Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Smågrupper Stolt avdeling
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen
Torsdag 21/2 var Madlavoll sine skolelag på plass i Randaberg arena, for gruppespill i NFF Rogaland sin barneskoleturnering. 

Elevene på 6.trinn har skrevet egne fantasy fortellinger og i dag leste de tekstene sine for fadderbarna på 2.trinn. En veldig kjekk time.

Leseukene ble åpnet med fellessamling i rundingen på mandag. I 2019 er det både nasjonalt bokår og 500-årsjubileum for de første norske, trykte bøkene. Fokuset i disse ukene blir dermed på norske bildebøker. Leseukene handler om å skape leselyst og om å få gode lesevaner for elevene. Blant norske bildebøker finnes det mange skatter som vi håper kan gi mange gode leseopplevelser for både liten og stor! 


Første trinn er i gang med leseukene, og elevene koser seg med mange spennende bøker. På mediateket har vi laget en koselig lesekrok. I dag, 6. februar, har vi markert Samefolkets dag. Vi har lyttet på joik og studert samenes "skaller" og hodeplagg. 

På 4. trinn jobber vi for tiden med gangetabellene. Elevene er veldig ivrige og synes det er veldig kjekt. Oppgavene er varierte og spennende. Det er viktig at vi øver litt hver dag. Både på skolen og hjemme. Her kommer det til å bli mange gangemestre!

2.klasse har skrevet noen fantastiske bøker. De har arbeidet godt og det viser resultatet. Bøkene er blitt lest av rektor og flere lærere ved skolen. Alle var imponert over de flotte bøkene.

2.trinn hadde i går tre forestillinger. Alle var utrolig flinke og de har øvd godt på forhånd. Storsamlingen handlet om advent, Lucia og jul.

Vi er i gang med juleaktiviteter på SFO.

Vi ønsker å informere om at det er tilfeller av omgangssyke blant elever og voksne ved skolen.

God håndhygiene reduserer sjansen for å bli syk og spre smitte.  

Hvordan utføre håndvask:

■ Skyll hender godt

■ Bruk flytende såpe og rennende lunkent vann

■ Vask hendene minimum 30 sekunder

■ Husk håndbak, tommel, mellom fingre og fingertupper!

■ Skyll såpen godt av

■ Tørk forsiktig med papir (eventuelt eget håndkle)  

■ Bruk papiret til å skru igjen kranen

■ Ved kjent smitte bruk desinfeksjon i tillegg (ha tørre hender)  

For å forebygge omgangssyke, er det viktig å følge råd fra Folkehelseinstituttet, viser til nettside; https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/smitte-fra-mat-vann-dyr/flere-artikler/slik-forebyggjer-du-omgangssjuke-me/ HvoI dag var vi i 2.klasse på besøk på Madla bibliotek. Vi fikk høre om mange kjekke bøker, vi ble lest for, vi fikk lånekort og vi fikk lånt bøker. Et kjekt bibliotekbesøk😊

Hei

Nå er foreldreundersøkelsen på 3 og 6 trinn åpnet. Barna fikk med seg informasjon som ranselpost mandag og vi ber dere som foresatte å følge instruksjonene i skrivet.

I skrivet er det oppgitt et passord som du bruker når du logger deg inn. Du kan fint bruke Chromebook for å svare. 

For at våre resultater skal bli representative trenger vi svar fra så mange som mulig. Altså er ditt svar viktig. Svarfristen er satt til 02.12.18

Lykke til med undersøkelsen.

 

 


Høsten er her, vær synlig i mørket!

Denne uken har 2.trinn lært om edderkopper. Vi har sett på en modell, lest bøker, funnet edderkopper ute og vi har laget egne edderkopp bøker. 

I dag gikk gikk turen opp til gapahuken nedenfor Ullandhaugtårnet. Vi hadde stasjoner, spiste og lekte. Før vi gikk tilbake til skolen var vi innom den botaniske hagen og lekte. En flott uteskole i nydelig høstvær.

I går fikk 3.trinn dele av sin kunnskap om byen vår Stavanger. Elevene sang med hele seg, danset og dramatiserte, de ga alt på alle 3 forestillingene. Kort oppsummert var forestillingen fantastisk, elevene fenomenale og sangen løftet taket i gymsalen.

Denne uken har 2.trinn lest og arbeidet med boka "Den kjempestore pæra" av forfatter Jakob Martin Strid. Motiverte elever har kost seg med bok, arbeid og film.

I går var 2.klasse på uteskole i Sørmarka.  Vi lærte om sopp, lagde flotte bilder av ting vi fant i naturen, lekte og koste oss.

I morgen, onsdag 29. august, arrangerer vi skoletur til Dalsnuten. Vi har bestilt busser som vil stå oppstilt fra parkeringsplass/rundkjøring opp mot hovedinngang. Vi oppfordrer alle elever til å gå til skolen, da det ikke vil bli mulig å stoppe ved parkeringsplass/rundkjøring og opp mot skolen.

Hele 6.trinn gikk på tur til Mosvannet i det fine sommerværet.

Vi håper du har hatt en god ferie og nå gleder vi oss til å se deg igjen!

Første skoledag etter ferien er torsdag 16. august. 1.trinn starter kl. 09.00. 2.-7.trinn starter kl. 08.00.

Nyt de siste feriedagene!

Hilsen rektor

 

 

 


Tirsdag 14.08 og onsdag 15.08 er det planleggingsdager på SFO. Da er SFO stengt.

Velkommen tilbake torsdag 16.08.18.

SFO er også stengt 16.11.18, 02.01.19 og 11.06.19 dette skoleåret på grunn av planleggingsdager.


Her kommer påmelding til juni og august SFO.

Vi trenger svar fra alle elever med SFO plass.

http://www.minskole.no/Forms.aspx?id=565&tag=7d6af007-e529-4c1f-a3d4-5a5cbdd951b5

Svarfrist 1. juni 2018

 


FAU inviterer til årets dugnad førstkommende tirsdag klokken 1730 - 1930.

 


Det var miljøsamling i rundingen i dag, hvor sang ambassadørene bidro til god stemning.

Elevrådet overtok scene og mikrofon, og viste oss ulike måter å hoppe tau på; alene eller sammen.

Etterpå delte de ut kasser med tau til hvert trinn, før det hele ble satt i gang med felles hopp i trappen,

til full musikk. Ja, det finnes "hoppe premier,", men det viktigste er å hoppe for helsas skyld!


Vi tilbyr "Drop in" leksehjelp hver tirsdag fra kl. 12.40 - 13.40 for elever på 2, 3. og 4. trinn. Leksehjelpen er i klasserom A10, base A.

Velkommen til de elevene som ønsker å benytte seg av tilbudet :)