Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Fruktveien 25 4635 KRISTIANSAND
Telefon: 38146350 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Bjotveit
Det er 2 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2019><<
november 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Skolen er i normal drift fra tirsdag morgen, men heldagsprøven for 10.trinn utsettes til onsdag. Utover det vil skoledagen gå som normalt for de andre elevene. 

I hele dag har det vært arbeidet for å klargjøre for at elevene kan komme tilbake på skolen som normalt. Elektrikere, teknikere og ansatte ved skolen har hatt dette som mål i hele dag.

I skrivende stund blir internett-tilgangen klargjort. Dette er vi blitt lovet skal være på plass innen morgendagen. Tidligere i dag var miljørettet helsevern ut på befaring for å kvalitetssikre arbeidet som er blitt gjort og sikre at det er trygt og forsvarlig for elever og ansatte å være på skolen. Konklusjonen var at det ikke var noen betenkeligheter for å åpne skolen. Det vil også i morgen bli gjennomført en testing av luftkvaliteten.

 


Skolen må holde stengt mandag på grunn av arbeider etter brannen. Det blir vanlig skole fra og med tirsdag.
Grunnen er arbeid med strøm, vann og ventilasjon og brannsvarslingssystem. Videre arbeides det også med å fjerne røyklukt og sot. En del av arbeidene kan gjøres i helgen, men noe kan ikke bli gjennomført før mandag. Noen klasserom vil bli brukt av ansatte inntil alternative lærer –og møterom er på plass i form av brakker.

Sikkerheten er ivaretatt ved at det er satt opp sperringer rundt den delen av bygget som ble skadet i brannen. Skolen vil gjennomføre prøver som planlagt.        
På mandag vil de ansatte klargjøre skolen for å kunne gjennomføre normal undervisning fra og med tirsdag.

Skolen sender ut informasjon til alle foreldre per SMS og eventuelt e-post i dag og senere ved eventuelle endringer eller ny informasjon. Ny informasjon legges også ut på skolens hjemmeside.

Kontakt for media:
Rektor Sverre Bjotveit, mobiltelefon: 918 87 889  


Grunnet brann og totalskade i administrasjonsfløyen, er skolen stengt i dag, fredag 1.november.
Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget for hele skolen og hvilke langsiktige konsekvenser dette vil kunne få for elever og ansatte.

Det vil komme ytterligere informasjon når en vet mer om skadeomfanget og hvordan en vil løse denne triste situasjonen.


Det  startes foreldreveildeningsgruppen ICDP til tenåringsforeldre.

Kurset går over 6 kvelder. Temaer i samlingene dagsaktuelle og passer for alle som har ungdommer i hus. 

Oppstart torsdag 7.11 kl 18-19.30
Sted: Aquarama 3 etasje (helsestasjonen) 

For mer informasjon om innhold i kurset se nettsiden  www.ICDP.no
Ved påmelding eller spørsmål om kurset ta kontakt med: ase.gunn.rosstad@kristiansand.kommune.no

 I løpet av senest uke 45 skal det gjennomføres en Elevundersøkelse og en Foreldreundersøkelse ved Vigvoll skole. Dette er en undersøkelse i regi av UDIR. Den blir gjennomført hvert år for elevene og annethvert år for foreldre/foresatte.

Hva er formålet med Elevundersøkelsen?
Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø. Data fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning og forskere kan få utlevert rådata fra undersøkelsen. Deler av resultatene fra Elevundersøkelsen publiseres på Utdanningsdirektoratets nettjeneste Skoleporten (skoleporten.udir.no).

Hvordan gjennomføres undersøkelsen?
Elevundersøkelsen kan gjennomføres både vår og høst. På høsten er det obligatorisk for kommunene/fylkeskommunene/skolene å gjennomføre Elevundersøkelsen. Gjennomføring av undersøkelsen på våren er et frivillig tilbud til de skolene som ønsker det. Både på våren og høsten er det frivillig for elevene å svare på Elevundersøkelsen. Elevene kan også starte en undersøkelse, og hoppe over spørsmål de ikke ønsker å svare på. Behandlingsansvar og personvern Når elevene svarer på spørsmål i Elevundersøkelsen, blir det lagret personopplysninger om dem. Utdanningsdirektoratet er ansvarlig for at personopplysningene som behandles i Elevundersøkelsen, blir behandlet riktig og etter gjeldende personvernregelverk.

Conexus drifter det tekniske i undersøkelsen på vegne av Utdanningsdirektoratet og må følge samme regelverk om personopplysninger. Conexus drifter portal for bestilling, innhenting og visning av resultater fra Elevundersøkelsen, herunder grunnlagsdata. Portalen krever pålogging.
Resultatene fra Elevundersøkelsen kan ikke direkte knyttes til personer som har svart. Elevene som svarer oppgir ikke navn, og det er ikke knyttet personnummer til besvarelsene. Når undersøkelsen avsluttes, brytes sammenhengen mellom påloggingskoden til eleven og besvarelsen. Derfor er det svært vanskelig å identifisere hvem som har svart hva i undersøkelsen. I svært få tilfeller kan det likevel være en teoretisk mulighet for at noen kan gjenkjenne hvem som har svart hva (indirekte identifisering), for eksempel ved små skoler der noen har bakgrunnskunnskap om de som har svart. Derfor har vi svært strenge regler for å vise resultater fra undersøkelsene - det gjelder for skolene, skoleeierne og de statlige utdanningsmyndighetene. Det er lagt inn egne regler (prikkeregler) for å skjule resultater og dermed redusere faren for at noen indirekte kan gjenkjenne hvem som har svart hva.

Data fra undersøkelsen publiseres aldri offentlig på en måte som gjør det mulig å gjenkjenne enkeltelever sine svar. I de tilfeller vi gir ut data til forskere, må de følge Utdanningsdirektoratets regler for behandling av data og taushetsplikt, og de må skrive under på en taushetserklæring. Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i Elevundersøkelsen er personvernforordningen (GDPR) art. 6 nr. 1 bokstav e og art. 9 nr. 2 bokstav g, hvor det supplerende nasjonale rettslige grunnlaget er forskrift til opplæringsloven § 2-3 og forskrift til friskoleloven § 2-3.

Har du spørsmål?
For mer informasjon kontakt skolen.
Du finner også mye informasjon på www.udir.no/undersokelser. Spørsmål om personvernet i undersøkelsen kan rettes til Utdanningsdirektoratets personvernombud på e-post: personvernombud@udir.no.Husk å besøke yrkesmessa i Sørlandshallen 15.og/eller 16. oktober.

10. trinns elever og foreldre/foresatte til 9. og 10. trinns elever er velkommen på ettermiddagstid (16-20). 9. trinns elever får anledning til å besøke messa på dagtid 16. oktober.


For første gang har Kristiansand kommune lansert en helt egen arrangement-app for ungdom – SEES. Appen gir en samlet oversikt over ungdomsarrangementer i bydeler og i sentrum. Her kan du finne alt fra kunst- og kulturarrangementer til arrangementer innen friluft, sport, e-sport, miljø, politikk, religion, kafeer og mer.For øyeblikket ligger det over 40 arrangementer i SEES, og du kan enkelt velge mellom kategorier. Hvis det er noe spesifikt du leter etter kan du filtrere søket ditt etter arrangør, hvor du befinner deg eller arrangementer. Ønsker du å motta tilbud kan du få det rett på mobilen i form av pushvarsler.SEES er gratis og kan lastes ned i Google Play og App Store.Appen lanserer i august på ungdomsskoler og videregående skoler i Kristiansand i forbindelse med skolestart, og 300 elever har nå lastet ned SEES.

Du kan lese mer om app-en her: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/arrangement-app-for-ungdom/

 Vigvoll skole vil i høst få en ny helsesykepleier. Hun heter Merete Gunvaldsen og vil være på plass på skolen fom uke 41.

Ytterligere kontaktinformasjon vil komme etter hvert. Dersom det er behov for å snakke med noen før den tid, kan dere kontakte sosiallærer Hilde Esperås på 90190523 eller rektor Sverre Bjotveit på 91887889.