Meny
Velg seksjon Forside
Rettedalen 4 4330 Ålgård
Telefon: 47 86 49 59 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Ingvild Arnevik Aadnøy

Ønsker du å lære mer innen kunstfag?

Alle barn og unge fra 1. - 13. trinn, bosatt i Gjesdal kommune, kan søke om opptak i kulturskolen. Tilbudene er aldersgraderte og dette finner du informasjon om under fanen Tilbud og aldersgrenser. Voksne kan også søke på vokal-/instru­mentaltilbudene ved ledig kapasitet, og da for et år om gangen.

Velkommen til Gjesdal kulturskole!

For best mulig å kunne stimulere eleven til mestring og utvikling i sitt kunstfag, samt gi trygghet i undervisningssituasjonen, er det viktig at faglærer kjenner til flere sider ved eleven.

Kulturskolen tilbyr individuell utviklingssamtale i uke 4. Foresatte tar selv kontakt med faglærer for å avtale tidspunkt, utenom elevens ordinære undervisningstid.
Utviklingssamtaler kan foregå digitalt eller fysisk. Ved fysisk oppmøte er munnbind påbudt for foresatte.


Velkommen til nytt semester!

Kulturskolen følger retningslinjer til skolene, hvor ansatte og elever oppfordres til å testes før første undervisningstime.
Elevene som testes på skolen først behøver ikke ny test for å komme til kulturskolen.  
Kulturskolen er på gult nivå som skolene. Grupper i kulturskolen regnes som en kohort.En riktig, riktig God Jul og et friskt og fysisk Godt Nytt År ønskes alle fra oss i kulturskolen!

Velkommen tilbake fra og med mandag 3. januar.

I 2022 er Gjesdal kulturskole 50 år - gled dere!


 Følgende endringer skjer angående kulturskolens julearrangement etter regjeringens innstramminger 13.12.21, se under:

Her kommer dessverre første avlysning - konserten Gjesdal kulturskole skulle hatt på ÅBOAS torsdag 9. desember avlyses på grunn av koronasituasjonen.

Ellers vil kulturskolen følge samme retningslinjer som kommunen og grunnskolen forøvrig. Etter regjeringens pressekonferanse vet vi mer om vi kan gjennomføre de andre julearrangementene våre.

Hvis vi må avlyse arrangement med billettsalg, vil billettprisen refunderes (billettavgiften vil dessverre gå tapt).


Da går kulturskolen inn i en herlig, forventningsfull og travel tid.

Velkommen til alle fine arrangement - se plakater under - noen med billettsalg på Linticket og noen uten - vi gleder oss!