Meny
Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
8.trinn
9. trinn
10.trinn
Figgjo skole, postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51670369 Send oss e-post
Redaktør: Arne Raunholm
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sommerhilsen fra FAU

Det går mot sommerferie og nytt skoleår ved Figgjo skole og FAU vil i den anledning si noen ord.

Det nye FAU ble stiftet 15.2.2017 og har representanter fra alle klassetrinn pluss varamedlemmer og utgjør i dag totalt 10 engasjerte medlemmer!

Det har vært noen delvis travle, men veldig givende måneder siden vi tiltrådte og vi synes samarbeidet med skolen har gått veldig bra. Vi har grunn til å være stolte av Figgjo skole!  De har engasjerte, dedikerte og flinke lærere, miljøarbeidere, SFO ansatte, helsesøster, administrasjon og ledelse, - som hver dag gjør en kjempeinnsats for våre barn!  

Figgjo skole gjør det bra på nasjonale prøver. Skolen scorer godt på undersøkelser av trivsel både blant ansatte og elever. Figgjo skole har en rekke egne tiltak får å fremme trivsel  blant elevene. Etter vedtaket om ny økonomisk fordelingsmodell for skolene i Sandnes, er også skolens økonomiske handlingsrom utvidet. Dette handlingsrommet har skolen brukt til å styrke lærerstaben med over 3 hele stillinger!

Vi må også takke klassekontaktene for at de stiller opp og arrangerer både  turer og kvelder med spill for våre elever, veldig bra!  

Vi var heldige med været på 17 mai, og med de tilbakemeldingene vi har mottatt så var det suksess på det fleste fronter. I år hadde vi med Ålgård skolekorps med egne aspiranter fra Figgjo skole i tillegg til Oltedal skolekorps. Litt utfordringer var det selvsagt som vi allerede har evaluert og vil prøve å forbedre til neste år.

Vi kan også glede oss over at oppstart grunnarbeid for Figgjo nye barne- og ungdomsskole vil påbegynne i August/September og ferdigstilles på nyåret 2019. Skolen vil kunne tas i bruk for nytt skoleår høst 2019!  

Til slutt vil vi komme med en oppfordring til alle: Det har vært nok negativ presse om skolen vår! Dette  må vi legge bak oss. Utfordringer skal ikke feies under teppe, men vi må se fremover i felleskap og med skolen. Vi må alle bidra til å snakke opp det positive med skolen i samtale med våre barn og oss imellom. FAU vil bidra aktivt til å skape et godt samarbeid mellom skolen og foreldre og ser frem til et nytt skoleår!  

God sommeravslutning og god ferie til alle!

På vegne av FAU,

Ingar Johannessen, leder