Meny
Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Figgenveien 31 - 33 4332 Figgjo
Telefon: 51670369 Send oss e-post
Redaktør: Arne Raunholm
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Have you moved here from another town close by or is this your first time in Norway? Whatever your answer and the reason you are here, we would like to wish you a warm welcome you to our village.


Jeg er borte i forbindelse med studiet  fra uke 37 til og med uke 39 og fra uke 42 til og med uke 49.

I den perioden vil helsesøster, Maria Knutsson, være vikar på skolen de fleste tirsdager frem til kl. 1130..  Hente / gå hjem

Barna blir hver dag registrert når de kommer, mens de er på SFO, og når de går hjem for dagen. Det er derfor viktig at dere sier ifra til den voksne som har protokollen når du henter ditt barn, slik at vi får krysset barnet ut fra SFO. Vi ber også om at alt fravær, utenom faste fraværsdager, meldes inn til SFO på SMS før kl 12. Da har vi mulighet til å ha oppdaterte lister når SFO starter. Det er mange barn som blir hentet /skal gå hjem mellom kl 14.00 og 16.00. Vi har derfor ikke kapasitet til å hjelpe til med å sende ekstra ytter-/innertøy med i sekken hjem.  

Merking av klær

Husk å merke ALLE klær! Klær som er merket vil bli lagt i barnas hyller, klær uten navn blir lagt i glemmekassene – ta en kikk i disse av og til. Sjekk også jevnlig at barna har nok skiftetøy.  

Leksehjelp

Fra og med 3.september vil SFO tilby leksehjelp til barna fra 2., 3. og 4.trinn. Dette skjer hver dag rett etter maten. Barna får da mulighet til å gjøre hjemmearbeid under tilsyn fra personalet fra SFO. Foresatte har likevel ansvar for å sjekke at arbeidet er gjort. Leselekser må barna gjøre hjemme.