Meny
Velg seksjon Forside
Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger Besøksadresse: Hundvågveien 75, 4085 Hundvåg
Telefon: 51 59 88 00 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Fridstein Bjerga
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 7 dokumenter i arkivet.

Velkommen til Hundvåg skole sine hjemmesider

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Mye av det som tidligere var "ranselpost", legges nå ut på hjemmesiden. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Fridstein Bjerga

Skolene vil fortsatt organisere hjemmeundervisning for elevene. Barnehagene vil kontakte barn og foreldre i løpet av de nærmeste dagene. 

Stavanger kommune opprettholder omsorgstilbudet for barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner, samt barn med særlige omsorgsbehov i denne perioden. For mer informasjon om omsorgstilbudet, se artikkelen Oppdaterte regler for bruk av barnehagenes og skolenes omsorgstilbud.


Trenger du noen å snakke med?

Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi på skolen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Vi er tilgjengelige for samtaler mellom 09-15.00

Sosiallærer Grete M.Fossan mob.tlf 901 73 589

Avdelingsleder Lisbeth Kristiansen mob.tlf 922 90 316

Avdelingsleder Tonje Pedersen, mob.tlf 922 40 266

Rektor Fridstein Bjerga, mob.tlf 97180289

Lærernes kontaktinformasjon finner dere på trinnet sine sider og i oversikten over ansatte.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere.

Vi legger ved en lenke til alarmtelefonen dersom det er akutt behov: https://www.116111.no/Denne er åpen hele døgnet.

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.


I disse tiden kan mange barn og voksne føle seg usikre. Noen blir redde. Alarmtelefonen for barn har nå utvidet åpningstiden.

Alarmtelefonen for barn har nå, i disse Korona-tider, utvidet til døgnåpent.Ta kontakt med alarmtelefonen dersom du trenger det: https://www.116111.no/barn-7-11 eller på mobilnr: 116111


Bruk google-funksjonen som ligger i høyre kolonne. Da får du oversatt all informasjon på hjemmesiden til ønsket språk. Lykke til! 

Information in your language

Use this Google-feature located in the right column. Then you will get all the information on the website translated into the desired language. Good luck! 

Informații în limba dvs.

Utilizați această caracteristică localizată în coloana din dreapta. Apoi veți obține toate informațiile de pe site-ul web traduse în limba dorită. Mult noroc! 

Macluumaadka luuqadaada

U adeegso qaabkan ku yaal khaanadda saxda ah. Markaa waxaad kaheleysaa dhamaan macluumaadka websaydhka oo lagu tarjumay luqadaha la doonayo. Nasiib wacan! 

Informationen in Ihrer Sprache

Verwenden Sie diese Funktion in der rechten Spalte. Dann erhalten Sie alle Informationen auf der Website in die gewünschte Sprache übersetzt. Viel Glück! 

Informacje w twoim języku

Użyj tej funkcji znajdującej się w prawej kolumnie. Następnie otrzymasz wszystkie informacje na stronie przetłumaczone na żądany język. Powodzenia 


Da er vi kommet i gang med hjemmeopplæringen og vi vil takke dere alle foresatte for godt og positivt samarbeid med lærerne nå i oppstarten! Lærerne skal gi elevene gode oppgaver i fagene og hjelpe til med oppfølging og læring. Det vi forventer av dere foresatte er at dere legger tilrette for gode arbeidsforhold for elevene hjemme. Hjelp de med å holde struktur på dagen, med å stå opp, logge seg på classroom og vis interesse for skolearbeidet underveis og pass på at de tar pauser og beveger på seg i blant. Dere skal ikke være redde for å ta kontakt med læreren på telefon eller digitalt. Det er mye nytt og annerledes for oss alle, og det er mange spørsmål, naturlig nok. Mye læring for store og små. Dere finner e-postadresser til lærerne på trinnsidene, eller under fanen personal skole.

Ønsker du bøker levert hjem på døra? Bestill nå, så har du ferskt lesestoff til påsken.

Sølvberget starter med hjemlevering av bøker fra mandag 30. mars.