Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Soltunveien 28 4026 Stavanger Telefon: 51912277 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kirsti Natvik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Byfjord skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen øverst til høyre finner du blant annet informasjon om de ulike trinnene, SFO, helsesykepleier, bibliotekar,  FAU og Skolens samarbeidsutvalg. SU All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke ""Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Politiet melder om flere uheldige hendelser på Tasta den siste tiden. Barn og ungdommer fra ulike deler av byen  trekker mot området omkring Tastasenteret og Skateparken. De fleste av disse gjør ikke noe galt, men noen har dessverre vært innblandet i vold, tyveri og hærverk. Dette skaper utrygge forhold for andre i nærheten. Nysgjerrige og spenningssøkende barn og ungdom kan enkelt trekkes inn i aktiviteter med negative konsekvenser.
Politiet patruljerer og Uteseksjonen er aktive, men alle foresatte bes om å være ekstra synlige og oppmerksomme for å sikre at barna har det trygt og godt på fritiden.

Vi har ikke mottatt informasjon om at våre elever har vært innblandet i nevnte hendelser, men her er det viktig at vi sammen tenker forebygging. 


Tradisjon tro, vil skolen også i år samle inn penger til et veldedig formål.

Gjennom avstemming i klassene har vi landet på å støtte arbeidet til Plan International Norge.


Vi er inne i den mørkeste tiden av året. Da er det viktig å ha fokus på viktigheten av å bruke refleks, og å bli sett i trafikken. Nå nærmer det seg årets reflekskonkurranse igjen. Denne vil foregå i uke 48-50 før jul, og uke 1-2 etter jul.I ukene før grunnskolens kveld har elevene hatt temaet "Spor fra fortiden". Dette er også temaet for grunnskolens kveld.  

5.trinn står for underholdningen på Byfjord scene. De andre trinnene vil presentere sitt arbeid med temaet når foresatte besøker klasserommet.  

Arrangementet regnes som en halv skoledag. Elevene har derfor møteplikt.  

Vi møtes i skolegården kl. 16.55 for en felles åpning. 


Ber om at foresatte tar en prat med elevene om at de ikke skal oppholde seg på skolens parkeringsplass, samt at elevene ikke skal krysse parkeringsplassen når de skal til og fra skolen. Elevene skal følge gangfelt og stier rundt skolen. Høstmørket er kommet, og dette kan føre til uoversiktlige og farlige trafikksituasjoner.  

Minner også om viktigheten av bruk av refleks! 


Minner om at foresatte ikke skal kjøre inn på skolens parkeringsplass for å sette av elevene. Dette gjelder både ved hovedinngangen, samt ved 1.trinnsbygget. Elevene skal heller ikke krysse parkeringsplassene, verken gående eller syklende, men følge gangsti ned mot skolegården. Dette for å unngå farlige trafikksituasjoner og ulykker. Elevene kan settes av ved "hjertesonen" mellom Byfjord skole og Tastaveden skole. Vi oppfordrer uansett elevene til å gå eller sykle til skolen.