Meny
Velg seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Smågrupper Stolt avdeling
Besøksadresse: Jernalderveien 47, 4041 Hafrsfjord Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger
Telefon: 51 91 27 30 Send oss e-post
Redaktør: Stein Erik Olsen

Endelig var det Madlavoll skole som vant for beste innslag!

Takk til 5.trinn som gav oss denne gleden!


I dag har elevene i andre klasse gått 8 km. For en sprek gjeng😊 Vi gikk ned til Stokkavannet og fulgte vannet litt før vi gikk inn i skogen. Vi har bygget hytter, klatret i trær, lekt og kost oss.

Her ser dere noen av vinnerne av årets HOPPETAUKONKURRANSE på vår skole: 5c

 


Fredag 31. mai er det skolefri dag. SFO er åpen for elever med SFO plass. For elever på STOLT avdelingen vil det ikke være taxitransport. Fint om du kan gi beskjed til SFO om din elev skal ha fri, og tar langhelg.

Mail: silje.fosse.dybvig@stavanger.kommune.no eller therese.sorbo.madlavoll@stavanger.kommune.no

SMS: 1 trinn: 481 09 819, 2-7 trinn: 481 10 097

 

På forhånd takk :)

 


I disse dager vil alle som starter på 1. trinn til høsten motta invitasjon til besøksdag i posten. I brevet er det satt opp feil dag.

Rett dag og dato er: tirsdag 28. mai kl. 09.00-11.00.


Her åpner skolens ELEVRÅD  årets hoppetaukonkurranse.

Elevene hopper over et slengtau for å hente hver sin korg med tau.


4. trinn var i dag (onsdag 03.04) så heldig at vi fikk lov til å se Spillopperiet sin forestilling "Peter Pan" på Byfjord skole. Forestillingen var helt topp og det var veldig stas at en av skuespillerne var en av våre egne elever. 

I dag var deler av 1.trinn på kjekt besøk på Jernaldergården. Vi fikk se hvordan menneskene bodde for 1 600 år siden. Vi fikk til og med stå oppå en gammel gravplass hvor en kriger var begravd.

Skolen ønsker minst mulig bilkjøring av elever til og fra skolen!  Hvis det MÅ kjøres, benytt snuplasen øverst ved gymsalen. Rundkjøringen ved PRIX trenger vi bl.a. til svømmebussen! Vi har fra før av drosjer som kjører elever som kommer fra andre bydeler. Utover dette ønsker vi minst muig biltrafikk i den sårbare tiden da elevene går til og fra skolen .

Torsdag 21/2 var Madlavoll sine skolelag på plass i Randaberg arena, for gruppespill i NFF Rogaland sin barneskoleturnering. 

Elevene på 6.trinn har skrevet egne fantasy fortellinger og i dag leste de tekstene sine for fadderbarna på 2.trinn. En veldig kjekk time.

Leseukene ble åpnet med fellessamling i rundingen på mandag. I 2019 er det både nasjonalt bokår og 500-årsjubileum for de første norske, trykte bøkene. Fokuset i disse ukene blir dermed på norske bildebøker. Leseukene handler om å skape leselyst og om å få gode lesevaner for elevene. Blant norske bildebøker finnes det mange skatter som vi håper kan gi mange gode leseopplevelser for både liten og stor! 


Første trinn er i gang med leseukene, og elevene koser seg med mange spennende bøker. På mediateket har vi laget en koselig lesekrok. I dag, 6. februar, har vi markert Samefolkets dag. Vi har lyttet på joik og studert samenes "skaller" og hodeplagg. 

På 4. trinn jobber vi for tiden med gangetabellene. Elevene er veldig ivrige og synes det er veldig kjekt. Oppgavene er varierte og spennende. Det er viktig at vi øver litt hver dag. Både på skolen og hjemme. Her kommer det til å bli mange gangemestre!

2.klasse har skrevet noen fantastiske bøker. De har arbeidet godt og det viser resultatet. Bøkene er blitt lest av rektor og flere lærere ved skolen. Alle var imponert over de flotte bøkene.

2.trinn hadde i går tre forestillinger. Alle var utrolig flinke og de har øvd godt på forhånd. Storsamlingen handlet om advent, Lucia og jul.

Vi er i gang med juleaktiviteter på SFO.

Vi ønsker å informere om at det er tilfeller av omgangssyke blant elever og voksne ved skolen.

God håndhygiene reduserer sjansen for å bli syk og spre smitte.  

Hvordan utføre håndvask:

■ Skyll hender godt

■ Bruk flytende såpe og rennende lunkent vann

■ Vask hendene minimum 30 sekunder

■ Husk håndbak, tommel, mellom fingre og fingertupper!

■ Skyll såpen godt av

■ Tørk forsiktig med papir (eventuelt eget håndkle)  

■ Bruk papiret til å skru igjen kranen

■ Ved kjent smitte bruk desinfeksjon i tillegg (ha tørre hender)  

For å forebygge omgangssyke, er det viktig å følge råd fra Folkehelseinstituttet, viser til nettside; https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/smitte-fra-mat-vann-dyr/flere-artikler/slik-forebyggjer-du-omgangssjuke-me/ HvoI dag var vi i 2.klasse på besøk på Madla bibliotek. Vi fikk høre om mange kjekke bøker, vi ble lest for, vi fikk lånekort og vi fikk lånt bøker. Et kjekt bibliotekbesøk😊

Hei

Nå er foreldreundersøkelsen på 3 og 6 trinn åpnet. Barna fikk med seg informasjon som ranselpost mandag og vi ber dere som foresatte å følge instruksjonene i skrivet.

I skrivet er det oppgitt et passord som du bruker når du logger deg inn. Du kan fint bruke Chromebook for å svare. 

For at våre resultater skal bli representative trenger vi svar fra så mange som mulig. Altså er ditt svar viktig. Svarfristen er satt til 02.12.18

Lykke til med undersøkelsen.

 

 


Høsten er her, vær synlig i mørket!

Denne uken har 2.trinn lært om edderkopper. Vi har sett på en modell, lest bøker, funnet edderkopper ute og vi har laget egne edderkopp bøker. 

I dag gikk gikk turen opp til gapahuken nedenfor Ullandhaugtårnet. Vi hadde stasjoner, spiste og lekte. Før vi gikk tilbake til skolen var vi innom den botaniske hagen og lekte. En flott uteskole i nydelig høstvær.

I går fikk 3.trinn dele av sin kunnskap om byen vår Stavanger. Elevene sang med hele seg, danset og dramatiserte, de ga alt på alle 3 forestillingene. Kort oppsummert var forestillingen fantastisk, elevene fenomenale og sangen løftet taket i gymsalen.

Denne uken har 2.trinn lest og arbeidet med boka "Den kjempestore pæra" av forfatter Jakob Martin Strid. Motiverte elever har kost seg med bok, arbeid og film.