinn og alle nye elever på de andre trinnene!

 

Bli med på årets lesekonkurranse Bokormen
Publisert: 18-06-2015

 

 

 

Starter lørdag 20. juni på Sandnes bibliotek

Slik gjør du: registrer deg i skranken på Sandnes bibliotek, finn masse kjekke bøker, ta med deg en runding for hver bok, les, les, les! Skriv litt om boken på rundingen og ta den med til biblioteket. Kanskje nettopp din tekst kommer ut på vår Facebookside? Av rundingene lager vi verdens lengste (?) bokorm!
Det blir fest for bokormene onsdag 26. august.

Hilsen
En sulten bokorm

 

Sommerbryllup på seksjon 3!
Publisert: 17.06.2015 skrevet av: T.N.

 

picture
 

Vil du vite mer om sommerbryllupet?

Se under "Les mer".

Skolestart i august.
Publisert: 15-06-2015 skrevet av: THT

 Første skoledag etter sommerferien er tirsdag 18. august.

Elevene som skal starte i første klasse begynner kl. 09.00 og slutter kl. 12.00.

Vi oppfordrer alle foresatte til å la elevene prøve seg litt alene i klassen allerede den første dagen. De elevene som ikke skal på SFO må hentes kl. 12.00.

2. - 7. trinn starter på skolen kl. 08.15 og har vanlig skoledag.

Alle elevene må ta med mat, drikke og klær etter været.

Leksehjelp på Trones skole
Publisert: 15-06-2015 skrevet av: THT

Trones skole vil i år tilby leksehjelp på 4. - 6. trinn.

Leksehjelpen vil foregå på skolen fra 15.00 - 16.00. Skolens fagarbeidere/assistenter vil ha ansvaret for gjennomføringen. Leksehjelpen vil foregå på følgende dager:

4. trinn: mandag og onsdag.

5. trinn: tirsdag og onsdag.

6. trinn: mandag.

 

Påmeldingslapp er delt ut og må leveres til kontaktlærer innen torsdag 18. juni.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.