Meny
FAU og elevråd Forside
Estrella Polar 37 03581 Albir
Telefon: +34 966 867 209 Send oss e-post
Redaktør: Marita Linna

I år kan vi ikke gå i 17.mai-tog eller samles mange slik vi pleier. Men – vi kan feire på andre hyggelige måter og huske på at alt blir bra.

Vi ønsker alle en riktig god 17. mai i denne annerledestiden.


Elevene i 1. - 3. klasse har jobbet på en imponerende måte med hjemmeundervisning i en lang periode nå. De har jobbet mye selvstendig med skolearbeidet i alle fagene på en måte som bare er å beundre. De har pliktoppfyllende gjort alle sine oppgaver.

 


Elevene i 4. trinn har fått brukt kreativiteten sin de siste ukene. 

Her ser dere de flotte resultatene. 


Spanske myndigheter har bestemt at elevene ikke skal tilbake på skolen resten av dette skoleåret.

Skolen fortsetter derfor med den digitale hjemmeundervisningen frem til sommerferien.

Vi oppfordrer dere til å følge med på Alfaz del Pi kommunes hjemmeside https://www.lalfas.es/ og helsemyndighetene https://helsenorge.no


Det er fortsatt åpent for å søke skoleplass hos oss til neste skoleår, 2020/2021.


Vi ønsker dere alle en god påske! 


Elevene har jobbet med mange ulike fag og oppgaver i tida med hjemmeskole. Også praktiske fag. De har blant annet øvd på skyggelegging, tegnet etter instruksjon på engelsk, jobbet med sangen “La ilden lyse” og laget “Land Art”. Siden ikke alle har mulighet til å gå ut, måtte vi utvide begrepet litt, og oppgaven ble å lage kunst av ting de fant hjemme. Kreativiteten var stor! 

Spanske myndigheter har besluttet at alle skoler og utdanningsinstitusjoner skal stenge fra og med mandag 16. mars og frem til 12. april.

På grunn av karantenereglene er skolen stengt, og derfor vil telefonen på kontoret være ubetjent i en periode. Vi oppfordrer alle som tar kontakt med oss om å benytte direkte kontaktinformasjon til lærerne. Alle andre forespørsler kan sendes til dnsalbir@gmail.com, så behandler vi henvendelsen din så fort vi kan. 


Her er resultatene fra 4. klasse sin kunst- og håndverksoppgave. 

Lærere og elever på barnetrinnet har jobbet med tema "vennskap" i februar og avslutningsvis lagde de et vennskapstre. 

5. trinn har vært ute i kunst og håndverktimene denne uken og laget flotte kunstverk av det de fant ute i naturen. 

Ta en titt på alle de fine bildene.


1. og 2. klasse hadde utetime i norsk denne uken. Elevene skulle løpe for å hente bokstaver. Disse skulle så settes sammen og elevene skulle lage så mange ord som de klarte. Det var en ivrig gjeng som likte aktiviteten godt. 

6. og 7. trinn var ute i skolegården og hadde praktisk matematikk denne uken.