Meny
FAU og elevråd Forside
Estrella Polar 37 03581 Albir
Telefon: +34 966 867 209 Send oss e-post
Redaktør: Bjørn Harald Kristiansen
2. - 4. trinn gikk tur til fyret. 

God påske til alle elever og foresatte!

Vi fikk besøk av elever fra Nordborg vgs. De arrangerte aktiviteter for hele skolen. Elevene ble delt inn klassevis og hadde forskjellige leker og aktiviteter. 

Elevrådet arrangerte fotballturnering for 5. - 7. trinn. 

Trinn 5 - 7 hadde organisert en time for 1. - 3. trinn. Elevene hadde forskjellige leker ute og kahoot. Til slutt fikk alle kakao. 

Skolen hadde idrettsdag på Poli Deportivo i Alfaz del Pi. Elever og lærere hadde en flott dag. 

1. - 4. klasse hadde uteskole på stranda i fin-været. De hadde en økt med praktisk matematikk. De hadde også med seg skissebøkene sine, og lagde noen flotte skisser av utsikten fra stranda. Litt lek ble det også tid til. 

Ungdomstrinnet fikk informasjon om hvor viktig det er å følge med der man ferdes og ikke bare ned i en mobiltelefon. De fikk se opptak av flere alvorlige ulykker. Alle har et ansvar for at ulykker ikke skal skje. Ikke sett deg inn i en bil og godta at sjåføren har drukket alkohol. Ta heller taxi sammen. Ikke la passasjerene sove, fordi da kan sjåføren også bli trøtt og sovne. I simulatoren fikk elevene se og kjenne hvor viktig det er at sikkerhetsbeltet er brukt riktig. Det var ubehagelig å henge opp ned i bare sikkerhetsbeltet. Det var også løse gjenstander som vannflasker i bilen. Husk å sikre bagasjen godt. Vi takker Policia Local i Alfaz del Pi for et fint møte.

Vi markerte samefolkets dag med aktivitetsdag. På forskjellige stasjoner hadde elevene på barnetrinnet aktiviteter og lærte om samisk kultur og historie. 

2. - 4. trinn hadde uteskole. Oppgaven var å skisse landskapet og andre ting de ser.