Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse: Terje Vigensvei 1, 4083 Hundvåg. Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger.
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Reglement for orden og oppførsel i Stavangerskolen
Orden og oppførsel
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fantastisk innsats av stafettlagene til 7.klasse på Tine-stafetten.

FAU og våres representanter fra 4. Trinn som var ansvarlige for å arrangere sykkeldagen, ønsker å takke alle som trosset været og deltok på sykkeldagen.

FAU ved 4. Trinn ønsker også å takke Sport 1 Hundvåg som utførte sykkelkontroll.

Kiwi Øysenteret, Kiwi Hundvåg,Tasta Senter og Sparebank 1 for flotte premier,  og ikke minst alle flotte foreldre som hjalp til med arrangementet! Vi ser allerede fram til neste år!

 Hilsen FAU


Sommerferien 2018 og årets Fiks Ferigge Ferie-eventyr i Stavanger nærmer seg med lange sprang! Påmeldingen åpnet 15. mars klokken 12.00, og allerede etter fem dager er 236 barn påmeldt.

Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet (rundkjøringen) når barna leveres, ikke skolens parkeringsplass. MÅ dere parkere bilen for å gå inn å levere eller hente barn, parkerer dere selvsagt på en av parkeringsplassene og ikke i av og påstigningsfeltet. Vi opplever stadig at biler blir parkert i rundkjøringen. Siden det kan oppstå farlige situasjoner, kan det bli nødvendig å kontakte Stavanger parkering om problemet fortsetter.

Vi har også merket oss at det er flere som setter barna av ved gymsalen. Her er det ingen snuplass og det kan lett oppstå farlige situasjoner om dere må rygge ut eller kjøre inn i skolegården for å snu. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende. Vi oppfordrer ellers til at flest mulig går eller sykler til skolen. Vi ber også alle om å bruke refleks, spesielt i høst- og vintermånedene.

 


Bestilling av melk og frukt skoleåret 2017/2018 gjøres på disse nettadressene: www.skolefrukt.no  og www.skolelyst.no


Torsdag 21. september gjennomførte vi årets skoletur!

Disse turene gir mye! Den ene bonusen er fysisk aktivitet og felles opplevelser. Den andre er at det er en veldig god arena for å utvikle og opprette relasjoner mellom elever, og mellom voksne og barn.

Bildene taler for seg selv :-)