Meny
Forside
Vedlegg
Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Aktiviteter og spill

NAFO har laget aktivitetsbingo på ulike språk. Bingoen består av et ark med flere bilder med tekst som er oversatt på flere språk.  Dette er en aktivitet som foresatte kan gjøre sammen med barna hjemme eller ved å gå på tur i nærmiljøet. Er dette noe vi skal dele med foreldrene? Sende på mail? Dette er en fin aktivitet som foresatte kan gjøre sammen med barna hjemme eller ved å gå på tur i nærmiljøet. Aktiviteten passer for store og små og fungerer aller best i samarbeid. Nærmiljøbingo kan gjøre turen spennende for store og små. Hvem roper BINGO først?


 

 

Sommer-memoryspill på flere språk fra tema morsmål. Spillet er laget med tanke på at man kan synliggjøre flere språk i barnegruppa mens man spiller og har det gøy. Spillet inneholder 30 ulike sommerord på norsk og et annet språk. 

 

 

 


 

 

Vårtur - bingo. En kjekk våraktivitet til vårturene i skog og mark. Barna går på let etter det de ser på bildene, navngir og krysser av i ruten når de har sett eller funnet det de leter etter.
Dere finner vårbingoen i vedleggboksen til høyre.

 

 


Tall- og mengde memory-spill fra tema morsmål på flere språk. Spillet er laget med tanke på at man kan gjøre seg kjent med ulike tall symboler og mengder og synliggjøre flere språk i barnegruppa mens en  spiller og har det gøy.  Spillet inneholder 24 ulike kort med bilder av tall eller mengder på ulike språk