Meny
Velg seksjon Forside
Rettedalen 4 4330 Ålgård
Telefon: 97554794 Send oss e-post
Redaktør: Selmer Simonsen, Vikarierende rektor
Kulturskoleuke 2023

I uke 13 arrangerer vi kulturskoleuke. Også i år blir det satset stort hvor kulturskolens lærere og elever får besøk av, eller drar ut på besøk til kommunens barnehager. Det er viktig for kulturskolen at alle barn som vokser opp blir kjent med de aktiviteter og muligheter det ligger i våre kurs. I løpet av kulturskoleuken presenteres det opplegg for barnehagebarna som innbefatter nær sagt alle tilbud vi har å tilby. Bildet er hentet fra et tidligere opplegg hvor barna får lære om klaveret av Aleksandra M. Solberg.

I uke 13 arrangerer vi kulturskoleuke. Også i år blir det satset stort hvor kulturskolens lærere og elever får besøk av, eller drar ut på besøk til kommunens barnehager. Det er viktig for kulturskolen at alle barn som vokser opp blir kjent med de aktiviteter og muligheter det ligger i våre kurs. I løpet av kulturskoleuken presenteres det opplegg for barnehagebarna som innbefatter nær sagt alle tilbud vi har å tilby.

Følgende barnehager kommer på besøk til oss på Veveriet, eller får besøk av oss i barnehagen:

Solås, Nesjane, Fiskebekk, Øygardsvatnet, Flassabekken, Kolidalen, Bamsebo, Gilja, Oltedal,Bruhammaren og Rishagen barnehage.

Vi gleder oss veldig til å treffe alle barna og vise de alle våre aktiviteter.