Meny
Velg seksjon 2. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Buggelandskogen 5 4324 Sandnes
Telefon: 51336510 / 51 33 65 12 Send oss e-post
Redaktør: Elin Synnøve Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Torsdag var 2. trinn på tur ned til Sandnes for å besøke Vitenfabrikken. Vi deltok på opplegget "Kom og kjøp!" Vi fikk og lov til å besøke resten av utstilling. 

I dag fikk 2. trinn starte eventyruka i Sandnes med et smell! Vi fikk besøk av Maritha Nielsen, som fortalte oss det spennende eventyret om Kvitebjørn kong Valemon. Hun kunne hele det lange eventyret utenat i hodet! Alle på 2. trinn synes det var svært gøy å få besøk og høre noen som er så flinke til å fortelle. Alle har fått med seg hjem brosjyre med informasjon om eventyruka i meldemappa si. God eventyruke alle sammen!             

Vi har lagt ut linker til diverse nettsteder for norsk, matematikk og engelsk. I tillegg har vi lagt timeplan og ordlisten med forklarende ord under dokumenter til høyre på siden. 

Vi på 2. trinn er 57 elever fordelt på to klasser. I 2A er Gitte Hansen og Ole Kristian Ulvund kontaktlærere og i 2B er Inger Helgeland Svela og Kristin Bergeland Dyngen kontaktlærerere. May Helen, Maria, Laila og Odd Inge er også sammen med oss på trinnet. 

Vi liker å lære sammen og er gode læringsvenner for hverandre!