Meny
Velg seksjon Forside
1. Klassen
2. Klassen
3. Klassen
4. Klassen
5. Klassen
6. Klassen
7. Klassen
Hovedadresse Skoleveien 9321 Moen Telefon: 77832900 Send oss e-post
Postadresse Postboks 14 9329 Moen
Redaktør: Marte Alise Karlsen
Foreldreportal Zokrates
Foreldrepålogging Zokrates
Nedtelling til juleferie
19.12.2019 kl 14:45
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Snart kommer nedtelling til juleferien!
Bestill skolemelk
Bestille skolemelk
Elektronisk søknad SFO, VISMA
Søknad SFO VISMA
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2019><<
november 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
Innlogging minskole for ansatte
Innlogging minskole for ansatt
MOT inviterer til foredrag: "Styrke bevissthet og MOT - vær en god rollemodell"  Onsdag 20.11.19, klokka 18.00 på Bardufoss ungdomsskole. 

Idag var det Blimedans i regnværet på Olsborg skole. Mye bra dansing!

Olsborg skole har over tid vært plaget med forekomst av sølvkre. Skolen har meldt problemet inn til byggeier og tiltak er gjennomført blant annet  i forhold til limfeller og åtefeller . Byggeier vurderer nå ytterligere tiltak for å begrense omfanget. Les mer om dette på Folkehelseinstituttets nettsider (lenke vises når du åpner saken).

1. juni starter lesekampanjen SOMMERLES. Sommerles er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan elevene registrere bøkene de leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene deres leser. Målselv bibliotek er med på sommerles-kampanjen og premier kan hentes på Istindportalen. For mer informasjon, se eget skriv om denne lesekampanjen som tidligere har blitt sendt hjem som ranselpost, ta kontakt med Målselv bibliotek eller gå inn på nettsiden www.sommerles.no. Det ligger også masse informasjon på nettsiden altom.sommerles.no.

Erfaringene fra Sommerles er at elevene som har deltatt, ikke bare har opprettholdt, men de har styrket sine leseferdigheter i løpet av en lang sommerferie.

Håper mange elever velger å delta på Sommerles, det er motiverende og gøy :-)


Denne uka har elevene på mellomtrinnet hatt skaperuke i regi av Ungt entreprenørskap. Elevene har brukt sine kreative evner og førkunnskaper innenfor temaet klima og miljø til å utvikle nye ideer og løsninger på noen av dagens søppel- og klimaproblemer. Elevene har jobbet i grupper på tvers av klassene og vi voksne har vært vitne til masse godt samarbeid. Uka har bestått av øvelser med fokus på kreativitet og samarbeid, mye arbeid med ideutvikling, modellbygging, presentasjoner og pølsefest!

Elevene har vært kjempe flinke og vi voksne er svært imponerte over alle de gjennomtenkte og gode løsningene elevene har utviklet, og de flotte modellene de har lagd. Juryen, som besto av Eivind Olsen (daglig leder for Storegga entreprenørskap), June Pettersen (prosjektleder for ungt entreprenørskap) og Jin (representant fra egen skole) var også meget imponerte, og hadde en veldig vanskelig jobb da de skulle kåre vinnere blant alle de gode kandidatene.


5.klasse hadde endelig samlet nok smileys og da ble det pizzafredag. God innsats på kjøkkenet og veldig god pizza. 

Torsdag da elevene kom på skolen var mikrobølgeovnen på klasserommet borte. Elevene ble delt inn i lag og måtte finne ut hvem som hadde tatt den. Det var 5 mistenkte i saken. Elevene måtte først finne ut hva det sto på det hemmelige brevet før de kunne gå til første spor i saken. 4 av sporene var gjemt på gammelskolen, mens det siste var på klasserommet. Elevene undersøkte fotspor, forklaring til de mistenkte, bilde av nøklene til den skyldige, fingeravtrykk og spor etter ost. Elevene jobbet veldig godt og heldigvis fant vi tilslutt hvem som hadde tatt mikroen slik at det ble ostesmørbrød til lunsj også denne dagen! 


5.klasse har laget noen kjempefine kopper i kunst og håndverk. 

Vi hadde en veldig fin fysak-time i dag med aking i gangveien. 

Medietilsynet markerer Safer Internet Day i Oslo den 5. februar 2019 – og arrangerer konferanse i samarbeid med Unicef, Utdanningsdirektoratet og Datatilsynet.

Foredragene finner du her