Meny
Velg klasse Forside
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Anne Marie Mauland Mansoor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Pålogging for lærere
Pålogging for lærere
e-post lærere
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2017><<
mai 2017
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304

Læring og utvikling for alle

Du = dyktig og unik

Vær en venn-uka ble i år arrangert for tredje gang. Årets overraskelse var besøk på storsamlingen av Daniel Aase og Henrik Robstad fra IK Start! De ble intervjuet av elevrådet, og her understreket de viktigheten av å jobbe som et lag og støtte hverandre både på fotballbanen og på skolen.

Skolen er stengt fredag 26.mai, det gjelder også SFO

Det blir Mille i 7a som i konkurranse med over 300 tegninger får æren av å få tegningen sin på en egen button!

Tirsdag 25. april vedtok Oppvekststyret endelige rammer og organisering av en to-årig forsøksordning med SOMMERSKOLE i Kristiansand. Sommerskolen er et gratis tilbud til elever på mellomtrinnet og på ungdomstrinnet. Sommerskolen 2017 vil bli holdt i uke 26 og uke 32. Se informasjon på høyremenyen for flere opplysninger.

Pedagogisk senter har ansvar for organisering av sommerskolen.  

Informasjon om påmelding finner dere her


Det årlige talentshowet på skolen ble arrangert rett før påske. Nivået var høyt, publikum var strålende, og samlet  bidro dette til en opplevelse elevene vil huske langt inn i påskeferien!

Midt i morgenrushet på Wilds Minne ble barnas transportplan presentert. Casper og Julie fra elevrådet sa sin mening om trafikken rundt skolen, og myndighetene, med stortingspolitiker Hans Fredrik Grøvan i spissen, var imponert over det han fikk høre!

På Wilds Minne skole anbefaler vi at elevene sykler etter at de har gjennomført sykkelopplæring på skolen på våren i 4. klasse. 

Sjekk ellers denne informasjonsbrosjyren fra Trygg trafikk, og se gjennom filmen som ligger vedlagt her om trygg sykling.


Det vil bli skifta dører skolebygget (hovedbygget) i uke 12 og 13. Det gjelder to utgangsdører, blant annet hovedinngangsdøra til skolen - men stort sett gangdører inne i bygget.

Kristiansand Eiendom og hovedansvarlig Kruse Smith har gjennomgått rutiner og sjekka HMS i forhold til dette. Det blir naturligvis noe støy periodevis - og naturligvis en del rot. Vi håper dere bærer over med oss angående dette!

For elevenes del skal lærerne legge til rette for at undervisningen går som vanlig. For foresatte kan det bli alternative dører å bruke når dere bringer og henter barna. Dette vil bli skilta.


Elevrådet har i vinter gjennomført håndballturneringer på 4.-7.trinn, og uka før vinterferien var det klart for finaler i gymsalen.

Informasjon til foresatte om kartleggingsundersøkelsen T3 (Tidspunkt 3 i læringsmiljøutviklingen i Kristiansand, FLiK)        

Evaluering er en viktig del av alle skolers utviklingsprosjekter både for å kunne få et innblikk i hvordan elever, lærere og foreldre opplever skolesituasjonen i oppstarten av prosjektet, og for å følge utviklingen i løpet av prosjektet. Dette er den tredje undersøkelsen som skal gjennomføres.  

Alle barn født i 2011/2012 skal delta i undersøkelsen som angår barn/barnehagen. Alle skolens elever fra 1.-10. klasse og kontaktlærere, samt alle skolens lærere inviteres til å delta.                                                                            

Elevene skal svare på spørsmål om hvordan de trives på skolen, hvilken oppførsel og læringsatferd de viser i undervisningen, hvilke forhold de har til lærerne og til de andre elevene, samt om hvordan de opplever undervisningen på skolen.  

Lærere svarer på spørsmål om egen arbeidssituasjon, som trivsel, samarbeid, relasjoner til elevene osv.  

Etter at kartleggingsundersøkelsen er gjennomført vil resultatene være tilgjengelige i en egen nettportal i løpet av april. I denne portalen kan den enkelte skole sammenlikne sine resultater med gjennomsnittsresultatet av de andre skolene som deltar i samme undersøkelse. Skolen kan se sine resultater (fra elev, foreldre og kontaktlærerbesvarelsene) som samlet skole, trinn (småskoletrinn, mellomtrinn, ungdomstrinn), klassetrinn (6. trinn) og klasse (6a). Dersom det er færre enn 7 i en gruppe som har svart, vil det ikke fremkomme noen resultater. Dette for å ivareta anonymiteten. Det betyr at det ikke vil være mulig å spore enkeltelevers svar.  

ALLE elever må få samtykke fra hjemmet for å delta. De elevene som deltok ved sist undersøkelse trenger egentlig ikke nytt samtykke, men alle nye elever må få samtykke fra hjemmet. For sikkerhets skyld vil vi at alle foresatte skal svare på samtykke-erklæringen. Samtykkeskjemaer blir sendt ut fra skolen.  

Med hilsen fra Ann Margareth Aasen Høgskolelektor og ansvarlig for undersøkelsen ann.aasen@hihm.no

 

Mer informasjon om FLiK på hjemmesida til skolen under "meny" eller gå direkte til kommunens FLiK-side herfra.