Meny
Velg seksjon Forside
Rettedalen 4 4330 Ålgård
Telefon: 97642892 Send oss e-post
Redaktør: Jonas Skartveit Rogne, rektor

Ønsker du å lære mer innen kunstfag?

Alle barn og unge fra og med 3 år som er bosatt i Gjesdal kommune kan søke om opptak i kulturskolen. Tilbudene er aldersgraderte og dette finner du informasjon om under menyfanen Om kulturskolen. Voksne kan også søke på vokal-/instru­mentaltilbudene ved ledig kapasitet.

Velkommen til Gjesdal kulturskole!

Velkommen til et spennende høstsemester i Gjesdal kulturskole!

 


Kulturskolen vil ønske alle våre flotte og dyktige elever, og alle andre, en nydelig sommer!
Det har vært et meget spesielt, men samtidig spennende og inspirerende år med masse flotte konserter, utstillinger og forestillinger. Nå er tiden inne for å lade batteriene og nyte de fantastiske opplevelsene sommeren gir før vi sammen tar fatt på et nytt skoleår. Det gleder vi på kulturskolen oss til!
Husk oppstartsmøtet torsdag 17. august kl 18:00 i Storsalen på Veveriet 
HA EN RIKTIG GOD SOMMER!

Så var vi endelig i gang med konserter med våre flinke elever våren 2023. Her bilde av Karianne fra første konsert tirsdag den 21. februar.  Karianne spilte en flott versjon av "smikk smikk smekk" med nydelige toner og tramp i gulv. Konserten ble en koselig stund med et variert og flott sammensatt program til stor begeistring fra publikum. Klikk videre for flere bilder.

Kulturskolen har hvert år en uke på våren hvor elevene kan ta med seg en venn til undervisningen.

Velkommen sammen med din venn!


Uke 7 var slagverksavdelingen med på slagverksfestival sammen med elever fra Stavanger og Sola kulturskole. Sammen fikk de undervisning av slagverkslærerne ved de tre kulturskolene og fikk også mulighet til å jobbe med Kenneth Ekornes, en av norges beste slagverkere. Det hele kulminerte i en fantastisk festivalkonsert søndag 19. februar i Sola kulturhus. En rørt rektor var til stedet og fikk oppleve slagverksmusikk av høyeste kvalitet!

Velkommen til Gjesdal kulturskoles huskonserter våren 2023!

Konserter våren 2023

Det blir i løpet av våren arrangert en rekke konserter medvirkende kulturskolens elever. 

Velkommen!