Meny
Velg seksjon Forside
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Viktige lærings- og kommunikasjonsverktøy på Karlstad skole

Zokrates/Office 365, Visma flyt skole og Transponder meldingsbok.

På skolen bruker vi ulike digitale verktøy for deling av informasjon mellom skole og hjem.

I foresattportalen til Zokrates finner du informasjon som timeplan, ukeplan, lekser, innleveringer og eventuell annen informasjon angående arbeidsuka til elevene. Innlogging med MinID. 

http://www.foresattportalen.no/

Transponder meldingsbok er en digital meldingsbok som erstatter all skriftlig kommunikasjon mellom skole, SFO og hjem. Ved å laste ned appen til transponder meldingsbok eller bruke en nettleser kan du som foresatt enkelt melde om fravær, søke om permisjon og spørre om ting du lurer på. Du vil også motta en del informasjon fra skolen her. Innlogging med MinID

https://meldingsbok.transponder.no

I VISMA Flyt Skole kan du som foresatt endre kontaktinformasjon om deg selv (epost, adresse o.l), samt få en oversikt over registret fravær og eventuelle anmerkninger til eleven. Utviklingssamtalene skrives her og dere som foreldre og elevene har tilgang til å lese det som skrives. Innlogging med MinID. 

skole.visma.com/malselv

I det daglige skolearbeidet benytter elevene Zokrates, som er et påbygg til Office365, der de har en oversikt over timeplan, ukeplan, innleveringer og eventuelt resultater/tilbakemeldinger på innleveringer. I tillegg har elevene personlig lagringsområde i OneDrive, der alt skolearbeid skal lagres. Som elev i Målselvskolen får elevene tilgang på alle programmene til Microsoft Office, både i onlineversjon og fullversjon. Fullversjonene kan lastes ned på inntil 5 enheter.