Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til sommerferien:
21.06.2019 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

10. trinn på Kannik skole jobber nå med temaet lov og rett. I den anledning fikk de i dag besøk av Kenneth fra Stavanger fengsel. Han hadde et foredrag for elevene der han fortalte om hva formålet med fengsel er, og hvordan fengselslivet arter seg. Han la stor vekt på at et viktig fokus i kriminalomsorgen er rehabilitering. Han var en dyktig formidler, og elevene hadde mange gode spørsmål.

 


Den politiske streiken for miljøet som er meldt blant annet 22. mars drøftes heftig blant elevene på Kannik skole for tiden.

Rektor vil drøfte streiken i elevrådet på mandag.

Alt fravær registreres, enten innvilget og godkjent fravær eller ulovlig ikke godkjent fravær. Det er opp til foreldre å søke elever fri, og fri innvilges på bakgrunn av at foreldre overtar opplæringsansvaret i perioden permisjon innvilges.

Skolen står ikke som arrangør av streiken, og er pliktig til å registrere fravær hos elever.

Vi håper at elever som velger å streike faktisk er opptatt av klima og miljø og faktisk ønsker å gjøre en forskjell ved å markere dette ved å delta i en streik.

Rektor er imponert over ungdom som engasjerer seg i blant annet kampen for et bedre klima.

Her kan dere lese om Greta Thunberg som startet den politiske streiketrenden for miljøet.

Gretha Thunberg sin Facebook side.


Tid og sted: 16.30-18.00, Folkets Hus.

Kurset er for foresatte til elever med lese og skrivevansker.Klikk videre for påmeldingslenke.


Eiganes skolekorps vant i helgen Rogalandsmesterskap for korps i klassen 2.divisjon janitsjar.

Gratulerer!

Her er det flere Kannik elever. Både nåværende, tidligere og kommende musikanter.Ung og fritid i Stavanger Kommune arrangerer aktiviteter for ungdom i sommerferien. Dette er super kjekke aktiviteter for deg som ikke har så mange planer i ferien.

Trykk her for mer informasjon og påmelding:

Ta kontakt med Cecilie Nesvik på skolen hvis det er behov for hjelp til påmelding!


FAU avholdt møte 4. mars. Referat fra møtet er vedlagt.

Hodelus er et stadig tilbakevendende problem i skoler og barnehager, og det anslås at to til fire prosent av norske barn har lus til enhver tid. 

For å sikre en lusefri høst oppfordrer Folkehelseinstituttet alle landets skoler og barnehager til å gjennomføre en kampanje mot hodelus denne uka, uke 10.

Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere antall hodelustilfeller over tid. Foreldre og foresatte oppfordres til å foreta lusesjekken helgen 8. -10. mars, med fortløpende behandling dersom det er nødvendig. Hele familien bør undersøkes. Hvis det oppdages smitte bør foreldrene varsle skolen samt foreldre til barnets nære skole- eller fritidsvenner, slik at de også kan sjekkes og eventuelt behandles.

Videre i artikkelen finner dere informasjon om hodelus og en liten film fra Folkehelseinstituttet om hvordan man oppdager og behandler hodelus.Ny versjon av elevavisen "Glassgangen" er nå lansert.

Trykk her

Beste skoleavisen vi kjenner til.

Les!


Husk at lånetiden er 4 uker, - med mulighet til å fornye lånet dersom boken ikke er reservert.

Vi gleder oss over stort utlån, og det er kjekt om du anbefaler andre å lese boka du er ferdig med. Ta med boken til innlevering, eller forny lånet hvis du trenger å ha den lenger.

 


Kannik skole er praksisskole for lærerstudenter.

I perioden fra uke 5 til uke 12 vil det være opptil 14 studenter på bygget. Alle studentene har sin egen praksislærer som har ansvaret for studentene. Studentene skal observere praksis og undervise både sammen med lærer og alene.

Dette er en berikelse for skolens elever, lærere og studentene. Perioden er lærerrik både for studenten som er i praksis på Kannik skole og prakislærer hos oss.

Studenter kan trykke på "Les mer" for å finne viktig informasjon under sin tid i praksis på Kannik skole.