Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Soltunveien 28 4026 Stavanger Telefon: 51912277 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kirsti Natvik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2023><<
desember 2023
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Byfjord skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen øverst til høyre finner du blant annet informasjon om de ulike trinnene, SFO, helsesykepleier, bibliotekar,  FAU og Skolens samarbeidsutvalg. SU All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke ""Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Det er for øyeblikket tekniske problemer med Vigilo.

VIKTIGE meldinger må sendes til lærers outlook mail inntil problemet er løst. 


Vi ber dere minne barna på at de ikke skal krysse parkeringsplassen når de kommer til, samt når de går hjem fra skolen. Vi vil unngå uoversiktlige og trafikkfarlige situasjoner. Elevene skal benytte gangsti eller annen adkomst slik at de ikke trenger å krysse parkeringsplassen. Vi oppfordrer elevene til å gå til skolen, gjerne i følge med andre barn og /eller voksne. Må barnet bli kjørt, benytt rundkjøringen/" Hjertesonen" mellom Tastaveden og Byfjord skole. Eventuelt kan elevene slippes av i enden av enden av gaten nedenfor den grå modulbygingen.

Stavanger kommune har vedtatt at skolene skal samle inn samtykker fra foresatte via Vigilo.

Samtykkene er nå publisert til alle elevene på Byfjord skole. Foresatte oppfordres til å ta stilling til samtykkene så raskt som mulig.

Les mer under.

NB! Det er ikke mulig å gi samtykker via Vigilo-appen


Kom på biblioteket og lån deg en bok til Halloween.

Skolen har mottatt meldinger om at uvedkommende (muligens elever) skal ha tuklet med enkelte sykler i skoletiden. Muttere har blitt skrudd på/fjernet slik at forhjul løsner fra rammen, noe som kan få fatale følger. Dette er visstnok en «tik tok-trend» som dessverre enkelte har latt seg inspirere av.

Skolen ser svært alvorlig på dette. Lærerne informerer om konsekvensene for slike handlinger tilpasset alderen på de elevene de har. Videre oppfordres foresatte til å følge dette opp hjemme. Snakk med barna og sjekk at sykkelen er intakt.

Det har hendt at elever har parkert syklene sine i utkanten av skolegården/ved Tastahallen. Ikke lurt, ettersom syklene blir enda mer utsatt for hærverk. Elevene skal benytte sykkelstativene i skolegården. 

Hovedregelen er at elevene ikke skal ta på/være borte i andres sykler, ei heller skal de oppholde seg ved syklene i skoletiden inkludert i JYLITS. De voksne kommer til å være ekstra observante når de går vakt ute.

Takk for at dere tar opp dette hjemme!


Skal man søke om elevpermisjon for en enkeltstående skoledag kan den sendes til kontaktlærer på trinnet i Vigilo under fravær - permisjon. 
Når det gjelder søknad om elevpermisjon for flere dager behandler rektor søknaden. Da skal man fortsatt benytte skjemaet som ligger på Stavanger kommune sine hjemmesider under:

Elevpermisjon


LESEBRA, en serie for den som kan lese selv.